Kootut vinkit tylsiin hetkiin

 ”Jos ei haluta tehdä mitään kun on aamuyö mene nukkumaan”

”Oon ite semmonen 10.v likka. ;3 Mulla on aika usein tylsää nyt kun mun BFF muutti kauemmas ja vaihto kouluu. Teen näin: Siivoan samalla kuuntelen musiikkia, pelaan koneella, meen ulos, nukun, syön, katon TV:tä, Siinä ne nyt sitten on! :c Ja välillä kuntoilen, käyn lenkillä, teen vatsalihaksii..yms... Ja tietty juttelen kamuille WhatsAppissa.. :))”

”En tee ikinä mitään.com.”

”Askartelen jos on tylsää ja huono ilma ulkoo.Mutta jos hyvä ilma meen ulos ja vaik metsään tekee majan. (Voit ottaa kaverin mukaan) jos ei ole metsää lähellä voi mennä leikkipuistoon. Ja voit kutsuu kaverin mukaan ja voitte olla vaikka piilosta.”

”Piirrän, katon Youtubesta vlogeja; Janoskians, Sam Pepper, Mentaalisavuke. Luen muotilehtiä, Tyyli.comia, katon sarjoja englanniks, kuuntelen musiikkia Spotifysta, haaveilen, lähen kävelylenkille, käyn kirjastossa ja kysyn joltai, että mitä ne suosittelis lukemaan, pelaan kavereitten kans korttia, footbagia, jalkapalloo, tai keksitään joku ihan uus laji mitä kokeillaa- kiertelen vaatekauppoja ja haaveilen, siivoon, laitan ruokaa, syön, kutsun jonku kahville, kokeillaa kavereitten kans youtube- haasteita- TYLSYYS ON IHAN ITESTÄ KIINNI- jos mikää ei inspaa, ni voi ottaa pikku päikkärit ja elämä taas hymyilee :D”

”Kun mulla on tosi tylsää...niinku aika usein tapahtuu,varsinki vklp.Koska kukaa ei voi olla tai ei pysty.Ärsyttävää! mie yleensä meen koneelle ,kuuntelen jotai tosi hyvää musaa mistä ite tykkään,joskus menen ulos lenkille laitan kuulokkeet korviin ja musa pauhamaan!:) siitä tulee hyvä mieli jaa saa samalla raitista ilmaa!:)”

”Kun mulla on tylsää, katon Doctor Who:ta.”

”no meen pelaamaan”

”Kun mulla on tylsää, mä leikin mun lemmikin kanssa. Sunkin kannattaa!”

”lakkailen kysnsiä kivoilla ja piristävillä väreillä :3”


”yllätä äiti leipomallajotain hyvää, esimerkiksi vohveleita!”

 ”Mee meseen”

 ”kun se TYLSYYS yllättää niin minäpä lähden joko lenkille tai sitten vaan normaalia löhöilyä herkkujen kera!! Sarjaakin on mukava kattoa kun löytää jonkun hyvän!! Mahtavia ideoita ja yrittäkää keksiä tekemistä!!mielikuvitukset on vain rajana”

 ”Menkää ulos tai pelataa.Mä pelaan yleensä Howrsee kannattaa kokeilla ja ulkona käytän koirii lenkillä meillä on 4 koiraa tai sit mä vaa otan iisisti ja kuuntelen musaa(:”

 ”Nooh mä ainaskin yleensä otan paperia ja kyniä ja alan raapustaa jotain tarinaa tai piirustusta. Sävellän biisin, sanoitan sen, luen lehtiä, katson telkkaria, puuhaan kanien tai koiran kanssa, taikka ihan vaan pyydän kaverin pyöräilemään rannalle, yökylään, jäätelölle, talvella luistelemaan tai laskemaan mäkeä. Kaikke sitä keksii kun jaksaa miettiä....:-)”

 ”Pelaa”

 ”Laita ruokaa tai leivo! Lopuksi saat sitä paitsi syödä sen”

 ”Shoppaile netissä”

 ”Harjoittelen kpop musiikkivideoiden tansseja, hyvää ajanvietettä ja hauskaa! :3”

 "Lue tai katso teeveetä, piirrä, kuuntele hyvää musiikkia, mene youtubeen, laita sinne hakuun jokin kappale ja lyrics perään niin voit laulaa mukana, pelaa jotain, mene google mapsiin ja etsi joku random paikka johon tiputat sen keltaisen ukkelin niin voit tehdä matkan johonkin kotoa käsin, katso swefilmeristä ilmaiseksi elokuva, saatat oppia paremmin enkkua ja ruotsia kun ei ole suomeksi, syö, mene ulos, kirjoita ylös mitä olet suunnitellu tulevaisuudeksi, keksi oma eläin ja anna sille nimi, pyydä jotakuta ulos, pelaa jotain peliä mitä et ole koskaan ennen pelannut." Pidä hauskaa toivon että auttoi! :)”

 ”Katon leffoi agatan kaa”

 ”Perusta mini-akvaario:D Ota joku 5+ litran lasimalja/pönttö tai miä lie, ja laita pohjalle kerros multaa (n.1cm). Sit rikot mullan päälle kananmunankuoria n.2-3 niin että siitäkin tulee kerros(n.0,5cm). Ja sen jälkeen laitat isorakeista soraa kerroksen, niin että sorakerros on isompi kuin muut kerrokset(n.1,5-2cm). Sit voit laittaa "akvaarioon" jotain sisustusta esim. kiviä, ja täytä se varovasti vedellä niin ettei kerrokset sekoitu. Sen jälkeen osta akvaariokaupasta helppohoitoista kasvia esim. karvalehteä ja laita se akvaarioon. Sitten tarvitset vielä pienen lampun kasvien valoksi. Akvaariota hoidetaan siten että haihtuneen veden tilalle pannaan uutta vettä, muuta ei tarvitse tehdä. Sitten kun kasvit on kasvaneet ja voivat hyvin, voit ostaa akvaarioon vaikka sukarapuja. Ja muuta hoitoa ei tosiaankaan tarvitse tehdä kuin vaihtaa haihtuneen veden tilalle uutta ja jos siellä on rapuja niin antaa ravuille rapuruokaa. Mutta kasveja pitää olla ja valo! Ja tämä tosiaan on ihan toimiva mini-akvaario.”

 ”Pääsiäis vinkki iso pupu
Tarvitset:
Kovettuvaa vahaa 2pakettia
Vesivärejä
Tee näin:
Muotoile vahasta iso pupu
Maalaa sen korvat sisältä vaaleanpunaiseksi
Maala silmät siniseksi
Maalaa muut loput kohdat valkoiseksi.
Jos haluat tehdä pesän pupulle ja munia tee näin:
Hae heiniä ja muotoile pesä ja laitas siihen kuuma liimaa niin että se pysyy pesänä anna kuivua
Osta mouvi munia ja maalaa munat valmis!

Tämä on mukava askartelu 7+vuotiaille ja sitäkin
vanhemmille voit tehdä siihen lisukkeita jos haluat
Muista jos olet 6v pyydä vanhempien apua.
lisukkeita jos haluat”

 ”Kokkaa naapurin kissalle tai koiralle herkkuateria ja vie se sille.”

 ”Katson YouTube videoita esim. wildeemin (deliwien) tai vaikka ihan vain musiikkia.”

 ”Pelaa wowia.”

 ”1. nuku :)
2. tee jollekki jekku ;-)
3. ota puhelin kouraa(nii mä teen :) )
4. kato telkkarii
5. kampaa koira”

 ”tuunaa vanhoista vaatteita uusia. Farkuista shortseja ja löysistä t-paidoista napapaitoja. tulee muuten paljon hienompia kun kaupasta ostetut. saksilla vaa vähän niks naks”

 ”Kiipeile ovenkarmien välissä.”

 ”tee käsitöitä”

 ”Kato telkkuu, pelaa koneel, rakenna legoille ja/tai tee legovideoita, surffaa netissä, leivo (esim. muffinit, sämpylät), tee pirtelöö, soita kamulle tai pyydä voiko joku sisarus olla ja menkää esim. leffaa, piirrä, potki palloo, käy kaupas, siivoo, leiki kaikel mitä keksit, kuuntele musaa, tee läksyt, lue kokeiseen ja muutenki valmistaudu kouluun :D
tos ainaki jotai, ite ainaki käytän noit :)”

 ”moi! täs mun vinkit. tee läksyt, kuuntele musaa, tee kasvonaamio,, tee jotain ihan greisii, poseeraa peilin edessä, mee kaupungille, leivo, lue, surffaa netissä, oo nurten netis, tapaa kavereita... toivottavasti pääsette eroon tylsyydestä!:)”

 ”Juttele peilikuvalle”

 ”Kirjota googleen joku näistä:
-Tamagotchi
-Kamibashi
-Shinkansen
-Cute papercraft
-Miten tehdä työkirja”

 “Kato barbie dreamhouse jaksoi youtubest”

 ”Treffaa poikafrendin kaa elokuvis”

 ”Ompele! Se on tosi kivaa! Alku on kyllä hankala... Tai sit vaikka askartele. Kato YLE areenasta jotain.”

 ”Ole vaan. Pitää osata myös vain olla”

 "Piirrä, leiki lemmikin kanssa (Jos on) , kato telkkaria, pelaa kännykällä ja lepää "
Aina kun minulla on tylsää urheilen ja leikin eläinten ja kavereittten kanssa. :)
Toivottavasti li apua tylsiin hetkiin!! ;)”

 ”kato kaapoa, kato youtubesta videoit, mene shoppailemaan ja mä teen monesti sillain et meen taloo ympäri sillain et meen spakaatiin ja sit nousen seisoo otan yhen askeleen ja sit meen taas spakaatiin ja sit taas nousen seisoo jne.”

 ”-ole kaverin kanssa
-olen yleensä kylällä.
-mene lenkille
-tai piirrä
-tee yt videoita Jos saat.”

 ”no mee sokerihumalaan ja kuuntele hyvii musiikkei tai mitä tahansa ja leiki känniläistä jos sulla on kaveri mökillä nii voit mennä saunaa ja sekoilla kaikkee kokeile:)”

 ”-koneella
-rakennan logoilla
-syön
-nuku
-hipellän puhelinta
______________________________
Siinä ne olivat.”

 ”piirrä
lue
mene ulos”

 ”kato telkkaa”

 ”Kato lempivlogaajasi videoita YouTubesta, kato lempisarjas maratonina, kokkaa, harjoittele twerkkaamaan (pistä youtubeem twerk), siivoa vaatekaappi & anna turhat/mitä et käutä vaatteet pois tai kunnosta niistä uusia! esim. niiteillä :3”

 ”puhu kavereille”

 ”nuku, aivastele”

 ”Kuuntele musiikkia ja juo vaikka kuppi kahvia :)”

 ”Mene kauppaan osta karkkia... :) kaverin kanssa =-)”

”Mene ulos”

”menen naapurille ja sit oon 1tunnin koneel ja sit kaikkee”

”kirjoita internettiin hakusanaksi pelikone se on kivaa tekemistä;)”

”mee ulos kirjaimellisesti sekoilee frendien kaa ja tehkää jotain hulluu! :D”

”ratsastan, käyn tallilla, urheilen, lenkkeilen oon eläinten kaa, kikkaan, wappaan, oon kavereitten kans. Mul ei tuu tylsää ku urheilen ja venyttelen”

”ensin juo paljon VETTÄ sitten oota että tulee hätä ja tanssi kuin hullu paviaanitai kato YouTubesta kaikkia haasteita ja sitten testaa niitä”

”Tee sekkii”

”Kutsu kaveri tai enemmän ja aloittakaa tyynysota”

”Mee gosupermodel.fi”

”Meikatkaa ja luokaa meikkeja”

”mietin mitä teen ja teen sitä mitä keksin. kokeilkaa:)”

”KERÄÄ RAHAA TEKEMÄLLÄ TÖITÄ JOLLEKKI, JA SIT OSTA VAIKKA WII U !!!”

”tee accent challenge eli puhu eri aksenteilla kavereiden kanssa oikein hauskaa ja sit toisen pitää arvata mitä aksenttia toinen puhuu”

”Siivoan! Se on oikesti ihan kivaa, ja varsinkin tosi hyödyllistä! Jos siivoat enemmänkin, voit ehkä pyytää pientä palkkiota vanhemmiltasi? :)”

”Nuku”

”Yleensä luen... Tai olen netissä tai lenkillä! :)”

”askarella
piirtää
katoo elokuvaa
mennä kavereille”

”katso elokuvaa, syö namia, pelaa call of dyty ghosts, pelaa jopa minekraftii, ja kato jotain ytuupista kiitos kun luit”

”Katon youtubesta Bethany Motan videoita, luen, käyn kirjastossa, katon leffoja, kuntoilen,
käyn koiran kanssa lenkillä, hengailen kanin kans :D, tekstailen whatsapissa, katon muitten
kuvia instassa, soitan kamulle, katon jotai sarjaa esim. uusi päivä, simpsonit, laulan, kuuntelen
musiikkia ja tanssin sen tahdissa, sheivaan jalat ja rasvaan ne, teen kasvonaamion, etin asukokonaisuuksia vaatekaapista, piirrän, käyn muuten vaa pyörimäs kylällä, leivon, soitan kitaraa, sytytän kynttilöitä huoneeseen ja laitan rauhallista musiikkia ja makaan lattialla, syön suklaata, jos on kesä nii meen ulos ottaa aurinkoa, pyöräilen, käyn juoksulenkeillä, teen jotai DIY-juttuja jnejne:) toivottavasti oli apua”

”Juttele Randomi.fissä... :D”

”-soita serkulle tai jollekkin läheiselle ihmiselle
-mene ulos vaikka ratsastamaan keppareilla(siis jos on) tai vaikka lumeen tekemään jotain
-leikkii sisaruksen/sisaruksien kanssa
-ottaa rennosti
-on tietokoneella
-menee besun luo (:
-pyytää kaverin kylään
-on perheen kanssa
-piirtää
-haaveilee
-köllöttelee
-siivoaa
-on lemmiki kanssa
-menee lenkille
nuilla pääsee jo alkuun,eiköhän sitä tekemistä löydy”

”Jos tulee tylsää, kannattaa opetella poikaystävän tai kaverin kanssa selittämään Alias-sanoja. On hauskaa keksiä sanoille omia muistisääntöjä ja ennen pitkää olette pelissä voittamattomia! ;D”

”Aina ku mulla on tylsää niin:Kuuntelen musa, laulan, tanssin, katon leffaa, meen ulos, teen lista söpöistä pojista ja vieläää...Kaon YouTubesta jotain (:”

”Kuuntele musaa kännykästä tai youtubesta”

”kuuntele mr. probz - waves <3”


 

”Kun mulla on tylsää laitan kuulokkeet korviin, hyvää musiikkia soimaan ja tanssin ympäri huonettani! Parasta sillon kun on ihastunut siihen laulajaan... (;  Tee listoja! vaikka siitä mistä pidät ihastuksessasi, mistä pidät itsessäsi, mitä aiot tehdä/saavuttaa tänävuonna, mitä pitäisi ostaa... ideoita kyl tulee kun vaan pääset vauhtiin! Noilla esimerkeillä on hyvä alottaa”

 ”katon yleensä leffoja”

”Kattokaa YouTubesta VLogeja. Jotai iha mahtavii suomalaisii esim. Eeddspeaks Soikkuu VeeLogi VLOGThunder jne”
”Mee luistelemaan tai elokuviin”
”Syö :D”
”tekee äitille jekun”
”Katson menen ulos kavereitten kaa”
”Kotiilta vinkki kun olen vaikkapa menossa nukkumaan niin laitan pedin lattialle ja laitan paljon tyynyjä ja peittoja + jos on sipsii tai namii tai limuu ni voi ottaa niitä no otan kuitenkin sinne Girl it lehtii ja lueskelen niitä ja katon leffaa plus jos menee nukkuu kannattaa tuulettaa ennen ku menee petiin”
”Tee muovailuvahasta jotain vaikka ruusun tee kortteja haaveile minkälaisen unelma huoneen haluaisit ota hyvä mieli”
”Lue tai kato telkkuu! Niin mä teen!!”
”Moi! Hei ihan oikeesti lukekaa Raamattua, rukoilkaa ja ylistäkää! Kaikki ei välttämättä edes tiedä, että kuinka rakastava meidän Jumala on! Ottakaa se Raamattu jostain käteen ja alotakaa Uudesta Testamentista. Siellä on selkeempää tekstiä. :) Älkää ajatelko, että se ois jotenki noloa, tai että teiän kaverit kaikkoo ympäriltä, koska jos ne niin tekee, niin ne ei ole tosi ystäviä! Jumala antaa uudet, paremmat ystävät! ♥”
”meen ulos”
"Oon yleensä mun kisssan kanssa. Oon moviestarplanetissa. Pelaan kotona aina Wii:tä meillä on Mario kart wiija sitten on wii fit plus ja sit vielä on sellanen rock peli kannatta pelata. eipä siinä muuta oota hupsis 1 vinkki vielä;). Askartelen paljon ja perään voinkin sanoa että olen hyvä piirtämään se on haukskaa usko tai älä ainakin minusta;)"

toivottavasti nuo vinkit auttoivat laitan lisää vinkkejä kaikille mulloinkin hei hei kiva jos luit kokonaan;) :).
”Ota parhaat kuulokkeesi ja pistä soimaan musiikkia josta pidät ja juo kuppi tai kaksi teetä”
”Ensin soitan kavereille jos kukaan ei voi olla etsin netistä askarteluohjeita. Ja jos niitäkään ei löydy niin laitan radion päälle ja pelaan i Padilla”
”pelaa lautapelii”
”Kuuntelee lempi musiikiaan”
”Kirjoita lista, jossa on ainakin 10 hyvää asiaa itsessäsi, parantaa itsetuntoa :)
Tai sitten ota vaan rennosti ja makoile sängyllä ajatellen ihastustasi yms kivaa :3”
”Lukee kirjaan”
”Mee gosuun !”
”jos on tylsää mitä tehdä?: no vaikka pelata koneella esim minecraft tai menee ulos leikkimään jotain tai skypetä jollekulle syö välipalaa taikka kato töllöstä jotain . :) xD xD xD”
”1. Laita hakukoneeseen joku random sana (ei kuitenkaan mitään "tylsää" "lol" "hihhulihei" "trolol" "tekemistä") vaan joku oikea käsite, tyyliin vesikate. Paina enteriä ja tutustu aiheeseen, opit jotain uutta :D Ehdotuksia hakusanaksi:
lämmöneriste
silmälasit
intiaanien elintavat
kovalevy
dollari
sademetsät
lammas (voit tutustua lampaiden hoitoon)
jiirisaha
soijan viljely
yms.
2. Laita youtubeen hakusanaksi "how to draw" ja sen perään joku haluamasi asia (tai valitse niistä valmiista ehdotuksista joku). Ihaile taitavien piirtäjien töitä tai piirrä itse!
3. Jos tykkäät piirtää ja sulla on Alias-peli, ota piirtovälineet ja luonnoslehtiö/vihko/paperi esiin ja laita johonkin hattuun numerot 1-8. Ota sitten Alias-kortti esiin ja ota hatusta summissa kaksi lappua. Ne numerot, jotka nostit, on samat numerot kuin Alias-kortissa, ja ne asiat sun pitää sisällyttää piirustukseen. Esim jos sait numerot 2 ja 6, kato sitä korttia ja sitte jos kakkonen olis vaikka "laituri" ja kutonen "karvainen", niin sit teet jonkun piirustukset jossa ne elementit on. Voit piirtää vaikka laiturin, jonka päällä juoksee karvanen hemmo kohti järveä aikomuksenaan hypätä veteen tms. Tätä on muuten kiva tehdä myös kaver(e)i(de)n kanssa!
4. Kirjota tänne omia vinkkejä.
5. Kato vanhoja valokuvia.
6. Jos sulla on netflix tai vastaava niin rupee kattomaan sieltä jotain sarjaa jota et oo ikinä kattonu.
7. Mieti tapoja elää ekologisemmin :D voit vaikka miettiä hygieniaa & kosmetiikkaa, ruokaa, sähkön käyttöä, tavaroiden kulutusta ym.
8. Aloita blogi.
9. Aloita tarina (tee ensin jonkinlaiset muistiinpanot päähenkilöstä ja sitten hahmottele juonikaavio ja sitten vasta rupea kirjoittamaan tarinaa). Voit pyytää kaveria tai perheenjäsentä toimimaan oikolukijana.
10. Lue sanomalehteä.
11. Ota sanomalehti ja tussi (esim musta paksu) ja piirtele ihmisten kasvoihin uudenlaisia ilmeitä, sarvia yms. Voit tehdä myös kaikenlaisia häntiä, lisäjalkoja ym. Jos haluat, tee vaikka puhekuplia. HUOM! Varmista että sanomalehti ei ole ihan tuore. Älä piirtele lehteen jota joku ei ole vielä lukenut.
12. Tee tussirunoja (googleta "blackout newspaper poetry").
13. Lue feissarimokia (feissarimokat.com), blogeja, memejä (memebase.com) tai sarjakuvablogeja (esim. Milla Paloniemen sarjakuvablogi: http://norpatti.sarjakuvablogit.com/, kokeile myös mummo.sarjakuvablogit.com ja grimbird.sarjakuvablogit.com sekä etsi lisää itse)
14. Mene osoitteeseen www.omfgdogs.com. Siellä on juoksevia (piirrettyjä) koiria sekä aika eeppinen taustamusiikki.. :D Varoitus! Siitä voi tulla päänsärkyä, koska värit on kirkkaat ja toi kuva on tollanen liikkuva. Mutta ei mikään säikäytys. Katso kuinka kauan jaksat kuunnella/katsoa.
15. Tee jotain lihasjuttuja, youtubessa on paljon ohjevideoita. Esim kanavalla "passion4profession" on melkein 350 videota. Muistathan, että ei saa treenata liian rankasti! Älä myöskään treenaa joka päivä, sillä lihasten pitää palautua. Tee lihasjuttuja korkeintaan 2-3 kertaa viikossa, ja muista syödä kunnolla ja terveellisesti.
16. Kokeile eri hiustyylejä. Sivujakaus, keskijakaus, otsatukka (no tätä ei kyllä oikein voi kokeilla muuta ku leikkaamalla...), polkkatukka (jos on pitkät hiukset niin voi laittaa ne "kaksinkerroin" tai silleen niin näyttää lyhyiltä) Myös lyhyillä hiuksilla voi kokeilla eri tyylejä! Sivujakaus, keskijakaus, etuhiukset pystyyn (joko hiusvahalla tai jos haluat vaan kokeilla niin vedellä), irokeesi...
17. Mene luontoon ja katso eläimiä, kasveja yms. Jos haluat, pidä vaikka kirjaa kaikesta, mitä näit. Jos löydät jostain sellasia melko pitkiä heiniä (en tarkoita sellasia viljan värisiä, vaan vihreitä tai keltasia, oon nähnyt niitä metsässä ja suolla), ota niitä iso tukullinen ja tee kotona siitä narua. Tässä on ohje miten tehdään narua (ohjeessa on kyllä käytetty puun kuorta mutta tekniikka on sama):
http://www.youtube.com/watch?v=j2RYQGno_do
Olen itse tehnyt melko pienestä määrästä heiniä yli 10 metriä narua. Tekeminen on kivaa ja helppoa, kun tekniikan oppii! Ja narua valmistuu nopeasti”
”suunnittele joku matka netin kautta, etsi matkakohde, ota siitä kaikki mahdollinen selvää, kuvat tekemiset, hotellit, rannat, kaupungit, etsi parhaat asukokonaisuudet nettikaupoista.. ym!”

tee omasta elämästäsi käsikoirjoitus tv-sarjaan, mieti myös keitä haluaisit siihen näytteljiöiksi”
”pelaa korttia”
”Aloita harrastus. Itse harrastanut jo n.3 vuotta kamppailulajeja”
”Katson netistä Futuramaa, My little ponya ja pelaan ja pyörin brony.fin foorumilla”
”Pelaa simsiä”
"kannattaa askarrella oman mielen mukaan tai leipoa ja kutsua kaverit syömään."
”mä pelaan koneel tai katon jotaa netflixistä......”
”Siivoile ja järjestele tavaroita! :D laita musiikkia niin se voi olla hauskaakin! :-) jos siivoaminen ei nappaa nii kokeile piirtää. Treenaa, laita itselles joku haaste kiinteä peppu tms :D”
”Nuku”
“tee My bucket list, kato netist malleja. Jos kukaan kaveri ei voi olla niin venyttele, tanssi, katso videoita Tubesta. mee urheilukentälle juoksemaan”
”Kutsu kaverit koolle pelaamaan pihapelejä”
”Tee musa video”
”Joo, täs pari vinkkii: Lue, Etsi koneelt joku kiva uus peli, Siivoa huonees, Koita tehä ennätys punnerruksissa, Leivo, Nuku, Kato tv:tä. Ja tämmöst. :)”
”Moikka olen 11v tyttö ja mulla on just nyt tylsää, mut jos on tylsää niin mä teen yleensä
Siivoan
Pelaan
Oon mun iphonella
Luen
Löhötän sohvalla
Nukun
Katon elokuvia
Lasken mun rahat:) mull on 70€
Siinä ne sitten oli:)XD”
”Jos mulla on tylsää meen rinteeseen ja jos rinne on kiinni ni katon laskettelu videoita tai oon pihassa minisuksilla XD”
”Piirrä kuva, johon pirrät kaikkee mitä mieleen tulee :D”
”jos on puhelimes pelejä tai tabletissa niin hyppät sohvalle ja alat pelaamaan :) (tai katot telkkarii) :)”
”Vapaaehtoistyö tai hyväntekeväisyys. Jos etsit netistä lahjaa jollekulle, kannattaa katsoa löytyisikö erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen sivuilta mukavia lahjoja. Auttamalla muita voi saada itsekin hyvän mielen. :) Auttaa voi myös esimerkiksi kuuntelemalla läheistään, lähettämällä kortin yksinäiselle ihmiselle, auttamalla kotitöissä jne.”
”oo netisä”
”kuzu kamu...”
”Hemmottele sun koiraasi (jos on) :)”
”Ylös, ulos ja lenkille!!”
”Jos on talvi ja joulu lähestyy:
Mee koiran/kaverin kassa lenkille ja bongatkaa tontun jälkii:D (toimii oon ite koittanut)
Tee huoneesi jouluiseksi
Kuuntele Youtubesta joulu biisejä ja makaa sängyllä tekemättä mitään
Tee pipareita(Jos ei oo pipari taikinaa mene ostamaan kaupasta myös virkistää)
Mene pulkkamäkeen
Askartele joulukortteja,joulukoristeita jne.
Lue kirjaa mä luen nytten (topi talvipuuhia)
Mee koiran kanssa lumeen hyppelee jänöjä
Rämpsyttele jouluvalojen niitä katkaisimii
Piirrä joulujuttuja
Mene lähimpään isoon mäkkeen laskee suksilla.....”
”Kuuntelen musaa ja oon tietokoneella.”
”Tee leikekirja. Se voi olla ihan mikä vaan kirja,jossa on tyhjät sivut. Kirjoita niille runoja, tarinoita,päiväkirjaa, tai vaikkapa piirrä ja liimaa valokuvia. Voit aloittaa oman persoonallisen leikekirjasi tekemisen NYT HETI! Eli aloita :)”
”Lue muiden vinkkejä :)”
”Never stop dreaming.....”
”Pelaa moviestarplanetia tai lueskele kirjoja jotka sinua kiinnostaa.”
”kirjoita paperille kaikkee. keksi vaikka 5 mitä voisit tehdä ja laita ne esim. johonkin kippoon ja nosta sieltä yks ja tee sitä jos et osaa päättää :)”
”leipokaa!! :)”
”Kirjoita kirje. Kirjoita itsestäsi paperille kaikki, laita se kirjekuoreen ja avaa se vuonna 2015! ;)”
”NUKKUMAAN!!!”
”Moi! Joo sun kanttis mennä syömää tai voit vaik kysyä joltaa mitä tehä
yks vinkki.mee ulos ku on talvi leiki barbeilla se tehoo tai jos teillä on kissa ota huoneesee ja tuo sille kissan ruokaa ja koiraki on myös paras harmi ku mulla ei oo eläimii kokeilkaa:);D”

 ”no yleensä piirtelen ja yritän saada ajan kulumaan, menen pihalle tai lueskelen”

 ”Mee sohvalle äläkä tee mitää. Ota ihan rauhallisesti. Tekeminen tulee sit hetken päästä mieleen.”

”Olen yleensä kamujen kanssa skypessä puhumassa ja syön :D”

”pelaa horwsea ja moviestarplanetii ja totta kai luen lehtee (Demii) ;)”

”Ekaks: tee läksyt. :D
Sitte: tarkista läksyt...
Juttele kavereitten kaa whatsapis
Mee kamujen kaa lenkille tai jonnekki retkelle
Tee joku ''gourmet-ateria'' ja syö se tai anna kaverin syyä se :y
Tee kortteja vanhoista tapeteista tai kartongeista ja napeista
Vie kortit vaik kirpparille myyntiin (menee nopeasti)
Taittele origameja
Keksi oma origami :D
Hemmottele ittees tai lemmikkejä
Suunnittele bileet ja pidä sellaset (jos saat)
Mieti ittelles vaatteet pariksi päiväksi
Tee kampauksia
Järjestä huonees
Lajittele korut ja kaikki pikkutavarat
Surffaile telkkarikanavilla
Seikkaile netis
Käy ostaa limua karkkia ja sipsiä ja kato joku elokuva tai lue
Pyydä koko luokka jonnekki kaupungille tai koulun pihalle yms
Kirjota käsikirjotus vaikka parille kamulle ja tehkää oma elokuva
Virkkaa salomonin silmukoita (ohjeet löytää netistä)
Tee tuubihuivi tai pipo
Tee tupsuja vaikka kattoon roikkumaan
''uudista'' seinät ja teippaa niihin julisteita tai vaihda julisteet
Lue Suomen historiaa
Nuku tunti
Siinä oli vissii 25 tai enemmä jos oikee laskin
Pitäs riittää pariks päiväks :D”

 ”Kannattaa lukee Raamattua. Heittää ennakkoluulot pois. Raamatusta voi oppia tuntemaan kuka Jumala on. Voi löytää todellisen sisällön elämälle. Toivon elämälle. Ei tarvitse pelätä enää kuolemaa.
Kannattaa aloittaa uudesta testamentista. Tällä tekemisellä voi löytää elämään todellista sisältöä. Raamattu on oikeasti tosi mielenkiintoinen kirja!

Rukoile. Pyydä, että Jumala voisi osoittaa sinulle onko hän olemassa. Kerro Jumalalle ilosi, surusi ja huolesi. Jumala kuulee rukouksesi ja vastaa ajallaan kuten parhaaksi näkee. Minusta on ihanaa rukoilla ja lukea Raamattua, olen saanut useasti kokea kuinka Jumala on vastannut rukouksiini ja Raamatusta olen oppinut tuntemaan kuka Jumala oikeasti on, eikä mitä media ja huhut sanoo Jumalasta ja Jeesuksesta.
Ps. monet suomalaiset ja muun maalaiset nuoret lukevat Raamattua, se ei ole mitenkään outoa. Raamattu on myös yleissivistävä kirja, maailman vanhimpia kirjoja.

Tee omaa kuntopiiriä musiikin tahtiin: 12 x-hyppyä, 12 askelkyykkyä, 12 vatsaa, 12 selkää, tauko. Toista sarja kolme kertaa.
Lähde ulos kävelemään kuunnellen musiikkia.
Tee jotain sponttaania.
Älä soita kaverille, vaan mene hänen kotiovelle.
Leivo sämpylöitä ja ilahduta niillä vaikka vanhempiasi.
Tee t- paita”

 ”Jos on talvi:
-Tee lumilinna
-Tee lumiukko
-Riehu ulkona niinkuin hullu paviaani (esim. Pompi paksussa lumessa ja lopulta lennä naamallee)
-Mee pulkkailee
-luistele!
-mene hiihtoretkelle
-mee johonkin jäämäkeen (jos on)liu'u siinä pepullee, seisaalleen,mahalleen,selälleen...”

”No terppa!...Mii oon 10 v tyttö jolla on usein aika tylsää...Täss ois pari vinkkii...jos kiinnostaa...Kato jotain leffaa...Tai jos oot kattonu kaikki leffat niin ku minä...niin ei siinä auta muu ku kattoo joku lempi leffa...Esim mun lemppari leffa on the three caballros...No jaa ei se varmaan ees kiinnosta sua niin unohda toi...Niin...niin...niin...voit kattoa telkkaria tai jos sinulla tabletti niin voit pelata sillä...Jos sulla on sattunu unohtua läksyjen teko nii voit tehdä ne...Voit pelata tietokoneella 1001pelejä...en jaksa kirjoittaa enempää mutta aja viettoja on varmaan yli 1000...”

”pidä bileet”

”Ratsastakaa keppihevosilla <:D”

”Jos mulla on tylsää mä en tee mitään.”

”haaveile ja suunnittele omaa ihannetulevaisuutta esim. tekemällä taulu/kuvakollaasi: leikkaa lehdistä kuvia, jotka mätsää omiin unelmiisi. lisää vielä tauluun tekstejä, joko lehdistä leikattuna tai kirjoita omin käsin. voit myös piirtää siihen jotain. tekstit voisivat olla minä-muodossa, esim: "minä olen kampaaja" tai "minulla on oma koira" (plus kuva haaveilemastasi koirasta, esim. saksanpaimenkoira) kivaa puuhaa! vain mielikuvituksesi on rajana. ripusta valmis taulu näkyville tai johonkin mistä itse sen näet usein. hauskinta on huomata unelmien myös ajallaan toteutuvan :)”

”mene ulos”

”Ajan ympäri kylää pyöräl, musa täysillä, kamu tarakalla, kamulla on suklaata/karkkia/limsaa kädessä, lauletaan biisin mukana, kaadutaa pusikkoon, noustaa ylös ja aletaan tanssia, kaikki tuijottaa, me nauretaan, kaukana näkyy meiän koululaisia, esitetään et oltais normaaleja, tyypit on menny meiän ohi, aletaan seuraan niitä, ne huomaa meiät, me lähestytää niit, ne juoksee pakoon, me juostaan perään, loppujenlopuks olllaa kaikki pensaas ja nauretaa, sit mennää kattoo leffaa jollekkulle tai löydetään kulkukissa joka menee baariin ja sit usutetaan se jonkun pojan perään :D tavallista mun arkee”

”öööö...lakkaa kynsiä”

”Kudon/virkkaan
Ompelen
Käyn kirjastossa
Luen kirjoja”

"Katso Serranon perhettä.”

”-lue jotain
-piirrä
-askartele
-sano nauhottimeen jotain esim kissa väärinpäin eli assik ja kuuntele se väärinpäin niin sen pitäs tulla oikein päin=) no sitä pn vähä vaikee selittää,mut kivaa se on jos ymmärtää
-oo kamujenkaa
-virkkaa/kudo
-juokse ympäri taloa niin että väsyt
-käy lenkil
-leiki lemmikkienkaa,jos on
-oo koneel
-kato tv:tä
-viestittele
-kirjota jotain
-oo kännyl
-keksi joku lautapelu
-soita pianoo nuoteist tai soittele vaa mitä sattuu tai keksi ite joku biisi pianolle
-mee pihalle ja tutki paikkoja
-mee metsään
-kato ikkunasta ulos ohimenevii ihmisii ja autoi ja kaikkee
-siivoo jos tykkäät
No siin oli mitä mulle tulee mielee=)”

”mietiskele”

”ko o tylsää oo jossain”

”kun on tylsää luen kirjaa tai olen koneella”                   

”Bilettäkää ja syökää ittenne läskeiks! ;)”           

”Katso videoita jotka puhuvat kieltä jota et osaa, katso kyseisiä videoita niin kauan kunnes ymmärrät mitä ne puhuvat."

”Tee blogi
Kato yt:stä bethany motan videoita :3
Mee ulos
Leivo jtn
Piirrä (kannattaa katsoo mark crilleyn piirto-opetusvideoita yt:stä)
Soita kavereille
Mee vaikka nuokkarille
Kuuntele musiikkia
jnejne...”

”No mä ainakin nyt kun luin näitä vinkkejä nii valitsin 5 parasta, kirjoitin paperille, ja laitoin hattuun.”

”1. MILLOIN VAIN
Kirjoittele tänne näitä vinkkejä
Höpise whatsapissa, kikissä, facessa yms. kavereiden kanssa
Nuku
Mietiskele
Voimistele, tanssi
Käy lenkillä
Kuuntele musiikkia
Katso videoita
Meikkaa
Järjestele tavaroita
Karsi vaatekaapista vaatteet joita et pidä
Vie ne kierrätyskeskukseen tai kirpputorille
Leivo jotain
2. TALVELLA
Tee lumilinna tai -ukko
Hiihdä
Luistele
Tee lumiveistoksia (esim. karhu, hevonen, kissa, koira jne.)
Leiki kavereiden kanssa lumisotaa
Tee 'ansoja' kaivamalla lumeen syvä kuoppa ja tekemällä siihen kansi
Pyydä kaveriasi istumaan/astumaan ansaan
Kolaa pihalle polkuja ja kasaa lumesta mäki ja laske siitä vaikka minisuksilla
Järjestä pikkujoulut
3. KESÄLLÄ
Käy jossain uimassa
Syö jäätelöä
Paista makkaraa/vaahtokarkkeja/tikkuleipiä
Tee pirtelöä
Poimi marjoja
Tee kesäkakku
Istu riippumatossa tai viltillä varjossa ja lue kirjaa
Leikkaa ruoho
Tee lemmikeille jotain viilentävää (esim. anna kylmempää juomavettä, tee jokin varjoisa paikka, tuuleta sitä :D )
Käy pyöräilemässä
Kokeilkaa jotain! :D
T. Mörkö”

”Tee läksyjä”

”Meen kamun kaa lumilautaileen tai syön herkkuiXD”

”Sillon ku on tylsää, voi leipoa, siivota, lukea vanhoja tarinavihkoja, kirjottaa päiväkirjaan, tekstailla kavereille, piirtää, kirjottaa itelle kirjeen ja avata sen puolen vuoden päästä ja nauraa itelleen, kuunnella musiikkia ja piirtää siitä sit kuvan, miettii mitä joululahjoja ostaa, järjestää vaatekaapin, ottaa kuvia itestään ja muokata ne ihan tyhmiksi, jos on instagram niin stalkata kavereita ja julkkiksii, kerätä yhteen kaiken tiedon lempiartististaan, kääntää vieraskielisiä biisejä suomeksi, opetella sanomaan "minä rakastan sinua" niin monella kielellä ku jaksaa, ottaa kuvia, selata mainoksia ja miettiä, mitä kaikkea niistä haluais, selata valokuva-albumeita ajoilta kun on ollut pikkulapsi. Kavereiden kans voi tehä vaikka silleen että toinen alottaa, ja kertoo pienen parin lauseen jutun, esim: "Kissa istuu ikkunalaudalla. Ikkunasta se näkee pikkutytön, joka on leikkimässä veljensä kanssa." sitten molenmat kertoo, miten "kuvitti" mielessään asian. (esim. Ajattelin, että kissa oli harmaamusta poikakissa. Ulkona oli kesä, ja tyttö ja poika istuivat hiekkalaatikolla, tytöllä oli vaaleanpunainen sankko, pojalla leikkitraktori. Tytön hiukset olivat tummanruskeat, ja leteillä, ja hänellä oli keltainen paita ja valkoiset shortsit. Pojalla oli vaaleat hiukset, silmälasit, punainen t-paita ja sandaalit. Hiekkalaatikon vieressä oli kaksi koivua." ) sitten toinen kavereista kertoo, miten itse ajatteli. On hauskaa huomata, kuinka erillailla ajattelee. Kavereiden kanssa voi myös pelata lautapelejä, pullonpyöritystä ja talvella "lumisokkoa" niin että toinen laittaa pipon silmille ja toinen taluttaa. Kierrelkää ympäri teitä, hankia, ojia..kaveria pitää varoittaa, jos tulee pudotus tai nousu. Voi myös käskeä esim. konttaamaan tai hyppäämään. Lopulta kysyt kaverilta : "missä ollaan?" ja kaveri saa arvata. SItten hattu otetaan pois, ja vaihdetaan osia. Kavereitten kanssa on myös hauskaa ottaa hienoja yhteiskuvia, piirtää tai leipoa. Myös vitsi- ja kauhukirjojen lukeminen on hauskaa. Talvella kans pulkkamäkeen voi mennä, ja muuten vain möyriä lumessa tehden lumiukkoja ja lumienkeleitä. Ja jos lähellä on eläinten hautausmaa, ottakaa paljon tuikkuja ja käykää sytyttämässä monille haudoille kynttilät. Ja tietty puhuu asioista maasta taivaisiin! Mikää ei oo parempaa ku se tunne ku puhuu hyvälle ystävälle kaikesta, kaikki huolet ja myöski käy läpi ikivanhoja riitojaki. Vapauttavaa. :) toivottavasti näistä oli apua!!:)”

”katso leffa mitä et ole nähnyt piiiiiitkään aikaan”                              

”Avaa netflix ja kato leffa vaik Penelope
Syö mässyy
Kuuntele musaa
Kutu kamu yöks
Sekoile
Mee whatsAppiin
Pelaa Wiillä
Leivo jotain
Askartele
Mene koneelle
Lue kirjaa
Neulo
Tee ruokaa
Tee punnerruksia ja yritä saaha enkka ^.^
Mee uimaan
Mee elokuviin
Mee puistoon
Mee pyöräilemään
Mee luistelemaan
Mee hiihtämään
Kuvaa videota
Leiki lemmikin kaa ( jos on )
Siin oli mun vinkit ;)”

”jos kaverit ei voi olla niin katota tvtä................”

”Pelaan DotA2”

”lue kirjaa, mene selaan youtube, ole sohvalla löhöilemässä tai mene koiran kanssa lenkille.”

Lokakuun vinkit:

”Oon lemmikin kanssa Ja pelaan ssx ,ksiä tai alan kamua<3:-*:'(:-X=-O:-\:-X:-D:-X”
 
”Oon tietokoneella ja syön suklaata”

”Pidä bileet!! >ostakaa mässyä>katsokaa leffa >kuunnelkaa musaa ja tanssikaa >pitäkää samalla hauskaa >juoka ittenne sokerihumalaan >menkää ulos sekoilemaan...(siin menee aikaa)”
 
”Vinkkejä:
-leiki lipseillä
-keksi uusia sanoja
-laula jotain
-mee netflixiin ja kato leffa!
-mee moveen!
-whatsaa!
Tossa oli mun vinkit!”
”Talvella rakenna lumilinna. Muulloin maja risuista.”
”Mene picnikille kavereidesi kanssa, tai jos kaverisi eivät voi lähteä kotoa, puhu heidän kanssaan videopuhelua. Jos et voi, rupea leipomaan muffinsseja, pelaa tietokoneella. Jos voit, niin lataa puhelimeesi Subway Surfer-peli (jos se siis kirjotettiin noin), sitä pelatessa kuluu nopeasti aika. Lue netistä tarinoita tai lue kirjoja, katso kiinnostavia elokuvia ja katso YouTubesta hauskoja eläinvideoita tai katso Googlen kuvahausta fail-kuvia. Tee palapelejä ja kirjoita tietokoneella (tai käsin) tarinoita tai piirrä tai tee läksyjä. Voit mennä myös ulos ja potkia palloa. Tai mene vaikka uimaan tai mene Subwayhin kokeilemaan uusia makuja. Noilla vinkeillä riittää tekemistä melko kauaksi aikaa. =)”
”Lue”
"pelaa jotai lautapelii:)"
”-Laula ääneen
-Kattele vanhoja kuvia
-oi piknik jossai omassa väsäämässä majaviritelmässä:D !
-kuuntele musiikkia ja keksi siihe joku koreokrafia
-kato elokuva kynttilöiden valossa :3
-tee ittelles manikyyri
-käy vaattees läpi ja kato jos siellä ois joitain jota et käytä.. Sellaset voit viiä eteenpäin lahjotettavaks :)
-mee nuorisotalolle jos läheltä löytyy
-venyttele
:) :) :)”
”Jos on tylsää niin voi mennä ulos koulun pihalle parkouraa tai kutsua kaverit kylään”
”tylsiä hetkiä ei ole jos on elämä no ei voi vaikka mennä trampalle pomppimaan ja harjoittelemaan uusia temppuja”
”Kun mulla on tylsää luen kirjaa, soitan pianoo, piirrän, katon leffaa, kiipeen puuhun ja istun siel puoltuntii, teen video postauksen, surffaan netissä, laitan tuulettimen päälle ja oon sen eessä niin kauan et tulee kylmä, tutkin mun kirjotuspöytää mitä sen päällä on, leikin patsasta pihassa, kesäsin kävelen uimarannalle (vaik onki melkee puolentunnin matka), mietin mitä voisin antaa ihmisille joululahjaks, silitän meijän kissaa tai koiraa, keikun tuolilla ja kaadun sillä ( niinku tein eilenki), keksin ittelleni omia piano nuotteja, menen pihaan haravoimaan tai kudon.”
”lähde shoppailemaan ystäviesi kanssa kauppoihin :) piirtäää olla netissä chatissä, siivota pestä pyykkii, lukee kirjaa, viettää aikaa perheen kaa, tai tehä ruokaa emmätiiä enää :D SIIN OLI MUN ajatukset täl hetkel! (:”
”Syökää karkkeja et napa rutisee :DD”
”Neulo (jos osaat), lue.. :) Voisin itsekkin lukea... ;)”
”Öö öö
Askartelen
Käyn lenkillä
Käyn ostamassa karkkia
Syön karkkia
Kudon/virkkaan
Ompelen
Käyn kirjastossa
Luen kirjoja
Olen kavereiden kanssa
Pelaan kännykällä
Järjestän huonetta”
”Lue näitä vinkkejä :D”
”No mä olen 9v tyttö jol on usein tylsää no, sillon uppoudun hyvään kirjaan, katon tvt, käyn koiran kaa lenksulla, meen kamulle tai pelaan koneel MovieStarPlanettii. No siin toimivii juttuja. Lenkille kannattaa ottaa musiikkia.;33”
”Kuuntele musiikkii. Tai mee pihalle sekoilee. :)”
”täss on pari vinkkii:

1)mene pyöräilemään
2)siivoa
3)kuuntele musaa ja piirrä
4)järjestä vaate kaappisi
5)soita frendeilles”
”menen ulos :DD”
”minulla on sellasia laiskavinkkejä vähän ja urheiluvinkkejä: 1.ole koneella/pleikalla 2.syö herkkuja ja katso hauska leffa 3. mene keskustaan hengaan kavereitten/kaverin kanssa 4.käy lenkillä 5.leiki veljen/pikkusiskon kaa jotain 6. katso tv:tä 7.mene uimaan 8.metsään tekee maja kamun kanssa. Ei muuta oikeestaan.Moikka ja hyvää päivän jatkoa :D :)”

 

 "Jos on tylsää kannattaa katsoa kättä ja laskea kuinka monta viivaa siinä on!!"

"Kutun kavereita meille ja katon ku yks niistä yritti purra omaa kättä :D"

"askartelen,piirrän,luen en keksi muuta"

"Piirrä mangaa, lue mangaa, katso animea, pukeudu lolitaan! Jee, ei tuu tylsää, jos tykkää Japanista! ^^"

"Aina ku mulla on tylsää, mä askartelen jotain esim. taittelen kartonkirasioita (ohjeita löytyy vaikka millä mitalla) , luen jotain mikä näyttää hauskalta, ajattelen niin syviä asioita, että en itsekkään tajua niitä, teen pitkähiuksisille barbeille kammottavia kampauksia, lojun sängyssä ja katson niitä miljoonia julisteita mitä katosta saattaa vahingossa löytyä, surffailen netissä, lasken yksitellen 10 000 palan palapelin paloja, mietin sellaisia lauseita joita on mahdollisimman hankala sanoa, kuten 10 000 palan palapelin palat paloiteltiin paloiksi. Ei tuo kyllä nyt niin hankala oo, mut siinä niitä mitä mä yleensä teen ku on tylsää. Kokeilkaa näitä kaikkia mitä tässä sivulla on! (minä aion kokeilla ainakin yli puolta)"

"En oikee tiiä... kato vaikka blogivideoit tubest tai jtn. :)"

"Mee lenkille koiran kaa tai yksin.
* Mee suihkuu ja laita se jää kylmälle ja sit kuumalle.
* Kuuntele Isac Elliottia <3
* Tee video postaus."

"Tee keppihevonen"

"Aina kun on tylsää tai on kipeä, niin minä en voi lösähtää sohvalle miettimään. Menen esim. Omaan huoneeseen ja katson ympärilleni. :D Mutta tässä olis vinkkejä: piirrä, lue, leivo, laula, pelaa ym. :D Tai tuu nuorten nettii :)"

"Kirjota lista mitä vois tylsistyneenä tehä :o?"

"No mä ainaki teen:
Käyn lenkillä (jos hyvä sää)
Leivon
Syön karkkii ja katon kivoi leffoja.
Oon koneella"

"tanssi kuin hullu apina"

"Tule kääntäjäksi, hanki netistä hyvä lause ja käännä se Google kääntäjällä suomeksi sitten korjaa virheet.” haha tein just pari minuuttia sitte, oli iha jees."

"Lakkaa kynsiä"

"kuuntele musaa ja venyttele tai jos kukaa muu ei oo kotona laita joku hyvä levy/biisi soimaan kaijuttimist ja tanssi ja laula mukana xD"

"Leiki keppareilla, rakenna niille talli ja tee varusteita kuten riimuja ja suitsia:)"

"- Lakkaa kynnet
- Mene duudsonien jekkukoneeseen ja tee joku jekuista. :)
- Lähde kävelylle"

"mene leikkimään pikkusiskonkaa"

"Etsi uusi resepti ja tee jotain hyvää ruokaa. Leivo."

"Pelaa Sakarin villapaita peliä C:"

"lue vaikka jotain kirjaa tai katso televisiosta jokin kiva ohjelma"

"Kato elokuvii ja juo cokist ja syö karkii kilo kaupal"

"- Tee keppihevonen
-ala kavereita
-siivoa huone
-lue kirjaa
-kuuntele musiikkia
-katso elokuvia
-piirrä
-tee top modeleita :)
-mene lenkille
-mee ostaan herkkuja
-tee itse jäätelöä
-kuuntele äännitteitä
-ole koneella
-mene pihalle
-pyöräile
-mene potkulautaileen
-lue kummitus tarinoita"

"kun on tosi tylsää niin siivoon vessan."

"hoitaa keppareit"

"Ota selvää mitä sun alueella voi tehdä. Googleta ja ehdota kavereille mitä alkaisitte yhdessä harrastaan. Tylsää voi joskus hetken olla, mut silloin voi vaikka relata ja suunnitella mitä seuraavaks alkais tekeen. Soita kaverille ja viettäkää yhdessä aikaa, kattokaan vaikka joku leffa."

"Mee trampalle pomppii tai lataa musaa ja pelei puhelimees ja leivo ja oo Whatsapis kamujen kaa XD"

"Laita sauna lämpiämään, tai jos et osaa/voi/kykene, niin pyydä jotain muuta, esim. vanhempaasi tai sisarustasi. Tee odotellessa jotain kivaa, vaikka piirrä/kirjoita tai siivoa vaikka huoneesi. Sitten kun sauna on lämmin (sähkösauna n.1h, puusauna riippuu) niin mene rentoutumaan sinne. Siinähän on kulunut jo paljon aikaa :)"

"nuku"

"Kato netistä vaikka My Day-videoita tai muita videopostauksia tai mee lenkille, vaikka vaan kävelemään, se on aina hyödyllistä. :)"

"Mee ostamaan joululahjoja jo vähän etukäteen, ni sit ei tartte joulukuussa enää miettii niin paljon, mitä ostais."

"Mene shoppaileen kaupungille jonkun kaverin kanssa! :)"

"Neulo ja kato kauhu leffa youtubest (jo pelkästää katottavan leffan ettimisee saa menee iha tuhottomasti aikaa)."

"täs ois pari vinkkii
-mee suihkuun ja lakkaa kynnet
-piirrä
-lue hyvää kirjaa
.-järjestä vaatekaappisi
-mee ulos leikkii keppareil"
 

"lue toisten blogeja tai aku ankkaa tai vanhoja roopesetiä tee jalkahoito lakkaa kynnet pelaa kännykällä tai pelaa moviestarplanettia:tee läksyt; käy vintillä sieltä löytyy yleensä kaikkea kivaa lähde ulos ja päätä että silität jokaista vastaantulevaa koiraa;muista kysyä omistajalta lupa: piirrä topmodeleita"

"lähde ylivieskaan ja käy siellä prismassa ja kirpparilla ja kärkkäisellä"

"No mullahan on aina tylsää ja yleensä teen näitä: luen hyvää kirjaa tai sarjiksii, pelaan moviestarplanettia tai topmodelia, syön jätskiä lakkaan kynnet katon telkkarii kuvaan lpsvideoa tai jotain sellasta"


 

”Etsi lähimetsästä laho puu, ja kaada se! Mulla toimii, oon yrittäny meidän takametästä kaataa koko kesän yhtä puuta.. :DD”

”kuuntele nrj:tä, piirrä jotain, kuvittele millaisessa talossa haluaisit aikuisena asua, mihin haluaisit matkustaa, millaisen kumppanin haluaisit, mene ulos, ota aurinkoa jos paistaa ja on lämmin, siivoa huoneesi/ vaatekaappisi, soita kaverille, pelaa tietokoneella tai perheen kanssa lautapelejä, mene

lenkille voit ottaa myös kuulokkeet mukaan, mene uimaan, osta kaupasta jotain hyvää, katso leffoja, tee soittolista lempibiiseistäsi, etsi uusia artisteja googlesta. siinä vähän vinkkejä tuli ;-)”

”Menen nurmikolle nukkumaan”

”Discot”

”Pelaa kamun kaa xboxii ja lait videot youtubeen”

”tallille ratsastaan”

”-Voit järjestää picnicin kavereille
-Voit kuvata jollakin kameralla kun pyöräilet Esim. Go Proolla.
-Voit kuvata videokameralla hyönteisiä ja eläimiä.
-Katsele muitten vinkkejä.
-Leivo itse marmeladia (Ohje löytyy netistä).
-Jos sinulla on koira mene sen kanssa lenkille.
-Katso kirjahyllystä kaikki kirjat jossa on lempivärisi värinen selkä, ja lue ne.
-Pelaa puhuvaa peliä Esim. Talking Tom.
-Etsi luonnosta hyvä piirtoaihe, jää luontoon piirtämään sitä.
-Haastattele ihmisiä kaupungilla. Keksi hyvä aihe. (Kynä ja paperia mukana)
-Pelaa peliä jossa joudut liikkumaan Esim. Wii Xbox.
-Tule kääntäjäksi, hanki netistä hyvä lause ja käännä se Google kääntäjällä suomeksi sitten korjaa virheet.”

 ”Mulla pitää ainakin olla koko ajan tekemistä muuten tulee tylsää.
Tässä ideoita:
Haaveileminen
Uiminen
Lenkki
Pyöräile syömään jäätelöä
Kerää rahaa hyväntekeväisyyteen
Järjestä kirpputori
Mene retkelle Saaristoveneellä
Mene tekemään ikkuna ostoksia
Sisusta huoneesi uudelleen
Tee Ifolor kirja
Siinä vinkkejä, Toivottavasti ei tule tylsää :D”

”meen kaverille (paitsi kesällä)”

”Joku päivä mä kuvasin videokameralla sellasen myday-jutun, mut en siis laittanu sitä nettiin vaan kuvasin muuten vaan. Sit voin aikuisena kattoo, et minkälainen päivä mulla on ollu joskus nuorempana.”

”Ota paljon eri värisii kyniä sateenkaaren väreissä ja piirrä vedenalainen maisema a4-paperille! Sitä mäkin aloin just tekemään:)”

”Leikin mun jättihellokittyllä pukuleikkiä! Ja sit samalla sotken huoneeni... :D ”

”Kun mulla on tylsää mä....
-Menen kauppaan ostamaan karkkia
-Tuun nuorten-nettiin :)¨
-Luen sarjakuvia, joille saa nauraa
-Katson hauskoja videoita youtubesta
-Soitan parhaalle kaverilleni
-Sisustan mun huoneen
-Meen lenkille
-Kuuntelen hyvää musiikkia, ja ettin hyviä uusia biisejä
-Teen asuja
-Lakkaan kynnet
-Katson elokuvan
-Jos sataa, meen sateeseen tanssimaan
-tai teen kaverikollaasin
:)”

”-Facepalmaa kavereilles facessa
-puhu videopuheluu kavereitte kaa
-valokuvaa
-leiki kuvanmuokkausohjelmilla
-suutu jollekkin jostain ja huuda ja riehu seuraavat pari tuntii”

”Ku on ihan jumalattoman tylsää, nii kirjotan jotai sanoi esim. Jostai biiseist tai kirjoist ja sit huomaamattani piirrän jotai ihmellisii kuvioit ja väritän sitä paperii ja kuuntelen musiikkii xdd”

”Pelaan minecraftia”

”No mä katon youtubest kännykäl videoi tai kuuntelen musiikkii. Kirjotan jotai sanoi jostai kirjoist tai biiseist ja sit huomaamattani piirrän jotai ihme kuvioi tai jotai . Sit joskus harhailen kotoo tai jossai tai meen äitil.”

”-Menen sohvalle ja oon siinä niin kauan kunnes keksin jotain tekemistä”

”mene pyöräilemään yksin sateen jälkeen, mukavan rauhallista ;)”

”Mä luen tän sivun juttui. Aika monet niist on hauskoi, joten nauran niille. Vaikkei täältä löytyisikään mieluista tekemistä, niin pelkkä lukeminen saa ajan kulumaan. Täs yks hauska: Kirjotan tätä pöntöllä :D ”

”Kannattaa tehdä jotain sellaista, mitä ei yleensä jaksa tai halua tehdä. Esim. kokeisiin luku ja venyttely ovat hyviä keinoja saada aika kulumaan. Ja jos sinun PITÄISI venytellä tai lukea kokeisiin, niin miksei tehdä sitä silloin, kun ei ole muutakaan tekemistä! Sitten myöhemmin kaikkien kiireiden keskellä tuntuu hyvältä, kun on jo hoitanut osan tehtävistään. :)”

”Jos on tylsää selaan youtubessa satunnaisesti biisejä ja laitan hyvät ylös, tai sitten etsin mielialaani kuvaavan kipaleen ja piirrän, joskus romanttista, joskus surullista, ehkä jopa vihaista. Käyn pyörällä kirjastossa tai kahvilla, tai sitten huonolla säällä katselen eri sarjojen jaksoja ruudusta tai katsomosta.”

”Mä laitan jotai hyvää musaa ja lähen longboardaa”

”Kirjoita kavereistasi lööppejä :D Siis semmosia, joita voitte lukee keskenään, mutta ette julkase”

”Kun mulla on tylsää luen näitä NUORTEN-NETTI juttuja ja sit ei oo enään nii tylsää :)”

”olen yleensä koneella.
Helvetin tylsää minullakin on.”

”leivon”

”Leiki keppihevosilla ja tee niille talli ja hae kauraa sisältä ja jos ulkoo löytyy niin ota niille heinää jä virkkaa niille riimun naruja ja riimuja!! TOIVOTTAVASTI AUTTOI!!:-P XDXD”

”Hm, olen epämassa mutta minä meditoin :) puhdistaa sielua ja silleen”

”Siivoan vaatekaappini jos ei ole muutakaan tekemistä : - )”

”Jos minulla on tylsää niin mä siivoan oman huoneen tai menen omalle pihalle leikkimään koiran kanssa. Tai kuuntelen jotain hyvää musaa löhöillen omalla sängyllä. Jos on lämmin,aurinkoinen päivä niin välillä menen pihalle ottamaan aurinkoa. Välillä olen myös tietsikalla :)”

”Luen Farley Mowatin, Never Cry Wolfia. Siin on jotain. ”

”Noh.. On yleensä tooosi tylsää, mutta kyllä tekemistä riittää! Esim: Kun koulu alkaa niin ei ole tylsää:)”

”-soita kaverille ja kysy voiko olla
-tee kaverin kanssa jotain aivan järjetöntä (mut ei "liian" järjetöntä)
-mene pelaa jalkapalloo jonnekkin läheisel kentäl..tai pyydä monta kaverii tulemaan pelaa futist ja tehkää vaikka omanlainen futis turnaus (eli esim: kolme tai ennemmän 2-5 pelaajan joukkoeit)
-mene uimaan tai lenkille koiran kanssa tai ilman
-jos on huono ilma pidä leffailta yksin tai kavereiden kanssa
-mene mökille
-vietä aikaa Tyttö/Poika ystävän kanssa (jos on)
-kirjoita joku tarina
-mene YouTubeen ja eti siel jotain tosi hauskoi videoi
-pistä Google hakuun joku random hakusana kyll sielt jotain aina tulee :)
-tee pitkä pyörä retki
-mene kaverin tai Tyttö/Poika ystävän kanssa jätskille
-mene jonnekkin hiljaiseen paikkaan, sulje silmät, kuulokkeet korville ja kuuntele hyvää musiikkia
-tee kavereiden kanssa kännyköillä iso ryhmä keskustelu ja jutelkaa jostain koko päivä
-kuvaa itseäsi ja höpötä jotain mitä tulee mieleen ja jos tekee mieli niin jaa ne myös YouTubeen (;
-leivo tai askaretele
-tee blogi
-lue blogei :D
-mene jonnekkin paikkalle josta sulla on paljon ihania muistoja ja kuuntele jotain musiikkia josta saat kaikki ne muistot mieleen "ah ihana tunne"
-tee itselles ja kaverille joku pähkähullu tehtävä lista jonka pitää kesän aikan tehdä
-mene huvipuistoon :D
-koita voittaa pelot esim jos pelkää pimeää niin mene liikkumaan vaikka omas talos sillon kun missään ei ole valoja
-mene telttailemaan
-etsi jotain hauskoja kuvia (;
-tee vaikka kotitöitä :)”

”Yleensä mä soitan kavereille tai meen niille kylään.
Luen kirjoja tai lähen vaikka pyöräilylenkille. ”

”kattoo videi tubest ja olla mun bff kaa:)”

"Mä meen aina uimaan kun on tylsää mut jos on huono ilma ni katon telkkarii mut jos ei tuu mitää ni teen vaikka kotitöitä"

"pelaa jalkapalloa kentällä"

"- Menen lenkille
- Soitan kaverille ja puhun pitkään
- Menen kaverin kanssa ostamaan jätskiä ja syömään sitä kalliolle
- Pyöräilen jotain jännää reittiä ja pidän silmät auki mitä ympärillä tapahtuu
- Menen tutkimaan jotain autiotaloa
- Menen jonkun akverin kanssa roadtripille bussilla, eli eka bussi mikä näkyy, päätepysäkille ja takaisin jos mahd, sitten vaihdetaan bussia (mukaan syötävää, rahaa ja kamera!)
- Kiertelen kirpputoreja
- Geokätköilen
- Menen uimaan
- Toteutan jonkun pähkähullun idean tai seikkailun jonkun kaverin kanssa
- Pystytän teltan
- Yökyläilen
- Katson jonkun ihanan kotimaisen, kesäisen leffan
- Menen luontoon yksin, otan mukaan kynän, paperin ja kitaran ja kirjoitan biisejä
- Menen jonnekin korkealle korkealle kalliolle mistä näkee koko kaupungin ja kuuntelen upeeta musiikkia
- Menen mökille
- Järjestän jollekin kaverille yllätyksen
-Relaan, koska ei aina tarvitse elää niin täysillä! :)
ps nä on mun kesälomavinkkejä :)"

"tätä mä teen kun on tylsää:

chattailen faces tyttöjen kaa

soitan kaverill et lähtiskö pyöräilee johki pitkäl

soitan pilapuheluita

ja juon esukki illalla"

"Mä haluisin aloittaa yhden tosi kivan harrastuksen, jonka parissa ei tule tylsää! (: Se on nimittäin vaatteiden tuunaus. Kirppareilta voit löytää hienoja vaatteita tosi halvalla! Voit tehdä esimerkiksi farkuista lyhyet kesäsortsit, tuunata tylsästä hameesta hienomman, esimerkiksi laittamalla siihen resorin ja napit. Tai voit vaikkapas värjätä vaalean paidan tekstiiliväreillä upeaksi luomukseksi. Tarvitset sakset, ompelukoneen & lankaa, kangasta, nappeja, tekstiiliväriä, tai mitä ikinä haluatkin käyttää! (; "

"Kunnon kauhu elokuva pläjäys"

"Soita kamulle ja kysyppä kuulummissii! :@"

"Jos on tylsää niin lue kirjoja tai leivo tai askartele jotain mukavaa :)"

"Jos on tylsää voi katsoa tuleeko telkarista mitään hyvää ohjelmaa voit olla netissä.Tai miettiä kamuja jotka vois olla sitten olisitte vaikka kaupungilla tai kesällä rannalla."

"Mä lähen geokätköilee tai meen muuten vaan ulos koska sisällä Mua alkaa masentaa :|"

"Mä maskeeraan itseäni omilla meikeillä, ja yritän saada jotain sekoa aikaseks Cx"

"jos mulla on tylsää saan sen loppumaan näin: joku kappale soimaan joka jää helposti päähän ja se on semmonen "rytkimäs" - vaikea selittää, mutta esim joku get up - bingo players! sitten vaan hetken aikaan venaat ja kuuntelet ja sitten alat joko pakosta heiluu ja hyppimään sen musikin kanssa, tai sitten voit alkaa piirtämään ja jos ei toimi mee sängyn alle ja mieti mikä sun mielikuvituksessa on vikana bro, terveisin nolife tyttö haha."

"Mee saleen ja osta karkkia ja syö ne"

"Mee ottamaan aurinkoa rankkasateeseen."

"Kuuntele musiikkia tai tee pitkä kävely lenkki, jos haluat jotai sosiaalista niin kirjastoon kaverin kaa tai testatkaa paikkakuntanne kolme eri kahvilaa jossa ette ole ennen käyneet!"

"lepään"

"Kato telkkarii ja mässäile :D"

"Kysyn äitiltä ja isältä mitä vois tehä"

"Pelaan "

"Ite ainaki harjottelen käsillä seusomista ja venyttelen et tulis notkeemmaks :D"

"Kuvaan itteäni, puhun vaan kameralle kaikkee :D"

"No istun ja koetan miettii mitä tekis mut ei tuu mitää mielee"

"Selvitä sotkuiset ajatuksesi ihan rauhassa "

"Kuuntele musiikkia & rentoudu!
- Jos on hyvä sää, mene ulos ottamaan aurinkoa ja ota mukaan kylmää juotavaa.
- Jos on huono sää, löhöä sohvalla! "

"Katso YLE Areenasta muumilaakson tarinoita:D"

"- Ota joku kamera ja mene vaikka ulos kuvailemaan. Saattaa kuullostaa vähä tylsältä mut sieltä voi löytyy vaikka mitä jännää kuvattavaa! ;)
- Leiki Google Kääntäjän kanssa, laita siihe jotai sekoo ja kato kaikilla eri kielillä ja kuuntele :D:D:D"

"Jos sataa, leivo ja syö leipomasi ihanuudet.
Jos ei sada, mene ulos nauttimaan elämästä.
Jos ulkoilma ei kiinosta, soita 0100100 x3"

"Tapaa kaveriasi puistossa ja mene hänelle kylään. Ja jos on lemmikki niin puuhaa jotain sen kanssa. Ja hauskaa on avata romukaappi ja purkaa sieltä papereita, joihin on itse kirjoitellut joskus jotain hauskaa!!! Ja jos on luovalla tuulella, niin ei kun vaan kynä käteen ja kirjoittamaan tai piirtämään!!! Voi myös tehdä oman lehden itse:3 Toivottavasti nää autto jotain!!!"
 

"Ajattelen syvällisiä asioita, kuten peukalon elämäntarkoitusta"

 "kanttii mennä pyöräilee ja käyyä vähän pitenpi lenkki"

"Kannaattaa jos on uima-allas ja on lämmin päivä mene uimaan pyydä kaveri sun kaaa uimaan
tai etsi jotain mistä voi thdä maja!"

"leikin siskon kanssa ulkona."

"Lähetä meille vinkkisi tylsiin hetkiin!"

"oon skeittaamassa"

"Mä teen näin :-)
1) siivoon huonetta ja otan kaikki turhat kamat ja pikkusälät pois ja vien pahvilaatikossa varastoon.
2) laitan radion tai kuulokkeet päälle ja alan piirtämään ja kuuntelemaan musaa sängylläni.
3) meen suihkuun.
4) pelaan kännykällä.
5) otan jotain hyväskää ja katon telkkuu.
6) kokeilen erillaisii lookkeja ja otan niistä kuvia ;) esim emo tai pissis lookin.
7) leikin kissan kaa.
8) otan aurinkoo.
9) harjottelen vähä kitaraa.
Ja siinä se meni tein noi kaikki tänää ja huh huh ku aika kulus nopeesti!! :D"

"kantsii kattoo hyvii leffoi jotka ei oo todentuntusii mut joho uppoutuu ku toisee maailmaa (samoin kirjat) esim. pirates of the caribbean, harry potter... tai sit voi piirtää, tai heitellä korista tai kattoo youtubest mitä tahansa esim. people are awesome. siit tulee mielee iha sika paljo kiinnostavii juttui. netissä voi pelata jokaisia kiinnostavia pelejä. mä pelaan pottermoree se on tosi hyvä potterfaneille! :) sit voi myös opetella asioita esim. pyörittää korista yhellä sormella tai pyörittää lyijärii sormilla hehehe tai kattoo duudoneit tai lukee vanhoi akkareit tai ottaa tosi hyvä valokuva esim. auringonnousun aikaan. tai vaik mennä kauppaa jos keksis sielt jotai. huhhu tos oli aik paljo"

"jos sataa menkä ulos tanssimaan sadetanssia"

"Jos sulla ja sun kaverilla on tylsää leikkikää sellasta että kumpikin vuorollaan sanoo yhden hedelmän tai herkun tai vihanneksen nimen ja sitten mielessänne ja suussanne "maistatte" sitä! :) Kannattaa kokeilla"

"Mene leffaan lähe shoppaileee ja osta kaikkee siistii"

"Kun on ihan kamalan tylsää eikä jaksais tehä mitään tuun tänne nuorten nettii lukee mitä muut tekee ku on tylsää :)"

"Leivo jotain... Njams <3"

"menen nukkumaan"

"Mä aina oon tälläne yö ihmine nii kattelen yääl kaikkee
Ja etin netistä kaikkee että mitä tehä jos on tylsää.."

"menkää retkelle vaikka metsään ja ota eväät kuntokin pysyy hyvänä"

"Lue näit vinkkei ku on tylsää mäki teen niin 8)"

"Kirjekaveri!"

"jos on tylsää voi kuunella musikkii"

"kikkannan"

"Mee peilin eteen ja poseeraa siihen eli esitä mallii se on hauskaa vaikka kuulostaaki oudolta"

"Käy vaikka juoksu-,pyörä- tai rullaluistelulenkillä ja sen jälkeen uimaan (Y)"

"Mene ulos keräämään kiviä ja maalaile niitä. Kokeile uusia harrastuksia (minigolf, keilaus, melonta, suunnistus). Kuulin jostain geokätköilystä ! googlettakaa! kokeilkaa uusia juttuja kavereiden kanssa tai itekseen, ties mistä voi löytää uusia kamuja."

"No siis... Minä ja kaverini saimme tylsyyden loppumaan kun etimme tältä sivulta vinkkejä törmäsimme näihin ja sitten vaan luettiin ja naurettiin (ei pahalla!) mutta lukekaa nyt jälkeenpäin näitä ja naurakaa! ;D"

"Lue näitä . Sen jälkeen ei pitäisi olla tylsää"

"Askartele kortteja, jotta voit antaa kaverille itsetehdyn kortin sitten kun hänellä on synttärit. Itsetehdyt kortit ovat aina kivoja! Esim.
1. Leikkaa pahvista korttipohja
2. Leikkaa erivärisestä pahvista hiukan pienempi, korttipohjan muotoinen pala. Liimaa se korttipohjan päälle.
3. Leikkaa korttipohjan värisestä pahvista joku kuvio, esim. kukka, sydän tai perhonen ja liimaa se pienemmän pahvin päälle. Voit koristella korttia vaikka kimalteella tai askartelukukilla."

"Lue! Kesällä voit lukea vaikka ulkona trampoliinilla tai vaan nurmikolla."

"Järjestä piknik vaikka vaan itsellesi tai sitten kavereille tai vaikka perheelle. Voit leipoa, tai ostaa kaupasta vaikka valmisrahkaa, hedelmiä tai muita herkkuja. Menkää lähimetsään tai -puistoon, tai vaikka omalle pihalle tai parvekkeelle, ja syökää herkut hitaasti ja hartaasti nautiskellen"

"Mee lukee toisien blogeja!"

"Jos on tylsää kato Pocahontas. Se toimii aina."

"Leivon jotain pientä, vaikka mokkapalamuffineja. En itse leivo niin paljon, mutta mokkapalamuffineja on aika helppo tehdä. Resepti löytyy esim. Yhteishyvän nettisivuilta. :)"

"leiggigää barbeilla <3"

"Joskus mä katon valmiiksi seuraavan viikon vaatteet."

"Tee youtubeen video, jossa esittelet vaikka erilaisia hius & meikkityylejä (jos on mahdollista). Jostaas et saa/halua niin sitten voit kokeilla erilaisia kirjoitustyylejä suttupaperille. Keksi ainakin 20 erilaista tapaa ja vaikka uusia kirjaimia (;"

"Minä teen sillai et meen vaik sohvalle ja laitan silmät kii ja sit mä aattelen jotain ja kehitelen ns. tarinaa. Sit ku oon niinku aatellu jo kauan nii kirjotan sen kaiken mitä oon aatellu ja luen vaikka sen tarinan vanhemmille tai veljille."

"Hei sä siellä jolla on just nyt tylsää tee tanssi esitys tai laulu tai vaikka näytelmä harjottele oikein kunnolla ja esitä vaikka vanhemmille tai sisaruksille"

"Jos mulla on tylsää katon netistä vinkkejä mitä vois tehä jos on tylsää."

"Pieraisen kaverini naamaan.[YLLÄPIDON LISÄYS: Muistathan pyytää kaverilta luvan ensin!]"

"Kannattaa tehdä kotitöitä :) Meidän tytöt aina tekee niitä<3<3 Ja oma poikani joka juuri täytti 9v käyttää koiria ja imuroi ;) tytöt taas tiskaa ja isä laittaa ruuan! ♥ Ja he sanovat että äitin ei tarvitse tehdä yhtään mitään kun käydä kaupassa ostaa ruokaa ;)! Joten kotitöihin kaikki lapset!-Mirja äiti♥"

"Hahahahahahahahhahaha !! NOLOTTT !!! XDXDXDXDXDXDXDXD Juu,no mä yleensä leikin petshopeilla ja ikää löytyy 16v :)) Hyvin hauskaa on kavereitten kaa vaikka ne pilkkaa et leikin petseil.. :(( Mut joo moi"

"Leikkikää ulkona kaikkea kivaa ja menkää vaikka ukille tai mummille"

"No ainakin voisi mennä käymään jossain vaikka uimassa tai leffassa kattoo jos telkkarista tulis jotain tai jos on alle 6-vuotias niin voi lukea kirjaa en sit enää keksi mitään muuta ku et Oot perheen kanssa"

"jos on tylsää kannattaa mennä askartelee jotain"

"Lue nuorten nettiä"

"mieti tekemistä ja leiki duutsonia.En ole aikoihin ollut tylsisttynyt muttakun tylsistyn meen tälle sivulle ja luen näit juttuja tai ite teen juttuja jos on hyväilma mä meen ulos potkii palloo tai bolottaa ja joskus kysyn kavereita sit jos ei oo kavereita tai hyvä sää niin oon sisällä ja mietin joko tekemistä tai pelaan ja katon videoita."

"Tylsyys on yhtä kuin tylsyys aika turhaa seikkailla täällän joten mene vain koneelle ja istu."

"tee kirje parhaalle ystävälle"

"Lähen yleensä juoksemaan tai kävelylle:) Tai sit rannalle tai pelaamaan rantalentopalloa läheiselle biitsille<3 Mulla yleensä auttaa tekemisen puutteeseen se, et rupeen tekemään jotain kaaaauuuheeen tylsää esim. Siivoomaan vaatekkaappiani ni siinä sit keksii kaikkee järkevämpää tekemistä!:D"

"oo koneel"

"Ku mulla on tylsää, istun koneen ääres ja tuijotan näyttöö. JOskus katon leffaa tai piirrän mitä sattuu!"

"Mä ainaski luen tai piirrän"

"No mä ainakin oon gosupermodelis ku on tylsää ja oon yotubes kuuntelemas musaa"

"Minä yleensä kysyn äidiltä ja isältä mitä voisin tehdä kun on niin tylsää. No he lähestulkoon aina sanovat että tyhjennä vaikka astianpesukone. Mutta en halua. Soitan joko kaverille, menen koneelle pelaamaan jotain, yms Minecraftia.. Meen lenkille tai vaikka laulan. Joskus riekun mun veljen kanssa:D Meet sohvalle makaan ja vaikka ota päikkärit. Aaaaa meijän sohval on hyvä ottaa päikkärit kun meil on uus IIISOO sohva! Päikkärit= Päiväunet...."

"Askartele jotain kivaa! <3
Teen ite aina niin, mutta ei taho
aina jaksaa tai ei oo askartelu tarvikkeita..."

"no yleen sä pelaan MSPs , sittte mä luenn ja sen jälkeen piirrän kuvii siit kirjast (sillee tyylii et piirrän jos vaik kirjas joku saa koiran nii piirränsen <3)sitte mä laulan oon youtubes,teen oman lehen pelaan futist soitan kamulle 15 minan puhelun<33,kokkaan katon tvt ,järjestelen huonet, meikkaan ja sillee"

"muutama vinkki - leiki lemmikkien kanssa - pyöräile - tee pihatöitä - nuku - piirrä - lue - syö - makoile sängyllä ja kuuntele vanhoja biisejä - oo kamujenkaa - kävele jonnekkin missä et oo ennen ollu ja etsi itsesi puhelimen kartoilla kotiin - laula - tanssi - runoile - valokuvaa - mieti syvällisiä - mieti tulevaisuuttasi - osta rinkeleitä - mieti omia hyviä ja huonoja puolia - aloita bloggaaminen (blogspot) - kokkaa - shoppaa ;)"

"Piirrä, lue, soita jotain soitinta, kirjoita tarina... siivoa..."

"Jos on kesä niin mä ainakin meen trampalle pomppii ja sitte ku ei jaksa niin teen tanssin siä ja sitten sen jälkee mä haen jonku ristikon vihon kirjan lehdenntai jonku tollattee ja meen sitä tekee trampalle ja laitan bikinit päälle ja iitan aurinkoo ja teen esim ristikkoo"

"1.tee läksyt
2. Piirrä
3.kato vaikka telkkuu"

"Etsi vaikka netistä joku kotitekoisen kasvonaamion ohje ja hemmottele itseäsi! :)"

"Mä ainakin piereskelen kamujen kaa,nam(;!"

"Kun mulla on tylsää mä pelaan Ipadillä, kuuntelen musaa"

"Kun mulla ei oo mitään tekemistä meen ulos ja pompin trampalla :)"

"Aloita kuva-albumin luominen tietokoneella tai askartele itse, siihen saa aikaa menemään. Ja yleensäkkin askartelu yms..."

"Katso hyvä leffa ja mukaan kaikkia herkkuja. Tai neulo virkkaa askartele."

"Mä kirjotan joskus tietokoneel tarinoita, ja sit ku ne on valmiita, poistan ne. Kukaan ei pääse lukee mitä kaikkee tyhmää oot kirjottanu :DD"

"Silloin kun mulla on tylsää Nii yleensä rapsuttelen kissojani, piirrän, seikkailen google mapsissa, pelaan simssiä, nukun, syön, luen vanhoja lehtiä, katson leffaa tai vaan telkkaa ja unelmoin :)"

"Moi kaikille! tässä pari vinkkiä teille tylsistyneille!
1 Ilahduttakaa vaikka äitiä/isää ja sivotkaa teillä
2 kutsu kaveri kylään ja leipokaa
3 katso leffaa
4 jos on koira mene lenkille"

"istun vaan jossain ja mietin mitä tekis. Yleensä ajattelen siinä samalla kaikenlaista ja sitten herää ajatus et hei, mähän keksin mitä mä teen:)"

"Mä oon kamujenkaa!! Ja meen niittenkaa pyöräilee.Ja meen kamul.Tai katon
tuleeks töllöst jotai ohjelmaa. Jos tulee niin katon sitä. Jos ei tuu katon jotain leffaa tai oon koneel Facebookis. Eniten oon isovelenkaa trampal."

"Hoidan poniani ja yks vinkki jos vanhemmat suuttuu sulle nii tuu tänne nuorten netti tai mee johonkin chattiin jos on puhelin tai tabletti jossa on netti yhteys.se auttaa"

”Minä teen sillai et meen vaik sohvalle ja laitan silmät kii ja sit mä aattelen jotain ja kehitelen ns. tarinaa. Sit ku oon niinku aatellu jo kauan nii kirjotan sen kaiken mitä oon aatellu ja luen vaikka sen tarinan vanhemmille tai veljille. ”

”Lue ”

”Parempaa mitä te teette>:) Mää juoksen alasti laiturilt järveen”

”LEIKI PUKULEIKKIÄ ! ♥”

”Mä yleensä oon kamujen kans ja sitte jos on lämmin,meen rannalle. Kun menee rannalle,kannattaa ottaa mukaan hyvää juttelu seuraa ja hyvää musiikkia!!! Joskus otan piirustuskamat mukaan ulos,ja meen kamujen kans trampalle piirtää.”

”katso elokuva tai piirrä vaikka.”

”no lataan kännyy kaikkii sovelluksii <3 ja pelei <3 sit surffaan netis oon kamujen kaa luen piirrän , sitte vaa mökötän ku en enää keksi mittää ,sit leivon,siivoon ku vanhemmat käskee :D shoppailen oon MSPS ja vähä kaikkee<33”

”Minä tykkään leikkiä koirani kanssa. Tykkään myös lähteä vaikka kävelylenkille lehmuspuistoon. Se on kaikkein mukavinta ja parasta ajanvietettä, varsinkin jos sää on oikein sateinen ja myrskyinen. Pidän siitä.”

”mä piirrän tai siivoon vaatekaappini :)”

”Jos minulla on tylsää niin menen tietokoneelle ja pelaan siellä peliä nimeltä Howrse.”

”Ajattele syvällisiä.”

”Jos on tylsää, laitan silmät kiinni ja annan ajatusten tulla. Monesti pysähtymällä muistaa asioita ja muistuu jokin tekemätön asia. Jos kaipaan jotain uutta, etsin uusia puolia vanhoista tutuista asioista tai googlaan asioita mistä kaverini on kiinnostunut!”

”Kun minulla on tylsää, menen ulos ja keräilen vaikka käpyjä tooosi paljon. Sitten annan ne jollekkin tai heittelen ympäri pihaa”

”Mullakin ois tässä muutama vinkki tylsiin päiviin. (: No, kutsu vaikka kaveri kylään, ja järjestäkää muotishow! Pukekaa yllenne kaikenlaisia hienoja vaatteita, asusteita, kenkiä & mitä ikinä laitattekin. Levittäkää vaiks lattialle joku pitkä matto (ellei ole jo ;D), kävelkää siinä, ja tehkää aina päissä joku hieno asento. Sitten kaveri vaikka aina antaa numeron, miten hyvin kävelysi sujui. Voitte tietysti aina päättä aiheen, minkä mukaan täytyisi pukeutua. Esimerkiksi voisitte ensin luoda juhlalookin, sitten normiasun, hassut vaatteet, julkkiksen tyylin ym. ;) Jos jaksatte, voitte luoda myös tyyliin sopivat meikit, ja vaikkapas kuvata toisia kameralla! Toi on tosi hauskaa, kannattaa kokeilla! :) Mä ja mun kamu ollaan tehty sata kertaa - eikä olla vieläkään kyllästytty. Okei, toi voi kuullostaa lapselliselta, mutta se ei ole. Itsekin oon jo 13, mutta silti se on superhauskaa!
 

Ja sitten muita vinkkejä tylsyyteen kuolemisen varalle:
 

* Mene ulos, ja valitse aihe, ja piirrä se
* Meikkaa, kokeile monenlaisia eri lookkeja (;
* Kuuntele musaa
* Siivoa vaatekaappisi (saattaa kuullostaa tylsältä, mut musta se oli aikas kivaa, kun lajittelin vaatteet jotenki näin: t-paidat, pitkähihaiset, juhlamekot, housut, hupparit ym. Samalla voit myös löytää vaatteita, jotka on ollut hukassa ;) )
* Tanssi musiikin mukana, tee vaikka oma tanssiesitys
* Kirjaa paperiin, mitä haluaisit/toivoisit/unelmoisit tulevaisuudeltasi. Kirjoita vaikka, millaiseen taloon haluaisit muuttaa, mihinkä ammattiin haluaisit ryhtyä, millaisen kumppanin haluaisit, minne tahtoisit matkustaa, ja kaikke tuommoista (:
* Lähde kaupungille tai vaikka kiertelmään kirppiksiä ystäviesi kanssa
* Lue hyvää kirjaa
* Meditoi
* Soita jollekkin läheisellesi, vaikka mummollesi, tädillesi, ukillesi, tai vaikka ihan kaverillesi kuulumisia (:
* Lähde hölkkälenkille, ja ota kuulokkeet mukaan, jos haluut kuunnella musaa
* Kokoa kaveriporukkasi kasaa, käykää kaupassa ostamassa irttareita, ja katsokaa joku hyvä leffa. (: Karkit voitte korvata jollain terveellisemmällä, mutta yhtä hyvällä, kuten hedelmäsalaatilla.

Tuossa jokunen vinkki :3”

”kun minulla on tylsää soitan ensin kavereille jos ne pääsee ulos ja jos ne ei pääse ulos mä piirrän ja kuuntelen musaa samaa aikaa tai sitte mä meen kirjottaa nettii et mitä vois tehdä ku on tylsää. Joskus mä alan ajattelemaan jotai lempi kampauksii ja sit mä teen ne. Tsemppii nyt teille jotka ei keksi tekemistä :D”

”kun minulla on tylsää soitan ensin kavereille jos ne pääsee ulos ja jos ne ei pääse ulos mä piirrän ja kuuntelen musaa samaa aikaa tai sitte mä meen kirjottaa nettii et mitä vois tehdä ku on tylsää. Joskus mä alan ajattelemaan jotai lempi kampauksii ja sit mä teen ne. Tsemppii nyt teille jotka ei keksi tekemistä :D”

”Mietin ihastustani ;-)”

”Jos on jokin oma soitin (esim. nokkahuilu, piano) voi keksiä omia lauluja tai melodioita. Se hyvä puoli tässä on, että siitä saa tehdä just sellasen mistä ite tykkää ja mikä kuulostaa itestä hyvältä!”

”Leikin mun ehkä uusilla Brazeillä, käy barbitkin ;) JEE”

”meen happoo”

”Lue koulukirjoja se on kivaa!!!!”

”Tee ylimääräisiä tehtäviä koulukirjoista.”

”Kokeile pukeutua mahdollisimman paljon vastakkaisen sukupuolen näköiseksi, esim. peruukeilla ja sisarusten/vanhempien vaatteilla! Ei kovin helppoa, mutta hauskaa;) Ja lopputulos pitää tietenkin kuvata! :D”

”Nypin nenäkarvat irti sieraimista”

”sillon ku mul on tylsää oon yleensä koneella mut se tekee vaan huonoo silmille joten päätinkeksiä jotain uuta ja sit välähti sanon äitille et ostaa hileita,liima ja paljon askartelu tarvikkeita ja etin vaatekaapista tylsiä vaatteita esim. paidan ja sitte rupeen stailaamaan ihanan näköistä vaatetta (: en pidä askartelusta mutta se oli erittäin hauskaa ja vielä hauskempaa jos teet sen kaverin kanssa! hauskoja stailaamia”

”Jos mulla on tylsää, nii piirrän paperille kaikkea mitä mieleen juolahtaa, kuvaan jotain 'leffaa' yms kännykällä :D , siivoon, järjestän huoneeni uudestaan, nukun, askartelen, meen koiran kanssa ulos leikkimään/kouluttamaan sitä ja tällä viisii :D”

”Kannattaa kysyy kaveria vaikka leikkii ulos tai jos harrastaa esim jalkapalloa niin voi omalla pihalla tai kentällä niin vaikka vähän harjoitella. On niitä idiksiä paljon mutta ei jaksa enää kirjottaa”

”jos mulla on tylsää niin mää pirän ”

"Jos on tylsää. mä loikkaan sänkyyn veän peiton korville ja katon ohjelmaa sillee et otat lempi ohjelmas ja ajattelet kuvat ja sanat! Siinä oli mun vinkki!;)"

"mie soitan kaverille tai sit mie tanssin kissan kanssa valssia."

"Sillo ku mulla on tylsää yleensä kysyn vanhemmilta "mitä mää tekisin?" Se on sellainen perinteinen juttu.Ei ne yleensä mulle mitään kiinnostavaa tekemistä keksi, eli mun on pakko itse kehitellä jotain. Esim. omassa huoneessa tutkien vaikka vaatekaapin perältä mitä sieltä löytyy, joskun minä löysin sieltä vanhan kuvani missä olin 6vuotta nuorempana.:) Makaat sängyllä, samalla kuuntelet jotain musiikkia ja mietit joitain itselle tärkeitä asioita tai tulevaisuutta millainen se voisi olla. Kokeilee esi vaatteita ja pitää ns. muotinäytöksen, peilin edessä. Itselle tulee joskut hinku saada esim. uusi koru, silloin otan joitain koruja mistä en tykkää ja teen niistä uuden. :)

Kyllä sitä oikeastaan aina keksii jotain tekemistä jos ei muuta niin makaa lattialla ja miettii!"

"Kokeile uusia kampauksia ja meikkityylejä, lakkaa kynnet , järjestä vaatekaappisi, kirjoita paperille kaikki mitä mieleesi juolahtaa ( <-- toi on tosi hauskaa :) ) , Sisusta ja siivoa huoneesi, käy lenkillä ja valokuvaa luontoa, kirjoita tarina, piirrä , käy kirpputorilla , askartele, kuuntele musiikkia, katso hyvä elokuva, Jos minulla on tylsää teen jotain noista^ ."

"RADIO PÄÄLE JA SÄKKI TUOLII PÖTKÖTTÄÄ"

"Kun mulla on tylsää niin kuvittele millaista elämäni olisi jos olisin yksisarvinen."

"Lähinnä piirrän tai katson speed paintteja, opettelen uusien piirto-ohjelmien käyttöä ja leikin DJ:tä Virtual DJ:llä. Saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta hauskaa se on :D"

"Voit vaikka harjoitella koulunaineisiin, piirtää, kuunnella musiikkia, kokeilla jonkun harrastuksen aloittamista (jotain, mikä olisi helppoa heti, vaikka valokuvaaminen), leipoa, tai surffailla netissä! :) Kirjoita myös vaikka jokin novelli!"

"Jos haluu nii voi tehä lehden ite johon piirtää ja kirjottaa jotain hömppäjuttujaBD Ja sit voi kuunnella lempimusaa ja syödä irtareit;)"

"Laita NRJ-nettiradio soimaan ja siivoo huonetta. Kannattaa ottaa sellaset ''ennen'' ja ''jälkeen'' kuvat niin sit tietää kuin ahkera on ollu :D"

"Piirrä kaikkee mitä mieleen tulee, esimerkiksi erilaisia ihmisiä, joilla on kaikilla erilainen tausta, keksi siis niille oma tarinansa :) Käy ulkona ottamassa kuvia saadaksesi inspiraation piirustukseesi. Jos et omista kameraa tai kännykkää, se ei haittaa, paina maisemat vain mieleen. Kun on lämmin päivä, voit piirtää / maalata ulkona, jolloin saat myös raitista ilmaa. Aurinko lisää energiaa päivään!"

 "Teen piirroksia ja leikin nukeilla. joskus pelaan!"

"oon koneella tai pelaan pelejä. leikin kamujen kans ja teen muuta;)"

"no joo... mää yleensä katon telkkua ja pelaan puhelimel ku mul on tylsää mut siihenki kyllästyy aikanaan ja sit on taas tylsää... joskus mää taas alan vaan yhtäkkiä askarteleen jotain ja siinä se aika hurahtaa tai sit mää meen aina välillä ulos! ulkoilu raikastaa ja se on hauskaa!mut vaikka meillä on iso piha nii silti en vaan keksi mitään tekemistä!!! pulkkailu on hauskaa mut sit ku sitä tekee kauan ei enää jaksa! sit mää yleensä alan vaan puuhaa n mitä päähän putkahtaa! siivominenkin on aina välillä hauskaa jos ei oo mitään muta tekemistä! :D tässä mun niksit!!! ;D :D ;D"

"Menkää ulos leikkii keppareilla eli keppihevosilla!Se on hauskaa ja liikunnallista!"

"Mä meditoin :) koska se auttaa stressiin ja kaikki ajatukset ja viha ja tylsyyden tunne kaikkoaa pois :D"

""Tylsää? Ylös koneelta, ja kaappeja kaivamaan mitä löytyykään,tai sit ylös ulos ja kirjastoon! Tietsikat on liian yli arvostettui,mut kirjastoon kotiin ja ei muuta kun kirja auki! Ja näin se aika kuluu vaikka sen ite sanonki koska on sairaan tylsää ja mä vaan kökötän tietsikalla :)."

"Tiiättekö ku on tylsää ni NUKUTAAN ja ei tarvii herätä ku muut yrittää herättää ei tarvii herätä herätyskelloon ei tarvii herää mihinkään!Ja muistakaa se kun on tylsää! :D"

"Liikunta on hyvä tylsiin hetkiin. Siitä tulee hyvä fiilis ihan kemiallisellakin tasolla(endorfiineja, eli hyvän olon hormoneja erittyy aivoissa), ja muutenkin. :) Salilla käynti kuunnellen hyvää musiikkia, yksin tai kaverin kans. Tai pyöräily, kesällä rullaluistelu, talvella vaikka luistelu tai hiihtäminen hitaasti/nopeesti hyvien eväiden kans."

"Mene ulos parkkouraamaan, ja jos et keksi mitään niin katso vaikka tv:stä jotain ohjelmaa mitä et ennen ole katsonut."

"Kun mulla on tylsää, rupeen mielessäni ajattelemaan jotain omaa maailmaa jossa elän esim. fantasia maailmaa. Myöskin mä askartelen, piirrän, luen ja sisustan mun huonetta. Sit teen joskus ihan älyttömiä viedoita joille nauran myöhemmin :D Sit jos en keksi MITÄÄN tekemistä, ni mä vaan mässään iha sikana purkkaa :DD"

"mä aattelen et mitä vois tehä ku on tylsää nii mä ainaki ajattelen poikiiXDD"

"syön ;3 omnom"

"Ite tykkään kerätä puiden lehtiä ja prässätä niitä. Merkkaan kellonajan ylös ja päivämäärän, mistä sen löysin. Myös saarioisten lihapullat ovat hyviä tylsillä hetkillä. Eikä saa unohtaa piirtämistä."

"Kun minulla on tylsää, en tee mitään. Ehkä kuvittelen tekeväni kohta tai jopa yritän, mutta parempi aina todella jättää tekemättä. Antaa sen hetken mennä ohi, se hetki on harhaa, se on luulo siitä etteikö elämä voisi tarjota parempaa. Etteikö elämä tarjoaisi sopivia virikkeitä? Ei. Kyllä elämä tarjoaa. Enemmän kuin voimme ottaa vastaan. Kun meillä on tylsää, olemme virikkeiden tavoittamattomissa, olemme itse valinneet tylsän polun. Ja hyvä ihme, älä nyt internetin ihmeellisestä maailmasta etsi tylsyyteesi parannusta. Keksi hyvä ihme jotain muuta mielikuvituksesi rippeillä."

"Ku Mul on tylsää otan kuvia kamerallani :D"

"Ole netissä ja yritä etsiä vaikka uusia pelejä"

"katson Disneyn klassikko animaatioita Youtubesta :DD"

"Kun mulla on tylsää mä teen jotain uutta. Teen origameja; pyöräilen jonnekkin, missä en oo ikinä käynyt; kokkaan; piirrän jotain ihan hulluu; meen lenkille metsään koiran kanssa ja annan koiran näyttää minne päin mennään; neulon; opettelen uusia kieliä; etsin hyvää musiikkia Youtubesta.. Kyllä mä sitä tekemistä keksin :b"

"Kun minulla on tylsää, laitan jonkun hyvän cd:n kuulumaan, kynttilöitä huoneeseen ja kirjoitan päiväkirjaa, kirjoitan runoja vihkoon, valokuvaan, soitan pianoa tai haaveilen ;) :)"

"mene ulos ja valokuvaa luontoa, piirrä, lue, mene lenkille, katso vaatteitasi, meikkaa, kokeile eri kampauksia, ole kaverin kanssa, mene lenkille, katso löytyykö huoneestasi jotaikin mukavaa, lue kokeisiin tai harjottele yleisesti koulu asioita. Siinä muutamia vinkkejä! Ite käytän yleensä jotakin noista! :)"

"Kirjastoon vaan ja lainaa pinkan mielenkiintoiselta vaikuttavia kirjoja=) ja kirjaston koneelta voi eri hakusanoilla hakea eri aiheisia kirjoja. Tai sitten vuokraa leffan/katsoo jotain vanhoja leffoja uudestaan joiden katsomisesta on kulunut jo pitkä aika."

"Jos on paljon kavereita, niin voisi katsoa leffaa, ja vaikka mässäillä karkkia. Toki karkin mässäily voisi olla mukavampaa jos vaikka suklaan olisi tehnyt niiden kavereiden kanssa yhdessä.. ; )"

"Ota paperi ja kynä ja ala kirjottaan vaan sitä mikä ekana tulee mieleen paperille, sitten ku oot kirjottanu tarpeeksi niin voit lukea omien aivojesi hullua tuotosta;D"

"Mä ainaki meen johonki rauhalliseen paikkaan (täälläpäin hyppyrimäet) kuuntelen musiikkia ja mietin vaa asioita :)"

"Musiikin kuuntelu ja kaikki lukemine ja kaikki on ihan vanhoi, miks ei vois vaikka siivota, tehä ruokaa, käydä kaupassa äidin ja isän puolesta, tiskata, tai jotain. Kastelkaa vaikka kukkia tylsyyteen..."

"osta itselles paksu vihko,ja aina ku on tylsää nii kirjottele siihe runoja/tarinoita,leikkaa lehistä siihe kuvia ja juttuja ja mitä ikinä mielee tulee :)"

"Kun mulla on tylsää, mä lähden pienelle lenkille, luen, piirrän, kuuntelen musiikkia, katselen vanhoja valokuvia. Jos meillä sattuu olemaan kivoja mainoksia, vanhoja aikakauslehtiä tms. leikkaan niistä kiinnostavia artikkeleita ja kuvia. On myös hauska piirrellä lehdissä oleville ihmisille viiksiä, partoja silmälaseja, hassuja hiuksia yms. Ja jos laiskottaa eikä mikään huvita menen sängyn päälle makaamaan ja koitan keksittyä plekkään hengittämiseen, siinä ainakin tekemistä, sillä se on tosi vaikeeta aluks :D"

"Mä leivon,meen ulos pelaa sählyy,piirrän tai oon koiran kaa. kavereitten kaa on vaikee olla kö ne valittaa koko ajan ja ollaan muutenki vähä riidois mut koira on se joka ei valita siksi se on ihmisen paras kaveri!!"

"Laitan viestiä/soitan mun kaverille tai serkulle. Piirrän, kuvaan, kuuntelen musiikkia, soitan pianoa/laulelen yksikseni, leivon, menen lenkille, kirjoitan...Parasta tietty on, kun saa mennä ulos, hyppimään vaan pellolle. Tai trampalle ;) Usein vielä kuvittelen jonkun mielikuvitustarinan, että olen vaikkapa joku soturi jossain kaukaisessa maassa, tai jotain muuta yhtä häröä. Kaikki onnistuu, jos on mielikuvitusta!"

”Ku mul on tylsää ni mä askartelen ompelen neulon tai virkkaan tai sit mä soitan pianol iha jotai omaa juttuu mut sitä viimist mä en tee jos mä en oo yksin :D”

”kun mulla on tylsää, sisustan huoneeni uuteen uskoon :D”

”siivoa huoneesi,ei taida olla mitään kivaa hommaa,mutta kuitenkinon tekemistä:p”

”Sisko opetti kerran tälläisen kärpäspeilileikin: Ota pieni käsipeili ja pidä sitä vaakatasossa silmien alla, peilipinta ylöspäin. Kulje ympäri taloa ja astele yli katossa olevien esteiden.”

”Mä pidän mun salapiilossa karkki jota mä oon joskus ostanu kaupasta. Aika sitten kuluu mässyilemällä vaikka se ei oo järkevää :)”

”Jos on tylsää, niin kannattaa lähtä vaikka lenkille =) Mä ainakin piristyn siitä. Sit voi lukee vaikka kirjaa, kuunnella musiikkia, piirtää, tai lähtä vaik kaupungille kattelee jotaki ü”

”Mä rupeen lukemaan tai kirjoittamaan päiväkirjaani. Meen johonkin rauhalliseen paikkaan yksin ja haaveilen kaikesta ihanasta tai sit oon jonkun kaverin kanssa jonka kans voi puhua”

”Olen hetken hiljaa ja mietin päivän tapahtumia. Kun kyllästyn siihen, kaivan esiin kynän ja paperia ja piirrän ajatukseni paperille, tai kirjoitan niistä runon.”

”Jos minulla on tylsää ja olen kotona niin menen kuvaamaan ulos erilaisia juttuja ja sitten lataan kuvat koneelle ja muokkaan niitä ja lataan ne minun blogiini. Mutta jos mulla on tylsää niin lakkaan kynteni,kuuntelen musiikkia, meikkaan, kokekeilen eri kampauksia, siivoan, leivon, oon netissä, chättäilen, katson erilaisia kuvia googlesta, tai sitten pelaan simssiä tai katson jonkun leffan netistä. Tuossa vähän vinkkejä! (::::(:”

”Ei saa antaa tylsyydelle valtaa! Pitää vaan päättää, et alkaa tehdä jotain. Vaikka vessojen siivoominenkin on aina kivempaa kun istua vaikka keittiössä yksin.”

”Jos mulla on tylsää, niin yleensä laitan kuulokkeet korville, käännän hyvän biisin soimaan ja menen sängylle makaamaan. Silloin mä kuvittelen olevani jossain muualla kuin omassa huoneessani - vaikka jonkun bändin keikalla tai ihan toisessa maailmassa.”

”Jos mull on tylsää ni mä meen yksin tai kundien kaa mopoilee maastoo. Parempaa ei ookkaa!”

”Kotona voi vaikka tehdä perusasioita, mitä saatat tehdä illalla ennen nukkumaanmenoa, tai tehdä päivälläkin. Voit myös pyytää vanhempiasi tekemään sinun kanssasi jotain. Käytä vaikka syynä tylsyyttä ja sitä, kun et pääse kaverisikaan luokse kylään. Kyllä vanhempasikin saattavat keksiä jotain hauskaa, elleivät he ole kotona, voit käyttää mielikuvitusta, niin kuin moni tekisi siinä tilanteessa.”

”Voit miettiä asioita. Jos sinulle on esimerkiksi tapahtumassa lähiaikoina jotain mielenkiintoista, kivaa tai hauskaa, voit ajatella ja suunnitella sitä. Voit piirtää, rustata runoja tai vaikka tehdä vain vanhemmillesi, sisaruksillesi tai kenelle vain jonkin yllätyksen. Siitä tulisi varmasti hauskaa! Mutta voit tietenkin myös tehdä muutakin, jos teillä on jokin viihde kotonanne, esimerkiksi piano. Voit soittaa sitä, tai vaikka lainata sisarukseltasi jotain mielenkiintoista.”

”Kun on tylsää, voi leikkiä barbeilla vaikka vähän silleen Sims-tyyliin.”

”Välillä on rentouttavaa purkaa tylsyyden ja ärsyynteneisyyden tunteita ottamalla paljon piirrustuspaperia sekä tussi ym. muu kynä,josta tulee vahva jälki ja sotkea paperi täyteen paperia. Huomio! Tämä auttaa vielä enemmän, jos otat lapsenomaisesti kynän kätesi sisälle ja painat kynällä.”

”Katon netistä leffan, hoidan marsuuni, suunnittelen seuraavan päivän vaatteet, mietin mitä tekis huomen, pelaan korteil.”

”Laitan jonkun biisin soimaan ja tanssin peilin edessä :DD Tai sit vaan testailen meikkejäni ja laitan hiuksia, sekä valitsen uusia asukokonaisuuksia =)”

”Ajattelen ja selkeytän ajatuksia, helppoa ja auttaa stressiin. Sitä voi tehdä missä vaan ja milloin vaan.”

”Mulla ei ole koskaan tylsää, koska aina voi käyttää mielikuvitusta (= Yleensä itse lenkkeilen, olen koiran kanssa, mietin syntyjä syviä, tekstaan kavereille, taiteilen eri tapoja käyttäen, luen, kirjoitan, teen läksyjä, kuuntelen äänikirjoja tai musiikkia, surffaan netissä, katon leffaa, kudon, virkkaan,.. Vaan mielikuvitus on rajana (= Ja tällaisista jutuista hyötyy varsinki sillon, jos on tottunu olemaan kotona yksin.”

”Suunnittelen vaatteita paperille, lenkkeilen metsässä, pyydän kaveria ulos tai järjestän hemmottelutuokion (keitän kaakaota, laitan kasvonaamion tms.).”

”Alan kehitellä mielikuvitustarinaa. Sellaista, jossa saa itse päättää, mitä tapahtuu, miten, miksi. Yleensä kuvittelen jonkin melko mahdottoman tilanteen: satun löytämään vaikka karanneen naapuritallin hevosen, jonka onnistun saamaan kiinni ja kiikuttamaan takaisin vastoin kaikkia odotuksia.”

”Jos on tylsää, ni kannattaa lähtee ulos kävelee, ees pieni lenkki. Se myös piristää!”

"Yleensä, jos minulla on tylsää piirtelen kaikenlaisia animehahmoja ja muita kivoja juttuja. Se on kivaa, kun voi itse päättää mitä piirtää ;D"

”Kun on tylsää menen omaan huoneeseeni kuuntelemaan musiikkia :)”

”Revin vanhoja sanomalehtiä :D Toimii myös, jos hermot on kireellä!”

"Jos mulla on tylsää alan suunnitella puiselle pallonivel mallinukelleni, joka on noin 30cm pitkä, animehahmojen vaatteita ja aseita. Kivaa puuhaa kun oon tämmönen Japanihullu:)”

"Jos miulla on tylsää tai tekemisen puutetta, yleensä laittelen ystäville viestiä ja kysyn miten menee. Saatan myös tulla nettiin surffailemaan, luen tai piirrän myös. Ja kirjoittelen. Joskus saatan lähteä lenkille. (: Meillä perhe-elämä on kyl niin vauhdikasta et aikaa, jolloin olisin yksin kotona, ei oikeastaan ole juurikaan. Ja se on sinänsä harmi.”

"Koulutan koiraani, vien lenkille tai leikin. Piirrän myös usein tai katson leffaa."

”Etin netistä askarteluohjeita ja askartelen. Ja sit suunnittelen omista vaatteista kouluasuja seuraaville päiville ja käyn valokuvaamassa.”

”Kun mulla on tylsää, niin surffailen netissä tai roikun kavereideni kanssa pihalla. :)”

”Kun on tylsää menen facebookkiin :D”

”Jos täytyy lukea vaikka kokeisiin niin yleensä tulee sellanen tunne että haluun oikeen panostaa että se koe menee hyvin! kokeilla kannattaa ;)”

”Teen lavan tuoleista, ja laitan jonkun biisin vähän hiljemmalle taustalle ja rokkaamaan!! :) T; Unelmana laulajan ura :D”

”Kun minulla on tylsää.. voin askarrella/ommella kaiken laista... esim: eilen sain kepparin teko kohtauksen!! xD oli pakko tehdä keppari... sitä ennen tuli lapasten teko kohtaus jne... jos teillä ei tule "kohtauksia" voitte vaikka lenkkeillä tai tehdä mielipuuhaasi”

”Kun minulla on tylsää lähden esimerkiksi tekemään torstaisin kansalähetyksen nuorisotyötä, ja käyn myös laulu ja soittotunneilla, tai kuuntelen musiikkia”

"Kun minulla on tylsää, neulon tai luen englanninkielisiä kirjoja! Olen neulonut kuukauden aikana kahdet säärystimet ja kahdet lapaset. Soitan myös pianoa ja leikitän kissaani =)"

"Jos tulee tylsää tai olen muuten vain kyllästynyt huoneeni järjestykseen, vaihdan huonekalujeni paikkaa ;) Eilenkin vaihdoin vaatekaappini ja sänkyni paikkaa, ja nyt huoneeni on taas uuden näköinen."

"Kun on tylsää, soitan kavereille :D"

"Menen katsomaan naapurin hamsteria silloin kun on tylsää. Se tuo hyvän mielen, kun yksinäinen naapurin tyttö saa seuraa. :D"

"Katon vanhoja piirrustuksia, joita oon piirtänyt pienenä. Ainakin tulee naurettua. :-)"

"Kun mulla on tylsää, tykkään lukea. Tai vaik jos on oma koira tai joku muu lemmikki, niin sen kanssa voi aina puuhastella. Tarinoiden kirjoittaminen on myös kivaa, eikä siihen tarvitse muuta kuin kynän ja paperia. :D"

"Järjestele vaikkapa vaatekaappiasi. :)"

"Kun mulla on tylsää, mä lähden juoksulenkille. Saa purkaa turhia paineita ja tulee hyvä olo. Tai sit mä neulon tai luen tai oon netissä ;)"

"Vanhoja päiväkirjoja on hauska lukea =) Myös vanhojen kuvien katselu on mukavaa, kun useimmille saa nauraa sydämensä kyllyydestä. :)"

"Yleensä luen, kokkaan, meen koiran kanssa lenkille, tai muuten hellin sitä esimerkiksi rapsuttelemalla. Oon netissä tai teen läksyjä, meen kirjastoon yms."

"Selaan vanhoja valokuvia =). Se, jos mikä piristää, kun arkistoista löytyy helmiä, joissa äidillä on ihan kummallinen hiustyyli tai itse poseeraa jonain 5-vuotiaana erittäin hemaisevasti :D."

"yksin ollessa laulan singstaria yms. jotai ei viitsisi jos joku olisi kotona. Muulloin piirrän, kuuntelen musiikkia, luen yms. ja koiran kanssa vietän paljon aikaa. "

"Kutsun kavereita yöksi.me jutellaan,pelataan pelejä,nauretaan ja juoruillaan ;D tai mietin seuraavan viikon viikonloppua että mitä sillo tekisin... tai virkkaan lapasta.(oon jo saanu toisen lapasen valmiiksi ja toista alottanu vähäsen..)"

"Etsin kaverit käsiini ja alamme leikkiä kaikkia ryhmaytymisleikkejä. Esim. ameeba ja ponileikki toimivat aina!!!!"

"kun mulla on kaloja ja koira niin kattelen joko akvaariotani tai sitten rämmin mettässä koiran kanssa :D se on kivaa ja siinä samalla unohtaa kaikkim murheet :D "

"On aina ainakin kaksi vaihtoehtoa. Tietsikka tai Mielikuvitus, riippuu minkä ikäinen on. Esim. Barbit tai legot ;D(vaikka kuulostaa tyhmältä) on sikakivaa kunhan niitä osaa oikein käyttää "

"Minä tulen yleensä pläräämään nuortennettiä, tai päivitän blogiani ja teen sinne uudistuksia. Kavereiden kanssa ei ole koskaan tylsää, mutta kun ei kukaan voi olla, on välillä aika masentavaa, silloin kannattaa mennä käymään isovanhemmilla, jos ne asuvat lähellä. Se on välillä tosi piristävää kesken teini-iän myrskyjen saa taas leikkiä vähän aikaa "papan pikku prinsessaa". Ja jos ei mummo/vaari/muu isovanhempi asu lähellä, voi käydä vaikka ilahduttamassa palvelutalon mummuja, saat kettukarkkeja ja hyvön mielen. :)"

"Suunnittelen tulevaisuutta, millaiseksi sisustan tulevaisuuden asuntoni ja kerään reseptejä, joita voin sitten tehdä, kun asun yksin. "

"etsin musiikkivideoita ja laitan sopivat tanssivaatteet ja lets dance"

"Etsin netistä paperintaittelu ohjeita ja taittelen eläimiä, menen kirjastoon tai teen koko viikon läksyt."

"Neulon pikkusikoni nukeille vaatteita ja teen läksyjä. Se on ihan kivaa välillä :)"

"Dataan, mutta jos ei jaksa sitäkään, niin piirtelen,leivon, luen vanhoja päiviksiä, pelaan jotain, kaivelen vaatekaappia ja etin sieltä vanhoja vaatteita, mitä vois uudistaa jotenkin."

"Katselen huonettani, mietin siivoamista mutta huomaan heti parempaa tekemistä. Jos ei löydy parempaa tekemistä (joka on aika epätodennäköistä), niin alan siivoamaan. Simple!"

"Mietin jotain uusia kampauksia, kokeilen niitä. Menen lenkille tai ulos kavereitten kaa , luen tai kokkaan. Katson elokuvia tai soitan tai kuunetelen musiikkia, käyn kuvaamassa luontoa. Otan yhteytta kaukana asuviin ystäviin"

"mä siivoan laatikoita. niihin kertyy aina kaikkee turhaa.. tavaraa ja lappusia. toisaalta niitä lappusia on kiva lukea siinä sitten läpi ja kikatella yksin omille jutuilleen :D"

"Teen kaikkee mitä ei ehi muulloin tekemää, otan iisisti ku on kerranki aikaa."

"Katson elokuvan tai luen. Jos kumpikaan ei innosta, lähden ehkä kävelylle tai soitan jollekin kaverille ja juttelen tämän kanssa. Jos näillä ei ole aikaa, soitan vanhemmilleni. Tiskaaminen kuluttaa myös kivasti aikaa. "

"istun konen ääressä ja juttelen meses ja pelaan.tai jos ei oo konetta niih katon telkkarii TAI meen ulos!!"

"no minä katon vanhoja päiväkirjoja.niistä tulee aina hymy huuleen ku näkee miten on ajatellu sillokuin oli ala-asteella"

"Lähden pienelle kävelylle ja saan samalla raitista ilmaa :)"

"Menen läheisen pellon keskellä olevien heinäpaalien päälle istumaan ja katselemaan auringonlaskua. Otan kännykän mukaan jotta voin tekstailla erään tärkeän ihmisen kanssa. Hetkestä jää hyvä mieli."

"Keksin sormileikkejä tai luen tai piirrän."