Nimetön

Etsin noin kolme-neljäkymppisiä ystäviä (äitejä tai lapsettomia)! Pirkanmaalle muuton myötä suurin osa hyvistä kavereista jäi kauas joten tarvetta uudelle sosiaaliselle verkostolle olis kovasti…

Arkipäivät kuluu mielenkiintoisissa töissä ja arki-iltaisin lasten harrastukset vie aikaa mutta etenkin viikonloppuisin olisi kiva kyläillä, käydä kaupungilla, kävelyllä, jumpassa, leffassa, keikoilla, lasillisella, syömässä yms. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut sisustamisesta, kauneudesta ja muodista (ikuinen esteetikko ;), maailman parantamisesta ystävien kanssa, matkustelusta, ulkoilusta ja monesta muusta.

Kahden lapsen lisäksi (6 ja 10v) meillä on myös koiranpentu, joka kaipaisi kivoja koira-kavereita!

Laita viestiä jos yhtään kolahti :)

Nimetön

Hei! Kolahti! Laita viestiä, käydään vaikka kahvilla. Olen saman ikäinen 2v tytön äiti, joten muksuista ei taida olla toisilleen seuraa, mutta jos meistä olisi? anskujp@gmail.com

Nimetön

Hei.
Oletko Tampereelta?Itse 38 ja Akaasta…onko liian kaukana?
Laita sinun sposti niin kirjoittelen☺

Nimetön

Hei,

Muutin Tampereelle viime syksynä ja odotan ensimmäistäni. Itsellä ikää on 36 ja laskettu aika heinäkuussa. Sosiaaliset ympyrät jäivät muutossa ja olisi kiva saada uusia kavereita ja vertaistukea näissä elämän myllerryksissä. Olisi mukava käydä vaikka teellä töiden jälkeen tai treffata viikonloppuna kaupungilla!

alesonen (at) gmail.com

Nimetön

Kaipaan kovasti ystävää.Mulla on samanikäiset lapset, kun sulla :)
Kirjoittelen lisää, jos kiinnostuit.

T:Julia

Nimetön

Hei!

Olen 40-vuotias työssäkäyvä äiti. Meillä on 10 ja 6-vuotiaat lapset ja elämme ihan tavallista elämää.Ota yhteyttä, jos kiinnostaa.

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.