Osallistu Nuortennetin tekemiseen

Tule mukaan Nuortennetin päätoimittajaverkostoon!

Nuortennetti uudistuu! Haluatko olla mukana vaikuttamassa ja tekemässä sisältöä uuteen Nuortennetttiin? Haluatko saada omat tuotokset nykyviin kymmenille tuhansille kävijöille kuukaudessa? Tule mukaan Nuortennetin päätoimittajaverkostoon!

Arvioimme aluksi Nuorten aiemmin tekemiä mediatuotoksia, voiko niitä siirtää sellaisenaan uuteen Nuortennettiin vai ei. Koko ajan meille voi myös toimittaa uusia juttuja, videoita, blogeja ja mitä vaan!

Päätoimittajaverkosto toimii pääosin verkossa. Ilmoittaudu mukaan antamalla sähköpostiosoitteesi alla olevalle lomakkeelle. Voitte ilmoittautua päätoimittajaverkostoon myös esimerkiksi mediaryhmänä, tukioppilasryhmänä tai kaveriporukkana. Tarvitsemme sitä varten myös yhden sähköpostiosoitteen.

Tervetuloa mukaan!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Onko sinulla jo olemassa juttu, jonka haluaisit esille Nuortennettiin? Tai puuttuuko Nuortennetistä jokin aihe, josta haluaisit tehdä jutun?

Lähetä juttusi meille! Julkaisemme Nuortennetissä esimerkiksi nuorten tekemiä tarinoita, piirustuksia, novelleja, runoja ja sarjakuvia. 

Lähetä juttusi meille joko..

tällä lomakkeella:

tai sähköpostilla osoitteeseen nuortennetti@mll.fi

Jutun julkaisemisen ehtona on, että sen tulee olla sinun itsesi tekemä. Julkaisemme jutut joko nimimerkillä tai etunimelläsi. HUOM! MLL:n työntekijöillä on oikeus muokata juttuja.

 

Verkk@riksi?

Verkkarit ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat Nuortennetin sisältöä.

Haluaisitko tulla mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä ja kysy lisää: liisa.kilpiainen(a)mll.fi. Voit myös lähettää hakemuksen suoraan sähköpostilla.