Seuraa 8v- add/as-pojalle ja äidille TAMPERE

Nimetön

Hei, olisi seurantarvetta 8 v -pojalle, jonka kiinnostuksen kohteita tällä hetkellä sähkö, kemia, tulipalo ym. Tieteellinen pikkuinsinööri, asiat ja niiden toimivuus kiinnostaa ;) eli löytyisikö samanhenkistä add/as-poikaa ja äitiä seuraksi silloin tällöin. Muutkin erityislasten vanhemmat voi ottaa yhteyttä :)

Nimetön

Täällä kiinnostais ystävyys sekä äidin, että pojan kanssa.Pojalla tutkitaan tällä hetkellä adhd:ta.Kirjoittelen lisää, kun oot kirjoittanut takaisin päin.

T: Julia

Nimetön

Hei täällä kaivataan kipeästi seuraa äiti ja 8 ja 11 vuotiaat pojat.Pienemmällä todennäköisesti adhd.T:Julia ps.Toivottavasti kirjoitat.

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.