Matkailu ja vapaa-aika

Hellapoliisi

Hellapoliisi on vuonna 2005 ruokablogina aloittanut ruokasivusto, joka jakaa vinkit ruoanlaittoon ja leivontaan ja haluaa innostaa kaikkia nauttimaan niistä.

Hellapoliisi on nyt korona-aikana alkanut tarjota blogin lisäksi myös iloisia ja hyväntuulisia virtuaalisia kokkailukursseja, joissa vuoroin leivotaan ja tehdään ruokaa. Kokkailukurssille on helppo osallistua omassa kotikeittiössä. Tarvitset osallistumiseen vain älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin, jossa on mikrofoni ja kamera. Kokkailuhetkessä edetään vaihe vaiheelta ja osallistujat voivat halutessaan esittää kysymyksiä suoraan Hellapoliisi-Katille.

Hellapoliisi tarjoaa MLL:n jäsenille virtuaalisista kokkailukursseista alennusta – 20 %. Edun saat käyttöösi kirjoittamalla ostoskorissa koodin MLL20 alennuskuponki-kohtaan.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu Hellapoliisin kurssitarjontaan

HopLop

HopLop on seikkailupuisto koko perheelle. HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä. Ei-asenne voidaan suosiolla jättää nurkkaan nököttämään. HopLopissa lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin ovat tervetulleita kirmaamaan mukaan leikkiin!

HopLop tarjoaa MLL:n jäsenille synttäriedun, jolla päivänsankari juhlii HopLop-synttäreillä veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi. Edun voi lunastaa ostamalla synttärijuhlat etukäteen hoplop.fi-verkkokaupasta koodilla MLLSYNTTÄRIT.

Etu on voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Riihimäki ja Rovaniemi).

Siirry HopLopin verkkosivuille

Airport Hotel Bonus Inn

Bonnfinn Oy tarjoaa Airport Hotel Bonus Inn -hotellissa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 20 % alennuksen majoituksesta kotisivujensa parhaasta joustavasta hinnasta. Aamiainen lisämaksusta 15 eur/hlö hotellista ostettuna.

Jäsenetuna lisäksi Ravintola Kulmasta (hotellin oma ravintola) ruokalistalta – 10 % alennus.

Varaukset suoraan hotelliin puhelimella 09 825 511, sähköpostilla hotelli(at)bonusfinn.fi tai nettisivujen kautta. Etuhinnan saa varauskoodilla MLL20.

Jäsenhinta edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä ja ravintolassa maksun yhteydessä. Ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassa ollutta päivän hintaa.

Alennus on voimassa toistaiseksi, mutta rajoitetusti pääkaupunkiseudun suurtapahtumien aikana.

Siirry hotellin verkkosivuille

Airport Hotelli Pilotti

PilotFinn Oy tarjoaa Airport Hotelli Pilotissa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 20 % alennuksen majoituksesta kotisivujensa parhaasta joustavasta hinnasta. Buffetaamiainen sisältyy hintaan.

Jäsenetuna lisäksi Ravintola Volaresta (hotellin oma ravintola) ruokalistalta – 10 % alennus.

Varaukset suoraan hotelliin puhelimella 09 329 4800, sähköpostilla hotel.pilot(at)airporthotelpilotti.fi tai nettisivujen kautta. Etuhinnan saa varauskoodilla MLL20.

Jäsenhinta edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä ja ravintolassa maksun yhteydessä. Ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassa ollutta päivän hintaa.

Alennus on voimassa toistaiseksi, mutta rajoitetusti pääkaupunkiseudun suurtapahtumien aikana.

Siirry hotellin verkkosivuille

Elixia

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €. Alennusta ei saa pelkistä Elixia Base -keskusten jäsenyyksistä.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille

Duudsonit Activity Park

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Parkissa 2 € alennuksen normaalista lipunhinnasta. Kausikorteista saa 10 % alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1 € alennuksen. Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20 € / hlö (norm. 25 €), joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger -aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä. Ympäri vuoden voimassa olevien etujen lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia etuja. Niistä saat lisätietoa Lapsemme -lehdestä tai suoraan kysymällä  Duudsonit Activity Parkista.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti.

Siirry Duudsonit Activity Park:n sivuille

Ikaalisten Matkatoimisto

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ikaalisten Matkatoimiston sivuille

Viking Line

Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsenetusivuilta.

Edut ovat voimassa toistaiseksi.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Break Sokos Hotel Eden

MLL:n jäsenkortilla saat Eden-kylpylän palveluita Oulussa erikoishintaan:
Kylpylälippu 15 € / kpl (norm. 22 €)
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta 40 € / kpl (norm. 65 €)
Kaikista hoidoista – 10 % alennus listahinnasta (pl. fysioterapia).

Edut ovat voimassa 28.2.2021 asti.

Siirry Edenin sivuille

Hotelli Helka

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille – 12 % kiinteän alennuksen päivän  hinnasta. Jäsenhinta on voimassa hotellin verkkosivujen kautta tehdyissä varauksissa ja edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä (ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassaollutta päivän hintaa). Edun saa kirjoittamalla koodin MLLALE varaussivujen sopimuskoodi-kenttään. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Hotelli Helkan sivuille

SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus

Inarissa sijaitseva SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Etu on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostettaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry SIIDAn sivuille

Ranuan eläinpuisto

RanuaZoo tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista. Edun saa näyttämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille