« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Etusivu

Lahjoita MLL:lle

Siirry Nuortennettiin

Siirry Vanhempainnettiin

Satavuotias Suomi juhlii!

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi on käynnistynyt komeasti. MLL juhlistaa asiaa kolmella teemalla: leikillä, ystävyydellä ja satavuotiaan Suomen lasten ajatuksilla. Vuosi alkaa sadan leikin leikkipankin kokoamisella ja kaikenikäisten leikkiin haastamisella. Myöhemmin vuoden aikana iloitaan ystävyydestä ja nostetaan lasten ajatuksia siitä, millaista on olla lapsi Suomessa. 

MLL:n kuntavaaliohjelma 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto muistuttaa kuntavaaliehdokkaita siitä, että lapsiin investointi on kunnille kannattavaa. Kuntavaaliohjelmassaan MLL korostaa, että hyvinvoinnin perusta luodaan lapsuudessa. MLL:n kuntavaaliohjelma on luettavissa kokonaisuudessaan täällä

Kuntavaaliohjelma on luettavissa myös ruotsiksi.

Lapset, perheet ja mentalisaatio -seminaari

MLL ja Folkhälsan järjestävät Lapset, perheet ja mentalisaatio -seminaarin Helsingissä 17.5.2017. Seminaarissa kuulee uusinta tietoa mentalisaatiosta ja siihen pohjautuvasta työotteesta ja samalla voi syventää osaamistaan lasten ja perheiden kohtaamisessa. Seminaari on suunnattu lapsia ja perheitä työssään kohtaaville sosiaali-, terveys-, kasvatusalan ja järjestöjen ammattilaisille.

Lisätietoa

Hyviä kohtaamisia päiväkodissa -seminaari varhaiskasvattajille

Folkhälsanin ja MLL:n yhteisen Kompisväskan för goda relationer på daghem -hankkeen päätösseminaari järjestetään 15. maaliskuuta. Hyviä kohtaamisia päiväkodissa -seminaarin tavoitteena on tarjota varhaiskasvattajille uutta tietoa ja työmenetelmiä. Lue lisää täältä.

Uuden alkoholilain tavoitteena on oltava kokonaiskulutuksen lasku

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto, johon MLL:kin kuuluu, on julkaissut lausuntonsa alkoholilain kokonaisuudistukseen. Järjestöt esittävät, että alkoholilain tarkoitus muutetaan konkreettiseksi tavoitteeksi, joka on alkoholin kulutuksen lasku kahdeksaan litraan. Lisäksi järjestöt haluavat, että lakiin kirjataan selkeät toimenpiteet tavoitteen saavuttamiseksi. Lue koko kannanotto täältä.
 


 

MLL-blogi

24.2.2017
Milla Kalliomaa
Maksuton varhaiskasvatus, kyllä, mutta ei vielä

Maksuton varhaiskasvatus takaisi jokaiselle lapselle yhdenvertaiset oikeudet pedagogiseen toimintaan. On realismia epäillä, että maksuttomuus toteutuisi pedagogisesti kestävällä tavalla. 

Lue lisää...

Siirry blogiin

Koko Suomi leikkii

28.2.2017 klo 12:06:33