Alennukset tuotteista

Larun Moms Oy

Larun Moms Oy tarjoaa verkkokaupassaan MLL:n jäsenille 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: MLLJASEN ostoksen yhteydessä.

Siirry Larun Moms verkkokauppaan

Sisustusputiikki

Sisustustavaroihin ja muihin arjen pieniin mukaviin esineisiin erikoistunut verkkokauppa Sisustusputiikki tarjoaa MLL:n jäsenille 10% alennuksen kaikista tuotteistaan. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: SisustusputiikkiMLL ostoksen yhteydessä.

Siirry Sisustusputiikki verkkokauppaan

Shadeshares Muumi aurinkolasit

Shadeshares tuottaa kotimaisesta puusta laadukkaita aurinkolaseja lapsille ja aikuisille. Lasien myyntihinnasta 30% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Muumi lasien myynnistä 20% käytetään Kenialaisesta Kariobangin  slummista parempaan elämään ponnistavien nuorten ammatilliseen koulutukseen sekä työllistämiseen ja 10% tuetaan MLL:n lasten ja nuorten puhelinta.

Shadeshares tarjoaa MLL:n jäsenille 20% alennuksen verkkokaupassaan kaikista Muumi aurinkolaseista. Alennuksen saa käyttöönsä verkkokaupassa koodilla: muumimll

Siirry Shadeshares:n verkkokauppaan

Vaapero lastentarvike Oy

Vaapero on kotimainen perheyritys, joka valmistaa imukorkkeja vauvojen sosepusseihin. Kätevät välipalapussit muuttuvat sosepyssyiksi vauvan käsissä. Imukorkki auttaa pienokaistasi syömään sosepussista ihan itse – ilman sotkua. Vaapero Lastentarvike tarjoaa 20 % alennuksen verkkokaupassaan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin MLL2018 ’käytä kuponki’ kohtaan.

Siirry Vaapero:n verkkokauppaan

ELLI Early Learning Oy

MLL:n jäsenet saavat 6 % alennuksen kaikista muista paitsi nettohinnoitelluista kumppanituotteista. Kumppanituotteet ovat jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita ja niillä on verkkokaupassa ja tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”. Alennuksen saa käyttämällä kampanjakoodia: MLLELLI verkkokaupassa tai näyttämällä jäsenkortin Kalasataman myymälässä.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan

VM-Carpet Oy

VM-Carpet Oy tarjoaa MLL.n jäsenille 15 % alennuksen kaikista tuotteistaan verkkokaupassa ja myymälässä. Verkkokaupasta tilattaessa tulee kampanjatunnus kohtaan kirjoittaa MLL18 ja lisätietoihin jäsennumero. Myymälässä asioidessa tulee esittää MLL:n jäsenkortti.

Siirry VM-Carpet:n sivuille

Decola

Decola on laajan valikoiman keittiövälineiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Meillä on myös myymälä, joka sijaitsee Jyväskylässä. Decola tarjoaa -15 % alennuksen MLL:n jäsenille kaikista tuotteista. Verkkokaupasta ostettaessa alennuksen saa syöttämällä koodin MLL15 ostoskorin Kampanjakoodi -kohtaan. Myymälässä ostettaessa alennuksen saa jäsenkortilla.

Siirry Decolan sivuille

Verkkokauppa lillevilla.fi

Verkkokauppa lillevilla.fi tarjoaa -15 % alennuksen verkkokaupassa myytävistä leikkimökeistä. Alennuksen saa syöttämällä ostoskorissa ”Kupongin koodi” -kenttään mlljäsen2018. Alennusta ei voida yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin.

Siirry lillevilla.fi-sivuille

Synsam

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -10 %. Edut myönnetään kaikissa Suomen Synsam -liikkeissä. Edut myönnetään normaalihinnoista, eikä etuja voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on perhekohtainen. Asioinnin aluksi tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Siirry Synsamin sivuille

Kuntokauppa.fi

Kuntokauppa.fi tarjoaa MLL:n jäsenille -10 % alennuksen verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa lunastettua syöttämällä koodin MLL2018 ostoskorissa.

Siirry Kuntokauppa.fi-sivulle

Tohvelisankari.fi

Tohvelisankari.fin verkkokauppa tarjoaa 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Saat alennuksen syöttämällä koodin MLL20 ostoskorin kuponkikoodikenttään.

Siirry Tohvelisankari.fi-sivulle

Jesper Junior

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä jäsenkortin kassalla.

Siirry Jesper Juniorin sivuille

Lastentossut.fi

Lastentossut.fi verkkokaupassa 15 % alennus. Kirjoita koodi MLL15 ostoskorissa kohtaan ”käytä kuponki”.

Siirry Lastentossut.fi-sivulle

Oppi & Ilo

Oppi ja ilo -nettikaupasta  myönnetään 10 % alennus MLL:n jäsenille. Syötä tilaajatietojen yhteydessä olevaan tarjouskoodi-kenttään: LBA26HFF. Tilaajan tiedot -sivulle kirjoitetaan myös  MLL:n jäsennumero (esim. Matti Meikäläinen / 1234567).

Siirry Oppi&Ilo-sivulle

Leikkien.fi

Verkkolelukaupan ja Outlet-myymälän tuotteista 10 % alennus. Verkkokaupassa edun saa lisäämällä ostoskorin kuponkikoodi-kohtaan ”MLLjäsenille” sekä ilmoittamalla tilauksen lisätietoja-kohdassa oman jäsennumeron. Tampereella sijaitsevassa myymälässä alennuksen saa esittämällä jäsenkortin. Alennus vain normaalihintaisista tuotteista. Leikkien-lelukutsujen järjestäjälle jäsenetuna lisälahja.

Siirry Leikkien.fi-sivulle

Nekku Design

Nekku Designin normaalihintaisista vaatteista 20 % alennus kotikutsuilla. Kotikutsujen järjestäjälle lisälahja kerran kaudessa. Edun saa aikuisjäsenen jäsennumerolla tai -kortilla.

Siirry Nekku Designin sivuille

Instrumentariumin

Kaikista Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöistä 30 % alennus normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä (kampanjakehyksiin ei linssialennusta eikä kampanjalinssien oston yhteydessä kehysalennusta) sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta.

Siirry Instrumentariumin sivuille

Juhlamaailma

Verkkokaupasta ja Juhlamaailma-myymälästä 15 % alennus kaikista tuotteista lukuun ottamatta helium- ja mainospalloja sekä mainospallojen tarvikkeita, tarjoustuotteita, juhlaherkkuja, helium-kaasua ja verkkokaupantoimitusmaksua. Verkkokaupasta alennus myös tarjoustuotteista. Verkkokaupan ostoskorinäkymässä ilmoitettava kampanjakoodi MLLjäsen2018 ja myymälässä esitettävä jäsenkortti.

Siirry Juhlamaailman sivuille