Nuortennetti

Nuortennetti tarjoaa tukea nuorille

Nuortennetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön nettisivu, joka on suunnattu kaikille nuorille, erityisesti 12-18-vuotiaille. Nuortennetin tavoitteena on tarjota nuorille tietoa, tukea ja apua kasvuun ja nuoruuden haasteisiin.

Nuortennetti tarjoaa tukea erityisesti nuoren sosiaaliseen kasvuun. Nuortennetti tukee nuoren myönteisen itsetunnon kehittymistä, sosiaalisia taitoja ja yhteiskunnallista osallistumista.

Nuortennetti ymmärtää elämänvaihetta, jota nuori elää: nuoruus ei ole pelkkä välivaihe elämässä. Tuotamme nuorelle sisältöjä ja annamme käyttöön työkaluja, jotka auttavat nuorta ymmärtämään itseään ja muita. Nuortennetistä löytyy painavaa asiaa eri aiheista, mm. kiusaamisesta, nettiturvallisuudesta, seurustelusta ja päihteistä. Sivuilta löytyy myös idolihaastatteluja, joissa julkisuuden henkilöt muistelevat omaa nuoruuttaan.

Nuortennettiä kehittävät nuoret itse

Nuortennetillä on nuorista koostuva toimitusryhmä, joka ideoi ja laatii sivuille sisältöjä. Kaikki aikuisten kirjoittamat tekstit ovat käyneet läpi nuorten arvioinnin. Lisäksi kaikki sivuja käyttävät nuoret voivat ehdottaa uusia sisältöjä ja kirjoittaa kysymyksiä keskustelupalstalle.

Nuortennetille on suunniteltu oma yhteisö Facebookiin sekä oma kanava YouTubeen. Nuortennetti siis kohtaa nuoria siellä, missä nuoret liikkuvat. Lisäksi palveluissa järjestetään ajoittain reaaliaikaisia keskusteluja. Lue lisää MLL:n verkkonuorisotyöstä.

Lisätietoja Nuortennetistä: nuorisotyön suunnittelija Reetta Pauni, reetta.pauni(at)mll.fi.

Tutustu Nuortennettiin

Nuortennetti Facebookissa
Nuortennetti YouTubessa