Tukioppilasohjaajan koulutus, monimuotototeutus

  • 30.9.2021
  • Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tukioppilasohjaajien peruskoulutuksessa tutustutaan tukioppilastoiminnan toimintaperiaatteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin. Koulutuksesta saat työvälineet oman tukioppilasryhmän ohjaamiseen, toiminnan kehittämiseen sekä toiminnallisten menetelmien soveltamiseen tukioppilastoiminnassa. Koulutuksessa voit vaihtaa ajatuksia sekä oppia muilta ohjaajilta ja MLL:n kouluttajilta.

Tukioppilasohjaajien peruskoulutukset on suunnattu tukioppilastoiminnan parissa työskenteleville opettajille, kuraattoreille ja koulun henkilökunnalle.
 
Peruskoulutus järjestetään monimuotokoulutuksena, joka koostuu vuorovaikutuksellisesta verkkokoulutuksesta 30.9. klo 9-15 sekä itsenäisestä opiskelusta Moodle-koulutusalustalla.
 
Koulutus on maksuton, MLL:n verkkokaupasta koulutuksen jälkeen tilattava ohjaajan opas maksaa 15e.
 
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittautua vain yksi osallistuja / lomake.
 
Koulutukseen otetaan 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 
 
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostikutsu, jossa on tieto koulutuksen tarkemmasta ohjelmasta ja ohjeet ennakkotehtävään. 

MLL:n tukioppilastohjaajakoulutus on OK-opintokeskus Siviksen kanssa yhteistyössä toteutettavaa ammatillista lisäkoulutusta.

TÄMÄ KOULUTUS ON TÄYNNÄ. SEURAAVA TUKARIOHJAAJAKOULUTUS 26.10. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.mll.fi/tapahtumahaku/?tyyppi=koulutus-ammattilaisille

Lisätietoja antaa

anna-kaisa.hiedanniemi@mll.fi