Julkaisut

Julkaisemme lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä tukevia aineistoja vanhemmille ja kasvatuksen ammattilaisille. Julkaisujamme jaetaan mm. lastenneuvoloissa ja kouluissa.

Osa julkaisuistamme on maksuttomia verkkojulkaisuja. Myytävä materiaalimme löytyy verkkokaupasta.

MLL julkaisee myös Lapsemme-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lapsemme-lehti

MLL julkaisee  Lapsemme-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsenet saavat lehden jäsenetuna. Lehden voi tilata myös erikseen.

Tutustu ja tilaa lehti

Myytävät julkaisut

MLL:n julkaisuja voi myös tilata verkkokaupasta. Julkaisut käsittelevät mm. lastenhoitoa, kasvatusta ja terveyttä. Verkkokaupasta löytyy myös kouluille ja varhaiskasvattajille suunnattua materiaalia. Julkaisuista peritään postikulut ja maksu painokustannusten kattamiseksi.

Tutustu myytäviin julkaisuihin

Maksuttomat verkkojulkaisut

MLL:n julkaisee vanhemmille, ammattikasvattajille ja järjestötoimijoille tarkoitettuja aineistoja lasten ja nuorten kasvatuksesta ja hyvinvoinnista. Kaikki verkkojulkaisut ovat ilmaiseksi ladattavissa.

Tutustu verkkojulkaisuihin