Hei,
etsin kohtalotovereita toisista yli 30v yh-äideistä pääkaupunkiseudulta.Itsellä kohta 2-vuotias poika ja olisi mukava että sinulla ehkä samanikäisiä lapsia.Asustan vantaalla.

Nimetön

Moi täällä ois yks yh-äiti. Täytän juuri 30 vee. Minulla on poika joka täyttää pian neljä. Olisi kiva tutustua ja vaihtaa kuulumisia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Asumme vantaalla. Voit laittaa mulle sähköpostia: pingviini_85@hotmail.com

Nimetön

Hei! Täällä olisi yksi yksinäinen yh- äiti 37v ja reipas poika 1,5 v Helsingistä. Olisi kiva löytää seuraa itselle ja pojalle, kun emme muita lapsiperheitä tunne. Meille voi kirjoittaa osoitteeseen syksy15@yahoo.com.

Hei!

Olen 34-vuotias 1,5 vuotiaan pojan äiti Helsingistä. Olen hiljattain eronnut ja hoidan pääosin poikaa yksin. Olisi mukava tutustua ja vaihtaa ajatuksia muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Jos haluat kirjoitella niin osoite on saara81_@hotmail.com

Moi!
Olen 2,5 ja yksi vuotiaiden lasten yh-äiti, 36 vee ja Myyrmäessä. Kaivataan kanssa seuraa päiväkodin jälkeen klo 15 jälkeen.
hanna.talonen@gmail.com

Kkuikka

Hei. Olen 21v yh äiti lapseni pian 14kk ikäinen. Olemme aika yksinäisiä joten jos on täällä saman ikäisiä tai vanhempiakin niin tulkaa ihmeessä juttelemaan. Asustelen uudellamaalla järvenpäässä.

[sähköpostiosoite poistettu]

Hei,

mukavaa, että kirjoitit Vanhempainnetin keskustelupalstalle! Keskustelupalstan sääntöjen mukaan sähköpostiosoitteita julkaistaan vain Uusia ystäviä -palstoilla. Viestisi on julkaistu myös Uusia ystäviä: Etelä-Suomi -keskusteluun. Aurinkoista kevättä!

Ystävällisin terveisin

Vanhempainnetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Yh-äidit.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.