Uusia tuttuja Jääli/Kiiminki/lähialueet

hannelska

Olen 30-vuotias perheeni kanssa vastikään Jääliin muuttanut kahden alle 3-vuotiaan lapsen äiti. Emme tunne paikkakunnalta naapureita lukuunottamatta ketään ja tutustuminen on nykyisin vaikeaa, kun kerhot ja muut ovat koronan vuoksi kiinni. Pitkäaikaisempaan puistoiluunkin ilmat ovat olleet pienille lapsille kylmät. Kaipaisin seuraa ulkoiluun (puistot ja vaunulenkit) ja mahdollisesti sisäkyläilyynkin. Tutustun mielellään erilaisiin ihmisiin niin lapsellisiin kuin lapsettomiinkin. Oikein mielellään tutustuttaisiin alueen lapsiperheisiin niin, että lapsille löytyisi seuraa. Haluaisiko joku lähteä kävelylle tai puistoon meidän kanssamme? Olemme reippaita ja avoimia ihmisiä.

hannelska@gmail.com

Vastaa aiheeseen: Uusia tuttuja Jääli/Kiiminki/lähialueet
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.