Siirry sisältöön

Alennukset tuotteista

You Name It Oy on kotimainen lahjatavaroiden verkkokauppa, joka tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 20 % alennusta kaikista tuotteista. Edun saa kirjoittamalla MLL verkkokaupan alennuskoodi-kenttään.

You Name It Oy lahjoittaa lisäksi 0,10 € jokaisesta verkkokauppatilauksesta MLL:n kiusaamisen vastaiseen työhön.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry You Name It -verkkokauppaan tästä

MLL:n jäsenenä saat -10 %:n edun Lifa Airin kotimaisista suu-nenäsuojaimista ja kasvomaskeista. Edun saa syöttämällä alennuskoodin MLL21LIFA verkkokaupassa, jossa on Suomen laajin valikoima kotimaisia ja allergiatestattuja suu-nenäsuojuksia ja hengityksensuojaimia. Katso myös lasten suunnittelema ”Avaruus” kuosi, joiden myynnistä lahjoitetaan MLL:n työhön.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Lifa Air -verkkokauppaan tästä

Nettirikosten ehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen erikoistunut vakuutuspalveluyhtiö mySafety lanseerasi elokuussa 2020 nettikiusatun tueksi ja turvaksi suunnitellun vakuutuspalvelun. MySafetyn Nettivihavakuutus on markkinoiden kattavin*, sillä se sisältää käytännön tuen ja turvan mukaan lukien psykologipalvelut perinteisen vakuutusosion lisäksi.

MLL:n jäsenenä saat Nettivihavakuutuksen jäsenhintaan 2,90 euroa/kk (norm. 5,90 euroa/kk). Vakuutuspalvelu on voimassa maailmanlaajuisesti ja se kattaa vakuutuksenottajan lisäksi tämän alle 18-vuotiaat lapset sekä samassa taloudessa kirjoilla olevat alle 18-vuotiaat lapset.

Huom! Vakuutus on maksuton kaikille yläkouluikäisille lapsille. Yläkouluikäisen maksuton Nettivihavakuutus kattaa myös muut samassa taloudessa asuvat alaikäiset lapset, mutta ei aikuisia.

MySafety lahjoittaa jokaisesta myydystä Nettivihavakuutuksesta yhden euron Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin- ja nettipalvelun työn tukemiseen.

Etu on voimassa toistaiseksi.

*Tuotteen lanseerauspäivän 5.8.2020 tilanteen mukaan MySafetyn omien vertailujen ja selvitysten pohjalta.

Siirry mySafetyn tilaussivuille MLL:n jäsenille

Finlandia Kirja on suomalainen kirjakauppa, joka on samalla koko Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja maailman suurin suomenkielisen kirjallisuuden verkkokauppa. Löydät kirja-aarteet ja keräilykappaleet helposti verkkokauppamme sivuilta, ja tilaat ne kotiin helposti ja nopeasti. Finlandia Kirja mahdollistaa etsimiesi käytettyjen kirjojen löytämisen ilman lukuisien eri divarien läpikäymistä tai moninkertaisten postikulujen maksamista eri verkkoantikvariaateille. Finlandia Kirjan verkkokaupasta tilaat kirjat edullisesti ja vaivattomasti.

Finlandia Kirja tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen kaikista verkkokauppansa tuotteista. Jäsenedun voi lunastaa verkkokaupassa koodilla MLL-2023.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Finlandia Kirja lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassa myymästään tuotteesta 0,10 eur MLL:n työn tukemiseen.

Tutustu Finlandia Kirjan kirjavalikoimaan

Omanimitarra.fi on nimikointitarrojen verkkokauppa. Nimikoimalla lasten vaatteet ja tavarat kestävillä nimitarroilla, ne pysyvät tallessa. Omanimitarra.fi tarjoaa MLL:n jäsenille – 20 % alennuksen kaikista tuotteistaan. Edun voi lunastaa omanimitarra.fi-verkkokaupassa koodilla MLL20.

Omanimitarra on mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta ja lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 50 senttiä MLL:lle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu nimikointitarroihin

Luin Living on suomalainen kodin ja koko perheen hemmotteluun keskittynyt lifestyle- ja sisustustuotemerkki. Luin Living tarjoaa MLL:n jäsenille – 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan. Etu on voimassa luinliving.fi-verkkokaupassa koodilla MLL15 ja Tampereen myymälässä voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Etu ei koske valmiita settejä tai lahjakortteja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Vuoden 2020 aikana Luin Living tukee MLL:n työtä ja lahjoittaa jokaisesta Suomessa myydystä hiuspyyhkeestä 1 euron MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Luin Living -verkkokauppaan

Kirpunkoti-verkkokaupasta löydät kotimaiset lasten julisteet, personoitavat syntymä-, nimi- ja harrastusjulisteet, kummitodistukset, kortit, vauvan virstanpylväskortit ja lisäksi ihanat vauvakirjat: Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja ja Rakastettu, vauvavuosien muistoja sekä uutuuskirjan Ainutlaatuinen, muistoja päivähoito- ja alakouluajoilta.

Kirpunkoti tarjoaa MLL:n jäsenille – 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Edun saa kirjoittamalla MLL20 verkkokaupan ostoskorin kuponkikoodi-kenttään.

Kirpunkoti lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassa myymästään Rakastettu-kirjasta 1 euron MLL:n työlle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Kirpunkoti-verkkokauppaan

Sanoma Media Finland tarjoaa jatkuvana etuna MLL:n jäsenille normaalihintaisista 12 kk lehtitilauksista (Me Naiset, Kodin Kuvalehti, ET-lehti, Hyvä Terveys, Tiede, Luonto, Suuri Käsityö, Glorian Ruoka & Viini, Vauva, Glorian Koti, Gloria, Meidän Perhe, ET, Terveys, Rakennuslehti, Aku Ankka, Aku Ankka Juniori, Prinsessa ja Aku Ankka Klassikko) alennusta jopa – 40 %. MLL:n jäsen voi tilata lehden myös lahjaksi.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu lehtiin ja tee tilaus etuhintaan

ELLI tarjoaa earlylearning.fi-verkkokaupassaan MLL:n jäsenille jäsenetuna – 6 % alennusta kaikista tuotteistaan (pl. nettohinnoitellut kumppanituotteet, jotka ovat ELLI:llä jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita, tuotteiden kohdalla on sekä verkkokaupassa että tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”).

Edun saa kirjoittamalla MLLELLI verkkokaupan kampanjakoodi-kenttään ja Kalasataman myymälässä näyttämällä voimassaolevaa MLL:n jäsenkorttia.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen jäsenetuna seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksu -20%, silmälasit -30 %, urheilulasit -25 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -25 %. Alennukset myönnetään normaalihinnoista, eikä niitä voi yhdistää keskenään tai muihin tarjouksiin. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, lukuun ottamatta Synsam Recycling Outlet-liikkeitä. Etu on perhekohtainen ja asioinnin alussa tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi.

Siirry Synsamin sivuille

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin kassalla.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Jesper Juniorin sivuille

Leikkien on suomalainen, kehittäviin leluihin ja opettavaisiin peleihin erikoistunut lelukauppa. Lelukaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita leluja ja pelejä erilaisten taitojen harjoitteluun sekä lahjaksi kaikenikäisille. Lapsihan oppii leikkien! Löydät opettavaiset lelut ja pelit Leikkien.fi-verkkokaupasta ja lelukaupasta Tampereelta.

Leikkien tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna -10 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista leikkien.fi-verkkokaupassaan. Edun saa kirjoittamalla koodin ”MLLjäsenille” verkkokaupan kampanjakoodikenttään ja kirjoittamalla kommenttikenttään oman MLL-jäsennumeron. Tampereella sijaitsevasta Leikkien-lelukaupasta edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Leikkien-lelukauppaan

Instru Optiikka tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 30 % alennusta normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta. Etu on voimassa kaikissa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä. Huomaathan, että kampanjakehyksiin ei ole mahdollista saada linssialennusta eikä kampanjaoston yhteydessä kehysalennusta.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Instrumentariumin sivuille

Takaisin ylös