Mannerheimin Lastensuojeluliiton Klaukkalan yhdistys ry

Jäsenmaksu: 25,00 €
Liity tämän yhdistyksen jäseneksi

Ajankohtaista, päivitetty 16.12.2014.

Lasten ja perheiden virkistystoiminta:

TarzanApina -kerho joulutauolla (liikuntasalit on suljettu koko kunnassa).

TarzanApina -kerho  joka tiistai (kouluaikoina) klo 17 - 18.30 Klaukkalassa Isoniitun koulun liikuntasalissa os. Löydöskuja 2. Jatkuva ilmoittautuminen, maksuton! Tervetuloa!

Valvottua ja vakuutettua, vapaaehtoista ja vapaamuotoista liikuntaa ilman kilpailua. Kaikenikäiset lapset yksinään, kavereineen tai vanhempineen ovat aina tervetulleita kuten myös kaikenikäiset aikuiset yksinään, kavereineen tai lapsineen. Myönteinen, hyväksyvä ilmapiiri!

Juhani Somersalo, kerhon johtaja, yhdistyksen puh.joht.

juhani.somersalo(at)saunalahti.fi

puh. 041 - 440 3726

MLL - Klaukkalan yhdistyksen Klaukkalan perhekahvila

Vielä kerran ennen joulua perjantaina 19.12. klo 9 - 11.15. Tervetuoa!

Osoite Viirintie 3 (alakerran nuorisotilassa). Kahvit kiehuvat ja puurot porisevat Klaukkalan perhekahvilassa joka perjantai toukokuuhun 2015 asti klo 9 - 11.15, Tervetuloa ottamaan rennosti, täällä ei nipoteta. Huom: Sallittu myös isille! Yhdellä eurolla (1 €) saat terveellisen aamiaisen koko perheellesi!

Lepsämän perhekahvila:

Sama meininki Lepsämän koululla parillisilla viikoilla joka toinen keskiviikko klo 12 - 14 alkaen ke 7.1.2015. Tervetuloa!

Tule vapaaehtoiseksi

Ole sinäkin onnellinen! Tutkimusten mukaan onnellisimpia ihmisiä ovat he, jotka tekevät jotakin toisten hyväksi. Tervetuloa!