2020 Seuraksi 10 v. + 13 v. Kallio/Sörkka (Hki) Ulkoilu, kotileikit, leffat ym.

Siskot 2007 ja 2010

Hei!

Kaksi iloista ja liikunnasta tykkäävää siskoa toivoo loppukevääksi ja kesäksi 2020 + myös pidemmäksi ajaksi seuraa samanhenkisistä tytöistä Helsingin Kallion/Sörnäisten alueelta. Uudet kaverit voivat leikkiä joko toisen tai molempien kanssa yhdessä.

Kesällä tytöt käyvät usein uimassa ja pyöräretkillä. Linnanmäki ja erilaiset leikkipuistot kiinnostavat aina, kun ne avautuvat. Syksyllä jatkuu toivottavasti myös sirkuskoulu.

10-vuotiaan mielenkiinnon kohteena ovat mm. barbit. Leluja + monenlaisia pelejä löytyy kotoa paljon. Tytöt myös piirtävät ja värittävät mielellään. Kotimme pihalla on keinuja + kiipeilyteline ym. ja lasten kaverit voivat tulla pihalle leikkimään.

Kertokaa itsestänne ja ajatuksistanne sähköpostilla, niin ollaan yhteydessä. siskot2007ja2010@gmail.com

T: Siskot + vanhemmat

Jmk

Hei! Lähetän sähköpostia!

Vastaa aiheeseen: 2020 Seuraksi 10 v. + 13 v. Kallio/Sörkka (Hki) Ulkoilu, kotileikit, leffat ym.
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.