Matkailu ja vapaa-aika

HopLop

HopLop on seikkailupuisto koko perheelle. HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä. Ei-asenne voidaan suosiolla jättää nurkkaan nököttämään. HopLopissa lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin ovat tervetulleita kirmaamaan mukaan leikkiin!

HopLop tarjoaa MLL:n jäsenille pääsylipuista vuoden aikana vaihtuvia etuja (esimerkiksi 2for1 sisäänpääsy, extra poletit normaalihintaiseen sisäänpääsyyn tms.).

Kulloinkin voimassa oleva etu löytyy hoplop.fi-verkkosivuilta syöttämällä lippukaupassa kampanjakoodi-kenttään koodin MLL2020. Varauduthan pyydettäessä esittämään lippuja käyttäessäsi MLL:n jäsenkortin.

HopLop-synttäreillä päivänsankari juhlii veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi. Edun voi lunastaa ostamalla synttärijuhlat etukäteen hoplop.fi-verkkokaupasta koodilla MLLSYNTTÄRIT.

Kaikki edut ovat voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Riihimäki ja Rovaniemi).

Siirry HopLopin verkkosivuille

SEA LIFE

Vierailu SEA LIFEen vie sinut taianomaiselle, hauskalle ja opettavaiselle matkalle aaltojen alle.

Nähtävänä on muun muassa useita eri hailajia, koralliriutan värikkäitä kaloja, piraijoja, nuolimyrkkysammakoita, rauskuja, meduusoja, merihevosia ja monia muita ihmeellisiä eläimiä. Yhteensä näyttelyssä on noin 200 lajia ja yli tuhat yksilöä.

SEA LIFE tarjoaa 1.4.2019-31.3.2020 MLL:n jäsenille sisäänpääsyn hintaan 10 € / hkö (max. 5 hlö / etu). Edun saa näyttämällä jäsenkorttia kassalla tai sealifeshop.fi-verkkokaupasta koodilla MLLjasen.

Siirry SEA LIFEn verkkosivuille

TI-TI NALLEN KOTI

Tervetuloa vierailemaan Nalleperheen uuteen Kotiin Lempäälän Ideaparkin toiseen kerrokseen, Keskusaukion välittömään läheisyyteen. Lähes 1000 neliön hirsitalo on täynnä elämyksiä koko perheelle.

MLL:n jäsenille Ti-Ti Nallen Kodin ranneke etuhintaan 13 € / hlö (norm. 15 €) ja Perhelippu (sis. 4 kpl rannekkeita) etuhintaan 52 € (norm. 55 €) 31.3.2020 asti.

Etuhinnat ovat voimassa MLL:n jäsenkorttia näyttämällä arkisin ke-su (pois lukien arkijuhlapyhät ja koulujen loma-ajat). Rannekkeet ovat voimassa koko päivän ja niillä saa poistua Nallekodilta ja palata saman päivän aikana uudelleen leikkimään ja touhuamaan Nalleperheen kanssa.

Siirry Ti-Ti Nallen kodin verkkosivuille

AIRPORT HOTEL BONUS INN

Bonnfinn Oy tarjoaa Airport Hotel Bonus Inn -hotellissa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 20 % alennuksen majoituksesta kotisivujensa parhaasta joustavasta hinnasta. Aamiainen lisämaksusta 15 eur/henkilö hotellista ostettuna.

Jäsenetuna lisäksi Ravintola Kulmasta (hotellin oma ravintola) ruokalistalta – 10 % alennus.

Varaukset suoraan hotelliin puhelimella 09 825 511, sähköpostilla hotelli(at)bonusfinn.fi tai nettisivujen kautta. Varauskoodi MLL20.

Jäsenhinta edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä ja ravintolassa maksun yhteydessä. Ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassa ollutta päivän hintaa. Alennus on voimassa toistaiseksi, mutta rajoitetusti pääkaupunkiseudun suurtapahtumien aikana.

Siirry hotellin verkkosivuille

ELIXIA

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €. Alennusta ei saa pelkistä Elixia Base -keskusten jäsenyyksistä.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille

Duudsonit Activity Park

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Parkissa 2 € alennuksen normaalista lipunhinnasta. Kausikorteista saa 10 % alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1 € alennuksen. Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20 € / hlö (norm. 25 €), joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger -aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä. Ympäri vuoden voimassa olevien etujen lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia etuja. Niistä saat lisätietoa Lapsemme -lehdestä tai suoraan kysymällä  Duudsonit Activity Parkista.

Siirry Duudsonit Activity Park:n sivuille

Ikaalisten Matkatoimisto

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi Jäsennumero esitettävä.

Siirry Ikaalisten Matkatoimiston sivuille

Viking Line

Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsenetusivuilta.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Break Sokos Hotel Eden

MLL:n jäsenkortilla saat Eden-kylpylän palveluita Oulussa erikoishintaan:
Kylpylälippu 15 € / kpl
Perhelippu 40 € / kpl (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta)
Fit Edenin 10 kerran kuntosalikortti 69 €, Kaikki hoidot -10% alennus listahinnasta (pl. fysioterapia). Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 4 kk.

Siirry Eden kylpylän sivuille

Hotelli Helka

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille 12 % kiinteän alennuksen päivittäisestä hinnasta. Varaukset tehdään verkkosivujen kautta syöttämällä alennuskoodi: MLL19 koodikenttään. Jäsenkortti esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin. Osoite Pohjoinen Rautatiekatu 23 A, 00100 Helsinki, p. (09) 613 580.

Siirry Hotelli Helkan sivuille

SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus

Inarissa sijaitseva SIIDA tarjoaa 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Jäsenkortti esitettävä lippua ostettaessa. Etu on henkilökohtainen.

Siirry SIIDAn sivuille

Ranuan eläinpuisto

Ranuan eläinpuisto tarjoaa MLL:n jäsenille – 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista.

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille