Perhekahvila + lounas

  • 29.1.2019 klo 11:00 - 14:00
  • Veturi, Ratapihantie 3, Siuntio

Perhekahvilaa vetää keväällä Riikka ja Marika, Ellenin jäädessä pois toiminnasta. Tarjolla on Pitopalvelu ja moniapu Tuuman tekemää lounasta 2,00€ / aikuinen ja 1,00€ / lapsi. Hintaan sisältyy ruoka, itseleivottu kotileipä ja juoma sekä kahvi/tee. Perhekahvilassa leikitään, piirretään, pelataan, askarrellaan, leivotaan sekä tutustutaan uusin ihmisiin. Välillä meillä on erialojen ammattilaisia vetämässä mielenkiintoisia keskusteluja, pidetään erilaisia tuotekutsuja jne. Meillä on paljon erilaisia leluja ja myös ulkona on pieni, aidattu leikkipaikka. Kaikenlaista voi touhuta ja yhdessä suunnitella tulevaa. Uudet ideat ja kehitysehdotukset otamme mielellämme vastaan. 

Perhekahvilassa on keittiö, mikro ruokien lämmitykseen, wc tilat ja sekä paikka vaippojen vaihdolle. Ei haittaa vaikka vaipat olisivat unohtuneet kotiin, Delipap Oy on sponsoroinut kahvilatoimintaamme ja meillä on tarjolla tällähetkellä yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa valmistettuja, kotimaisia, hajusteettomia, ihoystävällisiä MuumiBaby vaippoja joka koossa. Jos olet miettinyt olisiko tarvetta vaihtaa vaippakokoa tai merkkiä, niin voit ottaa muutaman vaipan kotiin testattavaksi!

Perhekahvilaan ovat tervetulleita mm. äidit, isät, isovanhemmat, kummit sekä kaikki lapselle läheiset aikuiset yhdessä lapsen/lapsien kanssa. Jos tiedät perhepäivähoitajia tai  maahanmuuttajaperheitä, niin vinkatkaa perhekahvilasta heille. 

siuntion.yhdistys@mll.fi voi ilmoittautua edelliseen iltaan mennessä, jos haluat varmistaa ruoan riittävyyden teille. Paikalle saa tulla vaikkei olisi ilmoittautunutkaan, mutta emme voi taata ruoan riittävyyttä kaikille.

Kiinnostaako sinua tulla mukaan toimintaamme ja pitää perhekahvilaa joko säännöllisesti tai silloin tällöin? Tule kahvilalle juttelemaan tai laita sähköpostia.

Lämpimästi tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siuntion paikallisyhdistys ry

https://www.facebook.com/MllSiuntionPaikallisyhdistys/

Järjestäjä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siuntion yhdistys ry

Uudenmaan piiri

Lisätietoja antaa

https://www.facebook.com/MllSiuntionPaikallisyhdistys/