Muutokset jäsentietoihin

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa MLL:n jäsenpalveluun jäsenyyttäsi ja jäsentietojasi koskevista muutoksista. Lähetä ilmoitus, kun nimesi, osoitteesi tai muu yhteystietosi muuttuu.

Vanhat tiedot

*

Uudet tiedot. Ilmoita vain muuttuneet tietosi

Paikallisyhdistyksen vaihto

Kun muutat paikkakunnalta tai kaupunginosasta toiseen, jäsenyytesi ei automaattisesti siirry uuteen paikallisyhdistykseen. Voit säilyttää jäsenyytesi vanhassa yhdistyksessä tai vaihtaa sen uuteen lähettämällä alla olevan muutosilmoituksen. Voit myös soittaa muutoksesta MLL:n jäsenrekisteriin p. 075 324 5540 (ti-to klo 9-11).

Kun vaihdat jäsenyhdistystä, myös muut perheenjäsenet siirtyvät automaattisesti uuteen yhdistykseen. Jos et halua tätä siirtoa, ilmoita se lomakkeen kohdassa Lisätietoja.

Yhdistyksen jäsenmaksu on yhdistyskohtainen. Vaihdettuasi yhdistystä lähetämme Sinulle uuden kotiyhdistyksesi jäsenkortin ja jäsenmaksulaskun.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenyyden irtisanominen

Tällä lomakkeella voit irtisanoa jäsenyytesi.

*

Jäsenyyden voi irtisanoa päättymään heti tai kuluvan vuoden lopussa. Kun irtisanot oman jäsenyytesi, ilmoita, eroavatko myös muut perheenjäsenesi vai jäävätkö he edelleen MLL:n jäseniksi.
Lasten ja nuorten (alle 18 v) jäsenyys on maksuton.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.