Meidän projektissa mukana

Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita meillä on yli 24 000 ja henkilöstöä noin 1100.

Mukana projektissa on Gradia Jämsän ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) 18J -ryhmä.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Gradia Jämsässä Tellervo Heikkilä, tellervo.heikkila@gradia.fi, 040 341 5569.

Lue lisää

Suomen Nuoriso-opisto, Paukkula

Mikkelissä sijaitseva Paukkula on ohjausalan ammattiopisto. Opiskelijoita Paukkulassa on 120. Mukana projektissa on Paukkulan nuoriso-ja yhteisöohjaajaopiskelijat ja kurssit toteutetaan nuoren kasvun ja hyvinvoinnin tukemisen sekä vapaaehtois- ja järjestötoiminnan ohjaamisen opintojen aikana.

Lue lisää

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 15 000 aikuista ja nuorta. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee 620, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen. Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Salpauksessa Ulla Toukonen, ulla.toukonen(at)salpaus.fi, 044 708 0215

Lue lisää

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi.

Meidän projektin -yhteyshenkilö MLL:ssa Liisa Kilpiäinen, liisa.kilpiainen@mll.fi, 050 468 8069.

Lue lisää

Nuorten Akatemia

Nuorten Akatemia on nuorten osallisuutta edistävä yhteistyöorganisaatio, jonka jäseninä ovat Suomen suurimmat nuoriso- ja liikuntajärjestöt. Nuorten Akatemia tarjoaa nuorille tekemisen paikkoja ja oppimisen kokemuksia sekä monipuolisia mahdollisuuksia vaikuttaa organisaatioiden toimintaan. Pyrkimyksenä on, että kaikenlaisilla nuorilla on yhteys itsensä kannalta merkityksellisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja tunne oman elämänsä hallittavuudesta.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Nuorten Akatemiassa Viivi Ylönen, viivi.ylonen@nuortenakatemia.fi, 050 468 4911.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit