Alennukset tuotteista

Addnature

Addnature-ulkoiluverkkokauppa tarjoaa MLL:n jäsenille koko valikoimastaan – 10 % alennuksen (alennus ei koske seuraavia tuotemerkkejä: Hanwag, La Sportiva, Meindl, Lowa, Mammut, Fjällräven, Patagonia, Norrona, Arc’Terryx, Yeti, Valandré, GSI, Karpos, Keen, Hilleberg). Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Alennuksen saat lunastettua syöttämällä ostoskorissa Arvokuponki-kenttään koodin ULKOILU10MLL.

Siirry Addnature-ulkoiluverkkokauppaan

GuardianX Technologies Ltd

GuardianX on joukkoistettu turvayhteistö ja turvallisuusappi puhelimessasi. GuardianX tarjoaa MLL:n jäsenille GuardianX – Be Safe. Together. -applikaation lataamisen ja 90 päivän tutustumisjakson veloituksetta, sekä tutustumisjakson päättyessä applikaation käytön hintaan 1,99 eur/kk.

Alennuksen saa käyttöönsä käyttämällä applikaation lataamiseen GuardianX:n toimittamaa latauslinkkiä, joka löytyy Yhdistysnetistä.

MLL:n jäsen voi ladata etuhintaisen applikaation myös omille perheenjäsenilleen.

Siirry GuardianX:n sivuille

Larun Moms Oy

Larun Moms Oy tarjoaa verkkokaupassaan MLL:n jäsenille 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: MLLJASEN ostoksen yhteydessä.

Siirry Larun Moms verkkokauppaan

Sisustusputiikki

Sisustustavaroihin ja muihin arjen pieniin mukaviin esineisiin erikoistunut verkkokauppa Sisustusputiikki tarjoaa MLL:n jäsenille 10% alennuksen kaikista tuotteistaan. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: SisustusputiikkiMLL ostoksen yhteydessä.

Siirry Sisustusputiikki verkkokauppaan

My Dream Day

My Dream Day on suomalainen juhlakoristeiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Tavoitteemme on inspiroida ja auttaa kaikkia juhlanjärjestäjiä toteuttamaan unelmapäivänsä, lastensynttäreistä hääjuhliin. My Dream Day tarjoaa MLL:n jäsenille -15% alennuksen kaikista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin: MLL 2019 ”käytä alennuskoodi” -kohtaan.

Siirry My Dream Day verkkokauppaan

Shadeshares Muumi aurinkolasit

Shadeshares tuottaa kotimaisesta puusta laadukkaita aurinkolaseja lapsille ja aikuisille. Lasien myyntihinnasta 10% tuetaan MLL:n lasten ja nuorten puhelinta.

Shadeshares tarjoaa MLL:n jäsenille 20% alennuksen verkkokaupassaan kaikista Muumi aurinkolaseista. Alennuksen saa käyttöönsä verkkokaupassa koodilla: muumimll

Siirry Shadeshares:n verkkokauppaan

Vaapero lastentarvike Oy

Vaapero on kotimainen perheyritys, joka valmistaa imukorkkeja vauvojen sosepusseihin. Kätevät välipalapussit muuttuvat sosepyssyiksi vauvan käsissä. Imukorkki auttaa pienokaistasi syömään sosepussista ihan itse – ilman sotkua. Vaapero Lastentarvike tarjoaa 10 % alennuksen verkkokaupassaan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin MLL2019 ’käytä kuponki’ kohtaan.

Siirry Vaapero:n verkkokauppaan

ELLI Early Learning Oy

MLL:n jäsenet saavat 6 % alennuksen kaikista muista paitsi nettohinnoitelluista kumppanituotteista. Kumppanituotteet ovat jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita ja niillä on verkkokaupassa ja tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”. Alennuksen saa käyttämällä kampanjakoodia: MLLELLI verkkokaupassa tai näyttämällä jäsenkortin Kalasataman myymälässä.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan

VM-Carpet Oy

VM-Carpet Oy tarjoaa MLL.n jäsenille 15 % alennuksen kaikista tuotteistaan verkkokaupassa ja myymälässä. Verkkokaupasta tilattaessa tulee kampanjatunnus kohtaan kirjoittaa MLL19 ja lisätietoihin jäsennumero. Myymälässä asioidessa tulee esittää MLL:n jäsenkortti.

Siirry VM-Carpet:n sivuille

Decola

Decola on laajan valikoiman keittiövälineiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Meillä on myös myymälä, joka sijaitsee Jyväskylässä. Decola tarjoaa -15 % alennuksen MLL:n jäsenille kaikista tuotteista. Verkkokaupasta ostettaessa alennuksen saa syöttämällä koodin MLL15 ostoskorin Kampanjakoodi -kohtaan. Myymälässä ostettaessa alennuksen saa jäsenkortilla.

Siirry Decolan sivuille

Synsam

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -10 %. Edut myönnetään kaikissa Suomen Synsam -liikkeissä. Edut myönnetään normaalihinnoista, eikä etuja voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on perhekohtainen. Asioinnin aluksi tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Siirry Synsamin sivuille

Jesper Junior

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä jäsenkortin kassalla.

Siirry Jesper Juniorin sivuille

Leikkien

Leikkien on suomalainen, kehittäviin leluihin ja opettavaisiin peleihin erikoistunut lelukauppa. Lelukaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita leluja ja pelejä erilaisten taitojen harjoitteluun sekä lahjaksi kaikenikäisille. Lapsihan oppii leikkien! Löydät opettavaiset lelut ja pelit Leikkien.fi-verkkokaupasta, lelukaupasta Tampereelta sekä Leikkien-kotikutsuilta.

Leikkien tarjoaa MLL:n jäsenille 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Leikkien.fi-verkkokaupassa edun saa lisäämällä ostoskorissa koodin ”MLLjäsenille” ja kirjoittamalla kommenttikenttään oman MLL-jäsennumeron. Leikkien-kutsuilla ja Tampereen Leikkien Outlet- myymälässä edun saa esittämällä jäsenkortin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Siirry Leikkien-lelukauppaan

Instrumentariumin

Kaikista Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöistä 30 % alennus normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä (kampanjakehyksiin ei linssialennusta eikä kampanjalinssien oston yhteydessä kehysalennusta) sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta.

Siirry Instrumentariumin sivuille