Vertaistukea eronneelle ja uusia ystäviä/ystäväporukka

Jo kaks vuotta sitten

Moikka,

Olen jo kaksi vuotta sitten eronnut 8 vuotiaan pojan äiti. Olis tosi mahtavaa löytää tähän elämäntilanteeseen uusia ystäviä ja ajattelin kokeilla mahtaisko täältä löytyä sellasia.

Voitais pistää pystyyn vertaisporukka tai sitten ihan vaan kahdestaan tai pienellä poppoolla nähdä ja keksiä ajoittain mukavaa tekemistä. Olen itse yhteishuoltaja, joten aluks vois olla kiva nähdä muita ilman lapsia, mutta ihan yhtälailla voi myös yksinhuoltajan kanssa ystävystyä. Voihan kiinnostuneet perheellisetkin mahtua mukaan, jos tuntee suurta paloa tällaiseen ja jaksaa kuunnella valitusta yksinäisyydestä ja tinder-sekoilusta;)

Mulla ei oo vielä sellasta anonyymiä sähköpostiosoitetta, mutta voin hankkia, jos kiinnostuneita löytyy. Tai jos jollain toisella on jo valmiina sellanen, niin tähän ketjuun voi laittaa.

Toivottavasti kuulen susta/ teistä pian!

Moi

En tiedä missä päin asutte mut jos kaukana niin ainakin sähköpostilla voitaisi koettaa ystävystyä ja ajatuksia vaihdella? Joten laita vain se osoite tänne, eiköhän joku sen bongaaa täältä ennemmin tai myöhemmin:)

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.