Nuorten keskustelupalsta päihteistä

Tällä palstalla voit keskustella toisten nuorten kanssa päihteisiin liittyvistä asioista, jotka askarruttavat mieltäsi. Oletko huolissasi jonkun läheisen, esimerkiksi kaverisi tai vanhempasi, päihteiden käytöstä? Mietityttävätkö tai pelottavatko päihteet sinua?

Huomioithan, ettemme julkaise päihteiden tai huumausaineiden käyttöön kannustavia tai niitä ihannoivia tekstejä. Emme myöskään julkaise alaikäisten omakohtaisia päihdekokemuksia tai käyttöön liittyviä viestejä, näissä asioissa voit ottaa yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen ja nettiin. Sivustomme käyttäjät ovat pääsääntöisesti alle 18-vuotiaita.

seuraavat 5 »
Koukussa elektroniikkaan Dataaja 27.2. klo 09:36
Olen koukussa elektroniikkaan. Kun teen jotain tuhmaa, elektorniikka otetaan pois. Sillon mulle tulee tosi tylsää. Miten pääsen eroon tästä?
PARAS ENERKIAJUOMA?!? Battery Energy Drink 19.4.2013 klo 08:39
MIKÄ ON TEIDÄN MIELESTÄ PARAS ENERKIAJUOMA?? Mun mielestä patteri o paras 5/5.
21 vastausta, viimeisin 25.2. klo 14:50
koukussa? jokuvaan 14.2. klo 17:59
Poltin ennen paljonki mutta nyt oon kuitenkin lopettanut tupakan polton. Kuitenkin koko ajan tekee mieli imaista savut. Koulussa en voi keskittyä kun oon niin hermostunut ja muitaki vieroitusoireta on. Mitä teen asian kanssa ja oonko koukussa tupakkaan?
4 vastausta, viimeisin 24.2. klo 01:13
eds tykäään es 29.1. klo 12:41
es
tuleeko mitään seuraamuksia? 18.1. klo 13:29