Mistä löytäisi äiti tai isä-kavereita Oulussa ?

YksinäinenÄitiOulusta

Mistähän löytäisin äitikavereita Oulusta tai Kempele/Liminka?

Voiko tässä iässä mennä vielä MLL- perhekerhoon, voiko mennä mihin tahansa eri puolille Oulua ?

Entäs seurakunnan perhekerhot, voiko niihinkään osallistua, sillä ei kuulu kukaan perheestä kirkkoon ?

Olen reilu kolmekymppinen nainen, enkä jaksaisi välttämättä enää lähteä mihinkään baareihin, mutta toki olisi kiva vanhan ajan tyyliin tulla kylään, jos joku haluaa vaikka laittaa ruokaa tai leipoa jotain ja miksei kesäisin voisi viettää grillibileitä kevyesti, kun lapset leikkii keskenään yms.

Minulla ei ole kavereita, eikä minun aviomiehelläkään ole, koska emme ehkä ole tarpeeksi sosiaalisia tai emme vain osaa tutustua uusiin ihmisiin. Ikäänkuin pelkään jo etukäteen, jos ystävyys liian nopeasti laimenee.

Meillä on 5 v ja 10 v lapset sekä vauva tulossa nyt kesällä 2020.

2 autoa takaa meillä kuitenkin rajattoman kulkemisen Oulun Seudulla. Voisit asua missä vain, oli lapsia tai ei, millään muulla ei kai väliä kuin yhteinen huumorintaju tai yhteiset ajatukset/arvot pitäisi löytää jostain.

Kolmenlapsenäiti

Hei! Kuulostaa ihan samalta kuin meillä. Olisi kiva kun olisi ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja kyläillä. Meillä on 4vuotias,2vuotias ja 10kk ikäinen/ikäiset lapset.

Anmahu

Hei, täällä yksinäinen perhe samalta suunnalta! Itse olen 31v ja meillä on kolme lasta. Kaivattaisiin myös uusia ystäviä elämään joiden kanssa käydä mökkeilemässä, makkaran paistossa, viettää iltaa tms :-) auto käytettävissä joten kuljetaan kauemmaskin. laita viestiä anmahu@luukku.com

Toinen yksinäinen

Hei!
Täälläkin eräs yksinäinen äiti Kempeleestä. Kaipaisin vaunulenkki-/juttelu-/kahvitteluseuraa muista äideistä päivisin. Olen 23 v, meillä on 7 kk ikäinen tyttö. Päivät on aika yksinäisiä miehen ollessa töissä..

Tylsistynyt

Heippa.

Täällä kans 24v äiti Oulusta kaipailee ajoittain juttuseuraa leikkipuistoon, vaunulenkeille tai kahville. Itellä 5kk tyttö ja 5v poika. Auto löytyy nii pääsee liikkuun välillä vähän kauemmaskin.

Muita perhekavereita Oulussa

Hei,

Meillä ei ole tällä hetkellä muita perhekavereita Oulussa. Me ollaan 37v äiti, 39 v isä ja 9 v lapsi, meillä on myös kaksi koiraa. Olisi kiva käydä puistossa, makkaran paistossa tai puuhailemassa yhdessä. Meillä on myös auto käytössä. Olemme helposti lähestyttäviä ihmisiä ja olisi kiva tutustua muihin perheisiin. Jos kiinnostaa, niin laitapa viesti perhekavereita@gmail.com ja jutellaan lisää.

Vastaa aiheeseen: Mistä löytäisi äiti tai isä-kavereita Oulussa ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.