#MeidänMLL-kilpailun säännöt

MLL:llä on sosiaalisessa mediassa käynnissä #MeidänMLL-kilpailu, jossa palkintona arvotaan Oppi ja Ilo -tuotteita. Arvonnan säännöt ovat:

 1. Osallistumisaika päättyy 17.3.2019 klo 24.
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat luonnolliset henkilöt eikä osallistuminen edellytä ostamista tai lahjoittamista. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 4. Arvontaan voi osallistua jakamalla oman MLL-tarinansa sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter) ja lisäämällä sen yhteyteen aihetunnisteen #MeidänMLL.
 5. Palkintona arvotaan 2 kpl Oppi ja Ilo -tuotepaketteja (arvo 35 €).
 6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
 7. Mannerheimin Lastensuojeluliitto vastaa arpajaisverosta.
 8. Arvonta suoritetaan 18.3.2019 klo 10, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viestillä sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
 10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
 12. Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity millään tavoin ko. sosiaalisen median palveluihin.