Nimetön

Mitä teen kun Äiti jätti meidät muutama päivä sitten syyksi ilmoitti ei rakasta enää minua. Lähti eri paikkakunnalle ja ryyppää siellä jota ei ole tehnyt 4 vuoteen. Itse en ole enää nukkunut puhumattakaan syönyt sen jälkeen, lapsille sain järjestettyä hoitopaikan mutta pitäis itse jaksaa hoitaa kun töiltäni ehdin huomenna olen sairaslomalla jotta saan asioita hoidettua,olen ehdottanut kaikki mahdolliset tuki ja neuonta palvelu mahdollisuudet vaimolleni ja olen rukoillut polvillani ettei meitä jätä mutta ei mikään mene perille vaikka kuinka yrittää, kysynkin olisiko parempi heti vain hyväksyä hänen lähtönsä minun ja tyttöjeni elämästä? Hän oli jäädyttänyt sydämmensä ei hellyyttä ei neuvoja ei lisä ajan antaminen ei mitään hän halua kuin vain pois kotoa,hän on ollut kodinhoito tuella hoitamassa kaksosia kotona 2,5 vuotta ja sekin loppuu ensi kesänä ja oltiin suunniteltu hänen opiskelujaan ja töihin pääsemistä tulevaisuudessa joten kaikki näytti vielä positiiviselta tuossa muutama vuorokausi sitten, en jaksa mennä itsekkään nyt töihin ja tytöt pitää hoitaa, kysyisinkin että onkos äidillä enää perusteita saada kotihoidon tukea ja lapsilisiä tililleen? mielestäni ei.kiitos vastauksista PIKAISISTA.

Nimetön

Heippa, aivan aluksi sun pitää alkaa syödä ja nukkua, hoitamaan itseäs että jaksat hoitaa lapsiasi. Ehkä sun olis nyt parempi antaa vaimosi ”olla rauhassa” ja miettiä asioita, eikä yrittää saada palaamaan takaisin. Yritä rauhoittaa itsesi ja lasten elämä, luoda rutiinit, elää ihan tavallista arkea, vaikkakin ilman äitiä…. Varmaan sellainen olisi nyt kaikista paras vaihtoehto lapsiesi kannalta. Jos isä on huonossa kunnossa, heijastuu se lapsiinkin. Ei kuulu äidille enää kotihoidon tuki tai lapsilisä, jos hän on virallisesti muuttanut pois…. JAKSAMISTA SULLE! Pysy vahvana itsesi, mutta varsinkin lastesi vuoksi!! :)

Nimetön

Hei! Kuulostaa kovin ikävältä tilanteelta mutta kaikesta selvitään, muistahan se!! Olen samaa mieltä edellisen vastaajan kanssa, että voi olla turhaa keskittyä nyt äidin paluuseen! Nyt on jäljellä kaksi aikuisten riitoihin viatonta lasta, jotka tarvitsevat turvallista aikuista eli sinua! Pidä huoli itsestäsi ja keskity lapsien hyvinvointiin:)

Alueelle ‘Perheen kriisit ja muutokset’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.