Nimetön

Hei olemme uus perhe ja meillä on 4 lasta.ja olen miettinyt eroa. Tuntuu vain että en jaksa. Olen käynyt psygologilla juttelemassa mistä miea EI ilahtunut. Aaiat hoidetaan kotona. Suositteli lääkitystä,mies ei suostunut. Mies tienaa ja olemme miehen hankkimassa asunnossa ja hoidan kyllä kodin ja muksut mutta sanomista tulee jopa kauppa laskusta. Mikä vialla?

Nimetön

Hei Neljän lapsen äiti!

Kiitos viestistä,jossa kerrot aikamoisesta umpisolmusta. Solmutkin on avattavissa ja oletkin jo aloittanut työn sen eteen.
Viestistäsi tulee tunne että elät hyvin yksin. Teethän ratkaisun lääkkeiden suhteen itseäsi ajatelle, että jaksaisit etsiä tukea omille tärkeille päätöksille huolimatta miehesi kannanotoista.
Tuntuu siltä, että haluaisit löytää ulospääsyn omalle hyvinvoinnillesi, jatka hyvin alkanutta avunhakemista. Kerro tuttavillesi, läheisillesi, jaa tuntemuksia toisten kanssa, saat vahvistusta ajatuksillesi, kun kerrot toiselle kuuntelijalle.

Nimetön

Hieno juttu, että olet lähtenyt hakemaan apua. Mielestäni yksi suurimmista äitien ongelmista on se, jos ei saa tarvitsemaansa tukea kotona. Neljästä lapsesta huolehtiminen on niin iso työ, että siinä on jo sinällään ihan ylenpalttisesti työtä. Sellaista ei jaksa kukaan, jos tukea ei heru muilta.

Valitettavasti osa miehistä ei ymmärrä, mitä tarkoittaa aikuisen vastuu perheessä, ja erityisesti isän vastuu luoda turvallinen, kannatteleva ilmapiiri kotiin. He ovat jääneet tältä osin lapsiksi mieleltään.

Olisiko mahdollista kertoa kumppanille mahdollisimman selkeästi, avoimesti ja toistuvasti omista tarpeista ja oikeuksista? Jos et ala tulla kuulluksi, mies ei ala kasvamaan, on hyvä yhä enemmän alkaa tekemään työtä itsensä kanssa, jotta pystyisi ottamaan eron haasteet vastaan mahdollisimman seesteisin mielin lapsia tukien, sitten kun sen aika on.

Netistä löytyy hyviä palveluja (apuaeroon.fi ja Ensi ja turvakotien liitto ry:n sivuilta)

Valoisaa kevättä Sinulle

Vastaa aiheeseen: Pari suhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.