Lailliset huomautukset

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) verkkosivujen www.mll.fi, www.mll.fi/nuortennetti; www.mll.fi/vanhempainnetti, http://kauppa.mll.fi sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua © Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuille voi tehdä linkityksiä muilta verkkosivuilta. MLL:n verkkosivujen sisältöjä saa käyttää yleishyödylliseen tarkoitukseen kun lähde mainitaan. Sisällön käytöstä toivomme ilmoitusta MLL:lle. MLL:n sivujen sisältämän materiaalin käyttäminen kaupalliseen tarkoitukseen sekä yritystoiminnan edistämiseen on kysyttävä lupa. Sivujen kuvien käyttöön on aina kysyttävä lupa. Sivuilla on käytössä kävijäseuranta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton verkkopalvelun vastaava päätoimittaja on viestintäjohtaja Liisa Partio. Mannerheimin Lastensuojeluliiton piirit ja paikallisyhdistykset vastaavat omien sivujensa sisällöstä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kuntoutussäätiö vastaa omien sivujensa sisällöstä.

Joillekin Mannerheimin Lastensuojeluliiton verkkosivuille pääsy on rajattu.