Yh-tukea tai äitejä jotka yksin kotona lasten kanssa

Nimetön

Moi! Olen Turusta ja kaipaisin vertaistukea sekä kahviseuraa sellaisista äideistä jotka ovat kenties jääneet yksin lapsen kanssa tai joiden puolisot ovat paljon poissa työn takia, ym. Myös sellaisilta joilla ei ole suurta tukiverkostoa vaan lapsen kanssa on jäänyt lähes yksin.

Laitoin tänne aiemmin ilmoituksen ja siihen vastasi moni perheellinen joilla oli osallistuva ja huolehtiva mies sekä paljon sukulaisia. He vaikuttivat mukavilta äideiltä ja ihmisiltä, mutta koin toisinaan yksinäisyyttä koska en kokenut äitiyttä samoin kuin he.
Mieheni on pois kotoa lähes kokonaan työn vuoksi eikä osallistu lapsen hoitoon. Lapseni on noin vuoden ikäinen. Arki on joskus raskasta, omaa aikaa ei ole eikä meillä ole sosiaalista kanssakäymistä paljoakaan mm. edellä mainitusta syystä.

Olisi mukavaa saada vaikkapa kirjeystävä tai ihan kahviseuraakin sellaisista äideistä jotka ovat kokeneet äitiyden toisinaan raskaana ja jotka hoitavat lapsen sekä kodin yksin. Jos koit että tarinani tuntui samankaltaiselta kuin omasi, jätä palstalle sähköpostisi niin yritän vastailla sinulle!

Voisimme joskus vaikkapa järjestää toisillemme lapsenhoitoapua tai muuten jakaa ajatuksia.

Moikka!

Tilanteesi kuulostaa sen verran tutulta, että oli pakko vastata :) minulla myös mies on useasti toisella paikkakunnalla töissä jopa viikon putkeen ja tulee kotiin muutamaksi päiväksi kunnes taas lähtee. Minulla on 4-vuotias poika ja odotan toista lasta. Eniten kaipaisin seuraa muista äideistä, sillä minulla on vain muutama ystävä joilla on itsellään lapsia. Asutaan siis Turussa ja itse olen 27-vuotias. Mulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen estar88@outlook.com

Nimetön

En ehkää vastaa ihan hakemaasi henkilöä, mutta ajattelin silti laittaa viestiä :)

Löysin tämän ilmoituksesi ja ajattelin kysyä josko kiinnostaa tutustua. Omia lapsia ei vielä löydy mutta kokemusta, sitäkin enemmän.

Itse olen 18-vuotias Turkulainen, joka opiskelee nyt kolmatta vuotta lähihoitajaksi. Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen neito. Tykkään ulkoilla, kahvitella, jutustutella ja oikeastaan mitä vain yhdessä voidaan puuhailla..

Vastaile, jos kiinnostaa :)

♥Mira

Alueelle ‘Uusia ystäviä: Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.