Lenkkeily, shoppailu, ulkoilu, kahvi ym. vapaa-ajan seuraa

Nimetön

Hei. Seuraa ja juttukaveria kaipaa Kuopion saaristokaupungissa asuva kohta kolmen lapsen 40v äiti. Kesäkuussa Laskettuaika, joten samassa tilanteessa oleva olisi mukava saada kaveriksi vaikka vaunukävelylle. Olisi mukava, jos asuisit lähialueella. Muut lapseni ovat jo isoja 11v. ja 16v. Lisäksi perheeseemme kuuluu koira, kohta kaksi ja muitakin eläimiä. Myös kääpiökoirat leikki/ leikkikavereina olisivat mukavia. Voisi tehdä asioita yhdessä tai vaikka vain käydä kylässä kahvilla. Kaikenikäiset käy, kunhan elämä muuten kohdallaan ja arki normaalia elämää.

Nimetön

Hei!

Minäkin kolmen lapsen (alle kouluikäisiä) äiti, ikää lähes samanverran. Olen Kuopion pohjoispuolelta.

Hei

Minä olisin kyllä kahvikaveria vailla. Olen hiljattain muuttanut Kuopioon/saaristokaupunkiin.

Vastaa aiheeseen: Lenkkeily, shoppailu, ulkoilu, kahvi ym. vapaa-ajan seuraa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.