Nimetön

Viestisi oli hieman epäselvä. Onko äiti jättänyt kaksi perhettä, yhteensä 5 tytärtään? Aika vaikeaa varmasti miehelle, joka on jäänyt yksinhuoltajaksi. Samoin tytöille, vaikea ymmärtää. Miksi tämä hylkääminen. Miten tilannetta voisi korjata, eikö löytyisi ketään, joka voisi puhua äidille ja saada tämän mielen muuttumaan. voisiko äiti ajatella perheleiriä?(Avioliittoleiriä?) Onko kokeiltu sovittelua? Rukousko mielen muuttaisi?

Nimetön

Juu äiti on jättänyt ns kahden perheen lapset, hän oli ennen minua naimisissa ja siitä liitosta hänellä on kolme alle kouluikäistä lasta jotka ovat olleet aina silloin tällöin luonamme sekä meidän kaksos tytöt alle kolmevuotiaita.Ei äiti pidä enää kehenkään yhteyttä, se minua huolettaa myös koska olen kuullut että hän liikkuu välillä hämärissä olosuhteissa veljensä luona joka käyttää alkon lisäksi aineitakin.Menen huomenna soskuun ja yritän sen kautta saada yhteyden lasten äitiin, koska tää tilanne on sietämätön kun ei oikein tiedä hänen suunnitelmistaan, oli luvannut vielä kolme viikkoa sitten olla mahdollisimman paljon tekemisissä tyttöjen elämässä mutta pahalta näyttää. Lopetti kaikki yhteydet ja kaikkiin sen jälkeen kun haki meidän yhteisestä kodista tyttärien kaikki vaatteet ja sänngyt kolme viikkoa sitten kun luulin että hän hoitelee tyttöjä välillä mutta ei.Ei me kukaan enää tiedetä mitä hänen päässä liikkuu. Olen jopa ajatellut milloin virkavalta on oveni takana ilmoittaen ettei äitiä enää ole.APUAAA t surun murtama isä ja pienet tyttäret.

Nimetön

Juu ollaan kokeiltu kaikki konstit rukoillut olen pienten tyttöjeni kanssa niinkuin moni muukin ystäväni. Jos hän olisi tulossa takaisin en tiedä miten häneen enää suhtautua en voi luottaa häneen ainakaan heti eikä tunnu kyllä luottavan kukaan muukaan tuollaisen tenpun jälkeen, mutta silloin kun hän haki osan tavaroista hän sanoi aloittavansa puhtaalta pöydältä mielestäni se pöytä on hänen kohdallaan aika tyhjä. On surkeaa varmaan hänenkin elämä koska tiedän että hänen kotinsa on melkein tyhjä on vain yksi hylly pari pöytää ja tietokone ja joku patja jonka saanut tyttöystävältään missä voi levätä, hänellä on yksi tyttöystävä jonka mielestä myös äidin asiat kaikki on hakusessa se ei tiedä itsekkään kuulemma mitä tekisi ja minä en ole vielä hakenut avioeroa kun ajattelen että kaikki muuttuu mutta en taida enää jaksaa kauan.

Alueelle ‘Perheen kriisit ja muutokset’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.