Nimetön

Siis joo oikeesti..mä oon varmaan vielläkin aivan shokissa kun tajusin eilen että mitä tapahtui. Tilanne oli se että hain lapsia hoidosta ja tyttö 3v tuli minua onnellista vastaa kotoa mukaan ottamansa tanssimekon kanssa..muutama iloinen juoksu askel ja onnellisuutta kun äiti tuli. Hoitaja katsoi tilanteen niin että kovalla äänellä (mielestäni se on huutamista) ojensi tyttöä ja kettuili minulle että sisällä ei juosta vaikka äitikin tuli. Tilanne oli jotenkin nopesti ohi, mutta mielestäni minun kuuluu saada tietää päivän kuulumisia ja onko ollut jotain..Ehkä siinä huomio herpaantui kun vastuuhan siirtyy heti vanhemmille kun lasta haet! Meillä on arjen rutiinit ja kellon ajat..mutta lasten kanssa on pakko vähän joustaakin. Tajusin tässä että muksut mm.vanhinmainen 6v kapinoi kesällä hoitoon menoa ja muutamia kertoja on maininneet että tämä samainen hoitaja huutaa!!! Mitähän tässä pitäisi oikein ajatella..vähän inhottaakin kun lapsilla on hoitopäivien jälkeen levottomia öitä mutta luonnollisesti olen ajatellut että itse teen vuorotyötä että se vaikuttaisi..vaikka arki on pyritty järjestämään mahd tasaiseksi..

Nimetön

Moi,
oma lapsi ei ole päiväkodissa, mutta kuulostaa aika pahalta.
Kannattaa varmaan sanoa joko hoitajalle nätisti tai sitten päiväkodin johtajalle. Tai ehkä ensin puhua muiden vanhempien kanssa, onko niillä samoja kokemuksia. Jos olisi useampi kertomassa huolestaan, niin se otettaisiin varmasti tosissaan eikä teistä tehtäisi silmätikkuja. tsemppiä!

Nimetön

Kyllähän tuo vaikuttaa siltä että hoitaja yli reagoi tilanteessa.
Kuka lapsi ei ottaisi muutaman juoksu askeleen ja olisi kiire äitinsä syliin, kun äiti tulee hakemaan hoidosta.

Nimetön

Hei, ota yhteyttä päiväkodin johtajaan! Kerro, että tilanne ei ole mikään uusi ko. hoitajan kohdalla, vaan että myös vanhempi lapsi on päiväkotiaikoina valittanut hoitajan huutamisesta ja kieltäytynyt menemästä hoitopaikkaan.

Vastaa aiheeseen: Lastenhoitaja huusi!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.