Mannerheimin Lastensuojeluliiton Klaukkalan yhdistys ry

Jäsenmaksu: 25,00 €
Liity tämän yhdistyksen jäseneksi

Ajankohtaista: (päivitetty 4.4.2014)

Kevätilo -keräys menossa Klaukkalassa! Osallistua saa :)

Lasten ja perheen liikunta:

TarzanApina -kerho  joka tiistai (kouluaikoina) klo 17 - 18.30 Klaukkalassa Isoniitun koulun liikuntasalissa os. Löydöskuja 2. Jatkuva ilmoittautuminen, maksuton! Tervetuloa!

Valvottua ja vakuutettua, vapaaehtoista ja vapaamuotoista liikuntaa ilman kilpailua. Kaikenikäiset lapset yksinään, kavereineen tai vanhempineen ovat aina tervetulleita kuten myös kaikenikäiset aikuiset yksinään, kavereineen tai lapsineen. Myönteinen, hyväksyvä ilmapiiri!

Juhani Somersalo, kerhon johtaja, yhdistyksen puh.joht.

juhani.somersalo(at)saunalahti.fi

puh. 041 - 440 3726

MLL - Klaukkalan yhdistyksen perhekahvila

MLL:n Klaukkalan paikallisyhdistyksellä on perhekahvilatoimintaa Klaukkalan nuorisotilassa (Viirintie 3) perjantaisin kello 9.00–11.00 30.5.2014 asti.

MLL Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa vanhemmat ja lapset tapaavat toisiaan. Aikuisille löytyy juttuseuraa ja lapsille leikkiseuraa. Perhekahvilaan voivat tulla niin äidit, isät, kummit, isovanhemmat tai muut läheiset lasten kanssa.

Tarjolla aamupuuroa, kahvia ja pullaa (1 euro/perhe). Rentoa yhdessäoloa ja vapaata leikkimistä. Leluja löytyy ja tilaa temmeltää. Lämpimästi tervetuloa!

Kirsi Turtiainen ja Mia Sahakangas (perhekahvilatoiminta)

sähköposti: perhekahvilaklaukkala@gmail.com

Tule vapaaehtoiseksi

Ole sinäkin onnellinen! Tutkimusten mukaan onnellisimpia ihmisiä ovat he, jotka tekevät jotakin toisten hyväksi. Tervetuloa!