Nanna

Onko teillä tylsää? Kahvihammasta kolottais, mutta ei ole ketään kenen luo mennä? Arki ahdistaa ja haluttais jutella, mutta kotona on vain pissa ja kakkajuttuja kertova taapero ja omaa kieltä puhuva sylivauva.

En lakkaa toivomasta, mutta löytyisikö kaveria tai seuraa äidille 27v ja kahdelle pojalle 2v ja 7kk? Asumme keski-lapissa.

Pirtsakka

Hei, täällä olisi kahviseuraa ja ystävää vailla 30v kahden lapsen iloinen ja sosiaalinen äiti. Etelä-lapista. Mutta autolla pääsee kauemmaksikin :)

Nanna

Heippa! Oispa kiva jutella, kirjoita sähköpostia niin juttelemma! lofjohanna@gmail.com.

Vastaa aiheeseen: Ystävä hukassa!
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.