Alennukset tuotteista

Luin Living

Luin Living on suomalainen kodin ja koko perheen hemmotteluun keskittynyt lifestyle- ja sisustustuotemerkki. Luin Living tarjoaa MLL:n jäsenille – 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan. Etu on voimassa luinliving.fi-verkkokaupassa koodilla MLL15 ja Tampereen myymälässä voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Vuoden 2020 aikana Luin Living tukee MLL:n työtä ja lahjoittaa jokaisesta Suomessa myydystä hiuspyyhkeestä 1 euron MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti.

Siirry Luin Living -verkkokauppaan

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland tarjoaa jatkuvana etuna MLL:n jäsenille normaalihintaisista 12 kk lehtitilauksista (Me Naiset, Kodin Kuvalehti, ET-lehti, Hyvä Terveys, Tiede, Luonto, Suuri Käsityö, Glorian Ruoka & Viini, Vauva, Glorian Koti, Gloria, Meidän Perhe, Sport, ET, Terveys, Rakennuslehti, Aku Ankka, Aku Ankka Juniori, Prinsessa ja Aku Ankka Klassikko) alennusta jopa – 40 %. MLL:n jäsen voi tilata lehden myös lahjaksi.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu lehtiin ja tee tilaus etuhintaan

Kirpunkoti

Kirpunkoti-verkkokaupasta löydät kotimaiset lasten julisteet, personoitavat syntymä-, nimi- ja harrastusjulisteet, kummitodistukset, kortit, vauvan virstanpylväskortit ja lisäksi ihanat vauvakirjat: Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja ja Rakastettu, vauvavuosien muistoja sekä uutuuskirjan Ainutlaatuinen, muistoja päivähoito- ja alakouluajoilta.

Kirpunkoti tarjoaa MLL:n jäsenille – 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Edun saa kirjoittamalla MLL20 verkkokaupan ostoskorin kuponkikoodi-kenttään.

Kirpunkoti lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassa myymästään Ainutlaatuinen-kirjasta 1 euron MLL:n työlle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Kirpunkoti-verkkokauppaan

GuardianX Technologies Ltd

GuardianX on joukkoistettu turvayhteistö ja turvallisuusappi puhelimessasi. GuardianX tarjoaa MLL:n jäsenille GuardianX – Be Safe. Together. -applikaation lataamisen ja 90 päivän tutustumisjakson veloituksetta, sekä tutustumisjakson päättyessä applikaation käytön hintaan 1,99 eur/kk.

Alennuksen saa käyttöönsä käyttämällä applikaation lataamiseen GuardianX:n toimittamaa latauslinkkiä, joka löytyy Yhdistysnetistä.

MLL:n jäsen voi ladata etuhintaisen applikaation myös omille perheenjäsenilleen.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti.

Siirry GuardianX:n sivuille

My Dream Day

My Dream Day on suomalainen juhlakoristeiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Tavoitteemme on inspiroida ja auttaa kaikkia juhlanjärjestäjiä toteuttamaan unelmapäivänsä, lastensynttäreistä hääjuhliin. My Dream Day tarjoaa MLL:n jäsenille – 15 % alennuksen kaikista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin: MLLALE ”käytä alennuskoodi” -kohtaan.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry My Dream Day verkkokauppaan

Shadeshares Muumi aurinkolasit

Shadeshares tuottaa kotimaisesta puusta laadukkaita aurinkolaseja lapsille ja aikuisille ja tarjoaa verkkokaupassaan MLL:n jäsenille – 20 % alennuksen kaikista Muumi-aurinkolaseista ja lahjoittaa lisäksi myymiensä Muumi-aurinkolasien tuotosta 10 % MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle. Alennuksen saa syöttämällä verkkokaupassa koodin: muumimll

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Shadeshares:n verkkokauppaan

Vaapero Lastentarvike

Vaapero on kotimainen perheyritys, joka valmistaa imukorkkeja vauvojen sosepusseihin. Kätevät välipalapussit muuttuvat sosepyssyiksi vauvan käsissä. Imukorkki auttaa pienokaistasi syömään sosepussista ihan itse – ilman sotkua. Vaapero Lastentarvike tarjoaa 10 % alennuksen verkkokaupassaan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin MLL2019 ’käytä kuponki’ kohtaan.

Etu on voimassa 31.3.2020 asti.

Siirry Vaapero:n verkkokauppaan

ELLI Early Learning Oy

ELLI tarjoaa earlylearning.fi-verkkokaupassaan MLL:n jäsenille jäsenetuna – 6 % alennusta kaikista tuotteistaan (pl. nettohinnoitellut kumppanituotteet, jotka ovat ELLI:llä jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita, tuotteiden kohdalla on sekä verkkokaupassa että tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”).

Edun saa kirjoittamalla MLLELLI verkkokaupan kampanjakoodi-kenttään ja Kalasataman myymälässä näyttämällä voimassaolevaa MLL:n jäsenkorttia.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan

Decola

Decola on laajan valikoiman keittiövälineiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Meillä on myös myymälä, joka sijaitsee Jyväskylässä. Decola tarjoaa -15 % alennuksen MLL:n jäsenille kaikista tuotteista. Edun saa käyttöön syöttämällä koodin MLLALE verkkokaupan kampanjakoodi-kenttään. Myymälässä ostettaessa alennuksen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Decolan sivuille

Synsam

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen jäsenetuna seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksu -20%, silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -25 %. Alennukset myönnetään normaalihinnoista, eikä niitä voi yhdistää keskenään tai muihin tarjouksiin. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä. Etu on perhekohtainen ja asioinnin alussa tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi.

Siirry Synsamin sivuille

Jesper Junior

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin kassalla.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Jesper Juniorin sivuille

Leikkien

Leikkien on suomalainen, kehittäviin leluihin ja opettavaisiin peleihin erikoistunut lelukauppa. Lelukaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita leluja ja pelejä erilaisten taitojen harjoitteluun sekä lahjaksi kaikenikäisille. Lapsihan oppii leikkien! Löydät opettavaiset lelut ja pelit Leikkien.fi-verkkokaupasta ja lelukaupasta Tampereelta.

Leikkien tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna -10 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista leikkien.fi-verkkokaupassaan. Edun saa kirjoittamalla koodin ”MLLjäsenille” verkkokaupan kampanjakoodikenttään ja kirjoittamalla kommenttikenttään oman MLL-jäsennumeron. Tampereella sijaitsevasta Leikkien-lelukaupasta edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Leikkien-lelukauppaan

Instru Optiikka

Instru Optiikka tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 30 % alennusta normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta. Etu on voimassa kaikissa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä. Huomaathan, että kampanjakehyksiin ei ole mahdollista saada linssialennusta eikä kampanjaoston yhteydessä kehysalennusta.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Instrumentariumin sivuille