Siirry sisältöön

Auta ruokalahjalla

Keräämme joulun alla jo toista vuotta peräkkäin vähävaraisille perheille ruokalahjoja. Nyt sinäkin voit auttaa!

Auta Ruokalahjalla -keräys toteutetaan tänäkin jouluna yhteistyössä K-Supermarketien kanssa 21.11.–11.12.2022. Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla hyvin säilyviä elintarvikkeita paikan päällä kaupoissa tai ostamalla mukana olevan kaupan verkkokaupasta ruokakorin.

Keräykseen voi ostaa esimerkiksi pitkään huoneenlämmössä säilyviä arjen perustuotteita, kuten pastaa, näkkileipää, mysliä, jauhoja, säilykkeitä ja lastenruokaa. Toimitamme lahjoitetut ruokatarpeet 25 kohtaamispaikkaan eri puolilla Suomea, joista jaamme ruokapaketit apua tarvitseville lapsiperheille. Teemme yhteistyötä paikallisen diakoniatyön, sosiaalitoimen ja neuvoloiden kanssa löytääksemme eniten apua tarvitsevat perheet.

Lapsiperheköyhyys koskettaa Suomessa 129 000 lasta ja elinkustannusten nousu on syventänyt vähävaraisten lapsiperheiden ahdinkoa koko maassa. Siksi tarve ruoka-avulle on nyt suuri.

  • Tarkista mitkä K-Supermarketit ovat mukana keräyksessä. Listalta näet myös onko kaupalla verkkokaupassa lahjoitusmahdollisuus.
  • Osallistua voit 21.11.–11.12. välisenä aikana.
  • Osta hyvin säilyviä ruokatarvikkeita, jotka eivät tarvitse kylmäsäilytystä.
  • Jätä ostamasi tuotteet Auta Ruokalahjalla -keräyspisteeseen.

Ostokset toimitetaan apua tarvitseville lapsiperheille ennen joulua. Kiitos, että välität!

 

[helpful]
Takaisin ylös