Auto- ja välinevuokraus

Herz Autovuokraamo

Hertz Autovuokraamo tarjoaa normaaleista vapaa-ajan hinnoista jopa –15 % alennuksen maailmanlaajuisesti. Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari- ja varkausturvan sekä verot. Varausta tehdessä mainittava MLL:n sopimusnumero CDP 686935.

Yhdessä pienten puolella. Hertz Autovuokraamo lahjoittaa MLL:n työlle 1 euron jokaisesta Suomessa toteutuneesta Hertzin lastenistuimen tai koroketyynyn vuokrauksesta.

Siirry Herzin sivuille

City Car Club

Yhteiskäyttöautopalvelu City Car Club tarjoaa yhden kuukausimaksun veloituksetta (arvo jopa 50 €). Syötä liittymislomakkeeseen kampanjakoodi MLL-2014-3103-2018 ja esitä voimassaoleva jäsenkortti perehdytyksen yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jäsenyys jatkuu normaalihintaisena veloituksettoman kuukauden jälkeen.

Siirry City Car Clubin sivuille