Mannerheimin Lastensuojeluliiton Klaukkalan yhdistys ry

Jäsenmaksu: 25,00 €
Liity tämän yhdistyksen jäseneksi

Ajankohtaista, päivitetty 25.9.2016

Lasten ja perheiden virkistystoiminta:

TarzanApina -kerho  joka tiistai (kouluaikoina) klo 17 - 18.30 Klaukkalassa Klaukkalan koulun (Klaukkalan keskustan ala-aste) liikuntasalissa os. Kuntotie 1. Jatkuva ilmoittautuminen, maksuton! Tervetuloa!

Valvottua ja vakuutettua, vapaaehtoista ja vapaamuotoista liikuntaa ilman kilpailua. Kaikenikäiset lapset yksinään, kavereineen tai vanhempineen ovat aina tervetulleita kuten myös kaikenikäiset aikuiset yksinään, kavereineen tai lapsineen. Myönteinen, hyväksyvä ilmapiiri!

Juhani Somersalo, kerhon johtaja, yhdistyksen puh.joht.

juhani.somersalo(at)saunalahti.fi

puh. 041 - 440 3726

MLL - Klaukkalan yhdistyksen Klaukkalan perhekahvila joka perjantai!

Osoite Viirintie 3 (alakerran nuorisotilassa). Kahvit kiehuvat ja puurot porisevat Klaukkalan perhekahvilassa joka perjantai klo 9 - 11.15, Tervetuloa ottamaan rennosti, täällä ei nipoteta. Huom: Sallittu myös isille! Yhdellä eurolla (1 €) saat terveellisen aamiaisen koko perheellesi!

Lepsämän perhekahvila, Kuusirinteen kerhotila os. Herontie 1

Parillisilla viikoilla klo 10 - 12.30!

Sama meininki Lepsämän perhekahvilassa. Tervetuloa!

Tule vapaaehtoiseksi

Ole sinäkin onnellinen! Tutkimusten mukaan onnellisimpia ihmisiä ovat he, jotka tekevät jotakin toisten hyväksi. Tervetuloa!