Meidän projekti!

Meidän projekti! (2018–2020) kehittää nuorten tekemää vapaaehtoistoimintaa ja tuottaa vapaaehtoistoimintaan projektikurssin ammattioppilaitosten käyttöön. Erityisesti projektissa huomioidaan VALMA-opiskelijat ammattioppilaitoksissa. Mannerheimin Lastensuojeluliitto toteuttaa projektia yhteistyössä Nuorten Akatemian ja WAU ry:n kanssa.

Projektien tarkoituksena on opettaa nuorille esimerkiksi tiimityötä, budjetin tekoa, vaikuttamista, vuorovaikutustaitoja ja vahvistaa ajatusta nuorten omasta pystyvyydestä. Nuorten vapaaehtoistoiminnan projektit toteutetaan paikallisesti tai verkossa. Verkkovapaaehtoisuuden paikkana toimii MLL:n Nuortennetti.

Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke

Meidän projekti! Vapaaehtois- ja harrastustoiminnan projektit osaksi opintoja -hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja sitä koordinoi elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Lue lisätietoa rahoituksesta rakennerahastot -sivun kautta.

Lue lisää

Haussa vapaaehtoistoiminnan paikkoja!

Etsimme projektissa mukanaoleville nuorille vapaaehtoistoiminnan paikkoja Lahdesta, Helsingistä, Jämsästä, Mikkelistä ja Lohjalta. Tiedätkö sinä sopivan? Ilmoita siitä linkin takaa löytyvällä lomakkeella tai suoraan liisa.kilpiainen@mll.fi.

Vastaa lomakkeella

Vapaaehtoisena oppimassa -hankkeen jalanjäljissä

Nuorten Akatemian Vapaaehtoisena oppimassa -hankkeessa toteutettiin seitsemän vapaaehtoisprojektia vuosina 2015-2016. Vapaaehtoisprojekteja toteutettiin palvelutaloissa, iltapäiväkerhoissa sekä turvapaikanhakijoiden kanssa. Meidän projekti! -hanke pohjautuu osittain tämän hankkeen kokemuksiin.

Vapaaehtoisena oppimassa -hankkeen materiaalit

Yhteistyökumppanit