Edes yksi ystävä 24vuotiaalle kahden lapsen äidille vantaa/helsinki

Nimetön

Hei! Minulla on vain yksi ystävä. Haminassa asuu joten nähdään kaksi kertaa vuodessa ehkä. Olen naimisissa ja meillä on kaksi lasta. Poika elokuu 2012 ja tyttö 2013. Asutaan länsivantaalla. Olisin tosi iloinen jos löytäisin jonkun ystävän jonka kanssa voi käydä kahvilla lapsien kanssa ja joskus jopa ilman esim terassilla yhdet juomassa tai elokuvissa! :) tai jotain. Jotain muuta kuin kotona olemista neljän seinän sisällä. Aloitan nyt oppisopimusopiskelut elokuussa (aikaisempi ammatti löytyy mutta ei oikea) joten ei kauheasti ole aikaa nähdä, mutta edes kerran kuussa? Saa olla eläimiä ja asua hyvien kulkuyhteyksien päässä. Muutin kotkasta tänne 4vuotta sitten ja lapset tuli heti joten ei kerennyt kehenkään tutustua.

Hei,
Mikä sinun s.postisi on?

Moikka!
Itse olen Kotkasta yhden tytön 1v 4kk äiti ja yrityksistä huolimatta muita äitikavereita ei oikein ole löytynyt :( Olisi kiva joskus tavata muita äitejä joten meistä ainakin saisi seuraa :) Laitatko spostisi?

Nimetön

Hei! Täällä olisi yksi äiti, asun kylläkin Porvoossa. Minulla yksi lapsi ja toinen tulossa. Jos sinulla on s.posti, voisi vaikka sitä kautta jutella.

Nimetön

Missä päin länsivantaata asut?

Nimetön

Moi! Minulla on aika samankaltainen elämäntilanne, eli opiskelen vielä ja olisi kiva olla juuri sellainen ystävä (miksei useampiakin :)) jonka kanssa voisi nähdä sekä lapsien kanssa että ilman. Meillä on poika 2011 toukokuussa syntynyt sekä 2013 lokakuussa syntynyt tyttö. Olis tosiaan hyvä jos ehtis näkemään vaikka sen kerran kuussakin. Ai niin, olen tosin 32-v mutta jos ok, niin laita meiliä osoitteeseen lottatop@gmail.com. (Jos joku muu kiinnostuu ystävä/kaveriseurasta niin saa toki laittaa myös viestiä). Asun Itä-Vantaalla.

Nimetön

Jos vielä etsit ystäviä laita viestiä summer-mom@suomi24.fi.

Nimetön

Moikka! Täällä olis 23v kahden lapsen äiti(2v2kk ja 2kk) Niipperistä. Seuraa kaipailtais, Facebookista löytyy Jannica Valtanen ja instagramissa jannajanni :) sähköpostiakin voi laittaa jannicajarvinen@gmail.com

Nimetön

Moikka, täällä olisi yksi ystävä ehdokas tarjolla. Oon itse 28v äiti länsi helsingistä. :) Jos haluat voit laittaa viestiä; pingelipong@hotmail.com

Nimetön

Heippa. Täällä olisi seuraa. Mikä on s-postisi? :)

Nimetön

Me haluttais olla teijän kavereita! Täällä Outi 24v. Ja Eetu 5kk. Asutaan helsingin itäkeskuksessa eikä meilläkään oikeen ole kavereita, varsinkaan sellasia joilla ois lapsia. outi.is.best@gmail.com on meijän sposti jos kiinnostuit!

Terveisin Outi ja Eetu

Moikka!
Jos kaipailet vielä seuraa niin täällä huhuilee 25-vuotias 2011 vuonna syntyneen tyttösen äiti :)
Asutaan tosin Espoossa..

Nimetön

Moi täällä yksi 29 vuotias äiti. Asustelen pojan kanssa länsi-vantaalla. Olemme asuneet alle vuoden täällä hoten olisi kiva tutustua ja käydä vaikka lasten kanssa puistoilemassa:)tai kahvilla tai jtn. Mulle voit laittaa sähköpostia:pingviini_85@hotmail.com

Vastaa aiheeseen: Edes yksi ystävä 24vuotiaalle kahden lapsen äidille vantaa/helsinki
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.