Äiti ja vauva kavereita etsiskellään Tampereelta

Nimetön

Hei! Meille syntyi helmikuun eka päivä ihana pikkuprinsessa. Asutaan Tampereen Haukiluomassa. Itselläni ei ole kavereita jotka olisivat samassa elämäntilanteessa, kuitenkin välillä tulee tarve että saisi jutella vauva arjesta ja kysellä neuvoa muilta mammoilta. Olisi kiva jutustella ja tutustua muihin alkuvuonna lapsen saaneisiin tamperelaisiin. Itse täytin juuri 27.

Nimetön

Tervehdys!

Itse en ole tamperelainen,mutta katsoin, että tampereella on vauvakerhoja laivapuiston perhetalolla ja perhekulman perhekeskukseesa plus lisäksi on seurakunnan perhekerhot. Toivotaan, että jostain löytyisi sinulle ystävä, toki jos haluat voidaanhan mekin jutella vaikka sähköpostin avulla tai soittelemalla ja toki minunkin tulee joskus käytyä tampereella. Oikein hyvää kevättä sinulle. Pidä lippu korkealla ja iloinen mieli kyllä se siitä.

t. kesämamma 2015

Nimetön

Heip! Olen 25-vuotias ja poika 4 kk. Ei asuta Tampereella, mutta käydään kyllä useita kertoja viikossa siellä mummulassa (ihan Haukiluoman vieressä).Olisi kyllä kiva tavata muitakin mammoja. Omassa kaveripiirissä kun ei ole nyt samassa elämäntilanteessa olevia. Ja muutenkin kaikki päivisin töissä, kun itsellä olisi aikaa…

Nimetön

Hei! Meille syntyi tyttövauva tammikuussa ja sama juttu kuin sulla, että kaverit ovat eri elämäntilanteessa, joten välillä kaipaisi äitikavereita. Ite oon 26 ja Itä-Tampereella asutaan. Laitako sun sähköpostiosoitteen, niin pistän sulle viestiä. :-)

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.