Siirry sisältöön

Perhekahvilassa tarvitaan sinua

Perhekahvilassa tutustutaan, jutellaan, syödään, touhutaan, askarrellaan tai ollaan vain. Jaetaan huokaus huonosti nukutusta yöstä tai oivallus lapsen kehitysvaiheesta. Tällä hetkellä usealla paikkakunnalla olisi aihetta riemuun, jos saisimme perhekahviloihin lisää vapaaehtoisia.

 

Perhekahvilat kokoontuvat erilaisissa kerhotiloissa tai leikkipuistoissa. Perhekahvilat ovat avoinna yleensä aamupäivisin, 1–2 kertaa viikossa, pari tuntia kerrallaan. Joillakin alueilla on myös iltaperhekahviloita. Ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi.  MLL:n piirien työntekijät perehdyttävät ja kouluttavat perhekahvilan ohjaajia sekä järjestävät heille yhteisiä ideointitapaamisia.

Voit osallistua perhekahvilatoimintaan myös lyhytaikaisesti olemalla läsnä ja tarjoamalla ylimääräisen sylin ja korvat. Apu tarjoiluissa ja muissa järjestelyissä on aina tervetullutta. Voit myös ohjata laulu-, loru- ja leikkihetken tai toimia kertaluontoisesti asiantuntijana tai keskustelun virittäjänä.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoisuudesta perhekahvilassa?

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Voit myös osallistua verkkotapaamiseen, jossa kerromme perhekahviloista ja niiden ohjaajana toimimisesta. Seuraava perehdytys järjestetään keskiviikkona 13.9.

Osallistu Minustako perhekahvilaohjaaja -perehdytykseen?

Takaisin ylös