Mannerheimin Lastensuojeluliiton Klaukkalan yhdistys ry

Jäsenmaksu: 25,00 €
Liity tämän yhdistyksen jäseneksi

Ajankohtaista, päivitetty 31.8.2015

HUOM: Kesätauko loppumassa! TarzanApina -kerho aloittaa tiistaina 8.9. Huom: Paikka vaihtunut! Muuten sama meininki! Uusi osoite: Mäntysalon koulun liikunsali os. Havumäentie 7, Mäntysalo, Klaukkala.

Lasten ja perheiden virkistystoiminta:

TarzanApina -kerho  joka tiistai (kouluaikoina) klo 17 - 18.30 Klaukkalassa Mäntysalon koulun liikuntasalissa os. Havumäentie 7. Jatkuva ilmoittautuminen, maksuton! Tervetuloa!

Valvottua ja vakuutettua, vapaaehtoista ja vapaamuotoista liikuntaa ilman kilpailua. Kaikenikäiset lapset yksinään, kavereineen tai vanhempineen ovat aina tervetulleita kuten myös kaikenikäiset aikuiset yksinään, kavereineen tai lapsineen. Myönteinen, hyväksyvä ilmapiiri!

Juhani Somersalo, kerhon johtaja, yhdistyksen puh.joht.

juhani.somersalo(at)saunalahti.fi

puh. 041 - 440 3726

MLL - Klaukkalan yhdistyksen Klaukkalan perhekahvila

Huom: Kesätauko alkanut!

Osoite Viirintie 3 (alakerran nuorisotilassa). Kahvit kiehuvat ja puurot porisevat Klaukkalan perhekahvilassa joka perjantai toukokuuhun 2015 asti klo 9 - 11.15, Tervetuloa ottamaan rennosti, täällä ei nipoteta. Huom: Sallittu myös isille! Yhdellä eurolla (1 €) saat terveellisen aamiaisen koko perheellesi!

Lepsämän perhekahvila

Huom: Kokoonnumme vielä 10.6. ennen kesätaukoa!

Sama meininki Lepsämän perhekahvilassa Kuusirinteen kerhotilassa os. Herontie 1 parillisilla viikoilla joka toinen keskiviikko klo 12 - 14. Tervetuloa!

Tule vapaaehtoiseksi

Ole sinäkin onnellinen! Tutkimusten mukaan onnellisimpia ihmisiä ovat he, jotka tekevät jotakin toisten hyväksi. Tervetuloa!