Tapahtumat

MLL ja Koko Suomi leikkii mukana SuomiAreenalla

Mä ja mun kaveri Elsa – kaikenikäiset yhdessä -keskustelu
Maanantaina 11.7. kello 11.45–13.00,
kaupungintalon piha / Hallituskatu 12

Perter Nymanin juontamassa keskustelussa kiinnitetään huomiota lasten ja vanhusten yhteisiin tarpeisiin ja sukupolvien välisen yhteyden merkitykseen. Lisäksi haastetaan ajattelemaan välittävän yhteisön ja kohtaamisten merkitystä arjessa ja herättää ajatuksia siitä, miten jokainen voi olla rakentamassa kaikenikäisille hyvää ja turvallista yhteiskuntaa.

Keskustelun juontaa Peter Nyman, ja siihen osallistuvat lastenpsykiatrian professori Tuula Tamminen (Tampereen yliopisto), finanssineuvos Katju Holkeri (VM Avoin hallinto), sosiaalineuvos, vapaaehtoistoimija Leena Ojalainen sekä lähihoitaja ja Terhokerho-ohjaaja Marianne Jokela (Koko Suomi leikkii -hanke).

MLL järjestää keskustelun yhdessä Vanhus- ja lähimmäispalveluliitto Vallin kanssa.

Lisätietoja Liisa Partio, p. 040 580 8984


Koko Suomi – ja Areenakin – leikkii torivartit
Torstaina 14.7. kello 14.20–14.40 ja perjantaina 15.7.
kello 13.40–14.00 MTV-lava / Porin torilla

Leikkilähetti Piia Kleimola yhdessä pienten ja ikääntyneiden harrastajateatterilaisten kanssa haastaa yleisön leikkimään. Vartin tavoitteena on muistuttaa, että leikki tekee hyvää kaikenikäisille. 


Leikkejä ja vapaaehtoistoimintaa

Leikkimään pääsee myös Kansalaistoiminta-teltan ulkopuolella, jossa Terhokerhojen leikkilähetit haastavat pieneen leikkiin tai kisaan maanantaista perjantaihin. 

Lisäksi MLL:n vapaaehtoistoimintaa esitellään Kansalaistoiminta-teltassa kauppatorilla maanantaina kello 9–13 sekä tiistaina, torstaina ja perjantaina kello 10–13. MLL:n Satakunnan piiri toimistolle on järjestetty Leikkisä lepopaikka (Antinkatu 8). 

SuomiAreenaa voi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Hashtageillä #SuomiAreena, #kokosuomileikkii #terhokerho, #järjestöt ja #RAYtukee löytyy suorat tunnelmat Porista. 

Lue lisää SuomiAreenasta