Koulurauha lukuvuonna 2018—19

Vuoden 2018 koulurauha julistetaan Vantaalla 22.8.2018

Valtakunnallinen Koulurauha lukuvuodelle 2018–2019 julistetaan 22. elokuuta Vantaan Energia Areenalla. Julistustapahtuman ja Koulurauha-vuoden suunnittelutyöryhmässä Vantaalla ovat mukana Uomarinteen koulu, Peltolan koulu, Helsinge skola, Martinlaakson lukio, Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja Vantaan ammattiopisto Varia sekä päiväkoteina Kartanonkosken päiväkoti, Daghemmet Timotej ja Daghemmet Lyckoslanten.

Teemana tänä vuonna on vaikuttaminen koulussa: Miten jokainen voi pienillä teoilla vaikuttaa ilmapiiriin koulussa ja miten oppilailla voisi olla enemmän vaikuttamismahdollisuuksia koulussa. Koulurauha-vuoden sloganiksi oppilaat valitsivat ”Sinä voit vaikuttaa. – Hymykin auttaa ”.

Katso netissä Koulurauhan julistus 22.8. klo 10–10.45

Koulurauha julistetaan Vantaalla 22.8. klo 10–10:45. Ohjelmassa koulurauhan julistamisen lisäksi oppilaiden musiikki- ja tanssiesityksiä, presidentin videotervehdys sekä vierailevina tähtiesiintyjinä Kalevauva.fi, Idols-voittaja Anniina Timonen sekä Tanhupallo. Katso alta live-lähetys tilaisuudesta!

Katso lähetys tästä

Koulurauhan julistustapahtuma 22.8.2018

Valtakunnallinen koulurauha julistetaan Vantaalla 22.8.2018 klo 10–10.45. Tänä vuonna mukana ovat myös varhaiskasvatus ja toisen asteen oppilaitokset. Katso Koulurauhan julistus -tapahtuma Facebookissa ja osallistu!

Lue lisää

Koulurauhan aineistot

Lataa täältä Koulurauhan vuoden 2018 julistustekstit eri kielillä koulun seinälle laitettavaksi tai kuuntele julistukset äänitteinä.

Lue lisää

Testaa millainen vaikuttaja olet!

Koulurauhan tavoitteena on luoda kouluihin hyväksyvä ja turvallinen ympäristö jossa jokainen huomataan omana itsenään ja toisia tuetaan ja autetaan. Tee testi Nuortennetissä ja ota selvää miten vaikutat kouluympäristöösi!

Lue lisää

Yhteistyökumppanit