Mannerheimin Lastensuojeluliiton Sotkamon paikallisyhdistys ry

Jäsenmaksu:
Jäsenmaksu: 25,00 €
Liity tämän yhdistyksen jäseneksi

Sotkamossa toimii perhekahvila! Kahvila kokoontuu tiistaisin (ei koulujen loma-aikoina) klo 9.30-11.30 Salmelan puukoulun yläkerrassa (Salmelantie 2). TERVETULOA!

Jäsenkortilla saat alennusta seuraavista liikkeistä:

Sotkamon Kirjakauppa KIPA: 10 %:n alennus normaalihintaisista tuotteista
Kenkäkauppa Saastamoinen: 10 %:n alennus normaalihintaisista tuotteista
Ihana, luomuherkut, superfoodit, ravintolisät ja luonnonkosmetiikat: alennus 5% normaalihintaisista tuotteista, yli 40€ normaalihintaisista ostoista 10%
Lelukauppa Leppäkertustakin alennusta saa 10% normaalihintaisista tuotteista!

Ajankulmasta alennusta saa 15% normaalihintaisista tuotteista (ei Nomination-koruista)

Lastenhoitajia Sotkamoon voi varata Kainuun piirin kautta. Hoitajatilauksen voi tehdä puhelimitse     ma - pe kello 9 - 12 numerosta 044 313 1905.

Kesällä löydät meidät Jymyn peleistä myymästä hattaraa ja popcornia, tervetuloa ostoksille!

Löydät meidät myös Facebookista! Ryhmän nimi MLL Sotkamon paikallisyhdistys. Liity ihmeessä! :)

Jos vapaaehtoistyö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tule vapaaehtoiseksi