Nimetön

Tuntuu ettei ole 2keskista aikaa. Olen yrittanyt miehelleni puhua siita. Mutta tuntuu ettei mies halua/kaipaa sita. 2 keskinen aika on seksia. Rakastan miestani. Kovasti. Mutta jokin uupuu. Toinen nainen?? Haluaisin kayda esim ystavilla perheena mutta mies ei halua edes kavereillensa menna yhessa. Ei tietaakseni kay eees yksinkaan..

ykssinainen nainen

Nimetön

Hei,
viestistäsi ei ilmene onko teillä myös lapsia. Lapsia tai ei, niin kyllä yhdessä liikkuminen kuuluu parisuhteeseen. Toki molemmilla voi olla aivan omatkin tuttavat, mutta joitain yhteisiä on hyvä olla. Muuten parisuhde pyörii vaan kotiseinien sisällä. Pariskunnat tarvitsevat yhteisiä kokemuksia ja niitä syntyy, kun yhdessä liikutaan ja tavataan muita ihmisiä.
Lähtisikö miehesi puhumaan asiasta vaikka parisuhdeneuvontaan?
Sinulla on myös oikeus itse kysyä syitä hänen käyttäytymiseen.
Terv Eveliina

Nimetön

Hei!
Onpa ikävää että tunnet olosi yksinäiseksi vaikka elät suhteessa. Onko tilanne ollut sama suhteen alusta saakka vai onko tämä uusi ilmiö? Toiset miehet eivät kertakaikkeaan kaipaa ystäviä perheen/parisuhteen ulkopuolelta, ja jos vaimo/tyttöystävä on sosiaalista sorttia niin onhan tilanne kimurantti. Yritä vielä uudemman kerran puhua miehesi kanssa ja kysy mistä kiikastaa: onko hänellä tunteita vielä sinua kohtaan, miksi kavereiden luona käyminen ei kiinnosta, kysy minkälaista suhdetta hän kaipaa jos ei ole nykytilanteeseen tyytyväinen, onko hänellä toinen nainen. Kerro että kaipaat hänen seuraa ja että rakastat. Kerro että sinulle olisi tärkeää tehdä asioita yhdessä ja että haluaisit yhdessä olla ystävien kanssa tekemisissä.
Yritä löytää myös omia ystäviä, joiden kanssa voit viettää aikaa.
Toivottavasti tilanne helpottuu.

Vastaa aiheeseen: aika/& parisuhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.