liisa

Hei,

Olen 30-vuotias kahden pienen lapsen (2,5-v ja 6 kk) äiti ja olemme juuri paluumuuttaneet Ouluun Etelä-Suomesta. Palaan vasta noin vuoden päästä töihin ja kaipaan ystävää vertaistueksi ja juttuseuraksi. Ei toki haittaisi jos seuraa saisi myös koko perheelle kyläilyjen ja yhteisen ruuanlaiton lomaan, kun täällä on molemmilla tällä hetkellä enemmän vain perhettä. Olen ymmärtääkseni suhteellisen rentoa seuraa ja reipas tutustumaan. Olen akateemisesti koulutettu, kiinnostuksen kohteitani ovat nyt lastenjuttujen lisäksi erilainen liikunta (jooga, juoksu, pyöräily..), lounaat, leipominen, äänikirjat ja käsityöt. Asumme väliaikaisesti Oulun keskustan tuntumassa, mutta muutamme johonkin päin, kun sopivampi koti löytyy. Minulla on toisinaan auto käytössä ja päästään sillä kyläilemään. Laita viestiä jos yhtään nappaisi tutustua! En nyt uskalla tähän mailia laittaa näkyviin kaiken kansan saataville, mutta eiköhän me tapa löydetä yhteyden saamiseksi jos ystäviä löytyy.

Vastaa aiheeseen: WANTED äitiystävä Oulu/Kempele

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.