Moikka
Asun mieheni ja tyttäremme kanssa turtolan lähettyvillä. Olisimme seuraa vailla niin kahvittelun kuin lenkkeilyyn. Olisi mahtavaa myös saada seuraa ns. Vapaailtoihin:D
Olemme asuneet tampereella n.3vuotta, täällä lähipiirissä ei valitettavasti oikein äitikavereita ole siksi toivon että jos seuraa kaipaat niin ota yhteyttä!

Nimetön

Heippa! Sinulla ei ole ilmoituksessa mailiosotetta, mutta minulle voi laittaa viestiä osoitteeseen lauramt@suomi24.fi. Yv:nä voidaan kirjoitella enemmän.

Moikka,
Seuraa vailla olen myös minä ja 4 kk poikani minkä ikäinen olet itse. Me asumme mieheni, Poikanija koiramme kanssa nokialla.

Moikka!
Asun tässä Muotialassa ja olen 1kk ikäisen tytön äiti vailla lenkkeily ym. seuraa. Minulle voit laittaa viestiä s-postiin jaana_29@hotmail.com

Nimetön

Moikka! Mulla on 8kk ikäinen poika ja itsellä kaveripiirissä muilla ei ole lapsia. Jos haluut niin laita s-postia sharon.saltbacka@hotmail.com

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.