Nuorten keskustelupalsta päihteistä

Tällä palstalla voit keskustella toisten nuorten kanssa päihteisiin liittyvistä asioista, jotka askarruttavat mieltäsi. Oletko huolissasi jonkun läheisen, esimerkiksi kaverisi tai vanhempasi, päihteiden käytöstä? Mietityttävätkö tai pelottavatko päihteet sinua?

Huomioithan, ettemme julkaise päihteiden tai huumausaineiden käyttöön kannustavia tai niitä ihannoivia tekstejä. Emme myöskään julkaise alaikäisten omakohtaisia päihdekokemuksia tai käyttöön liittyviä viestejä, näissä asioissa voit ottaa yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen ja nettiin. Sivustomme käyttäjät ovat pääsääntöisesti alle 18-vuotiaita.

 

Nuortennetin Ylläpito lomailee pe 11.7.-10.8.. Keskustelupalstaa ei moderoida tällä ajalla ja viestit ja kommentit julkaistaan 11.8. alkaen. Hyvää kesää kaikille!

 

seuraavat 5 »
APUA! heelp! 10.7. klo 04:36
Nyt kun vielä tajuan että tarvitsen apua niin pakko se on johonkin avautua... En viitsi sanoa tästä kenellekkään kasvotusten joten tää saa luvan kelvata. oon aivan koukussa humalatilaan. En virallisesti alkoholiin. [osa tekstistä poistettu] Aiemmin join vaan silloin tällöin itseni pikkuhumalaan.…
1 vastaus, viimeisin 10.7. klo 13:31
vanhempien alko. käyttö kyllästynyt 22.1.2013 klo 22:56
Vanhempani ovat eronneet ja heidän kummankin alkoholin käyttö heijastuu minuun. Isäni juo päivittäin. Kun isä on humalassa hän ei tee pahaa minulle. Minua hävettää tuoda ystäviä isän luo. Minua huolettaa myös jos se tekee itselleen jotain, kerran on soittanut ja uhannut tappaa itsenä. Tiedän että…
3 vastausta, viimeisin 8.7. klo 20:55
ihastuminen tyttönenn 7.5. klo 19:42
Tää on aika outoo... mut oon siis 11v. Täytän 12 elokuussa olen ihastunut meidän luokan poikaan, mutta en uskalla sanoa sitä hänelle koska olen liian ujo. Olisiko kenelläkään vinkkejä tähän? En haluaisi alkaa mitenkään "seurustelemaan" mutta et oltais kavereita. :)
2 vastausta, viimeisin 28.6. klo 02:21
nuuska ja tupakka brälälä 27.6. klo 19:49
[osa tekstistä poistettu] Huomenna saan sähkötupakan, mutta tänään tekisi vielä mieli ostaa tupakka aski Jotain kevyttä 1mg luokkaa Jätänkö nuuskan ja tupakan tähän?
ei vastauksia
olenko ainut? Girl 26.5. klo 18:05
Olenko ainut? Olen mun luokan ainut tyttö jolla EI oo kasvaanu rintoja ja tuntuu että olisin jälkeenjääny. Olenko ainut tässä tilantees? Kertokaa
2 vastausta, viimeisin 13.6. klo 00:24
seuraavat 5 »