Videokilpailu: tee video vaikuttamisesta!


Kilpailu on päättynyt. Videoita käydään parhaillaan läpi ja parhaimmisto lähetetään Kalevauva.fi-yhtyeelle katsottaviksi ja he päättävät, ketkä saavat palkinnot oman luokan yhteiseen kivaa tekemiseen. Seuraa tiedottamista, voittajat paljastetaan viimeistään huhtikuussa.

Tee video vaikuttamisesta, pienessä ryhmässä tai koko luokan voimin, ja voita luokan yhteiseen hyvään 300 euroa!

  • Miten sinä olet vaikuttanut?
  • Miten koulussanne voi vaikuttaa?
  • Miten nuori voi vaikuttaa yhteiskuntaan?
  • Mitä on vaikuttaminen?
  • Mikä vaikuttamisessa on vaikeaa? Vai onko se ihan helppoa?

Käsitelkää jotain näistä tai muuta vaikuttamiseen liittyvää asiaa videossanne ja osallistukaa valtakunnalliseen kilpailuun. Video saa olla hauska ja huumori onkin todennäköisesti plussaa arvioinnissa!

Videon voi tehdä yksin, kaksin, kolmen tai useamman hengen ryhmässä tai vaikka yhdessä koko luokka. Voittajille palkinto maksetaan koko luokalle koulun tilille tai vastaavalle ja se tulee käyttää koko luokan yhteishenkeä edistävään mukavaan tekemiseen.

Palkinnot:
I sija: 300 euroa
II sija: 100 euroa
III sija: 100 euroa

Kilpailussa on kaksi sarjaa, yksi alakouluille ja toinen yhteinen yläkouluille sekä toiselle asteelle. Palkinto tulee käyttää yhteiseen kivaan tekemiseen, kuten pizzalla käyntiin, yhteiseen leffailtaan ja herkkuihin tms. Kilpailuaikaa on 28.2.2019 asti. Voittajat päättää raati maaliskuussa 2019. Lähetä kilpailuvideosi MLL:n nuortennetin kautta alla olevasta linkistä.

Lähetä kilpailuvideo tästä

Aiheeseen liittyvät

Ota yhteyttä

Reetta Pauni

Suunnittelija, digitaalinen nuorisotyö

reetta.pauni(at)mll.fi
050 464 1085