Siirry sisältöön

Matkailu ja vapaa-aika

Polku Nuuksio Resort Hotel Oy tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna alennusta majoituksesta sekä Ötökkä-safarista. MLL:n jäsenille tarjottavia etuja on tarjolla kaksi:

  1. 50 % alennus valitsemastasi huoneesta, kun varaat sen vähintään kolmeksi perättäiseksi arkiyöksi. Tarjous ei ole voimassa viikonloppuisin. 50 % alennus on voimassa 3.9-30.12.2023 koodilla: MLL50
    Hinta sisältää aamiaisen.
  2. Vaihtoehtoisesti ilmainen Ötökkä-safari majoittumisen yhteydessä. Etu on voimassa toistaiseksi, myös viikonloppuisin ja ilman öiden vähimmäismäärää koodilla: MLLOTOKKASAFARI

Siirry Polku Nuuksion sivuille

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ikaalisten Matkatoimiston sivuille

Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 50 % päivän hinnoista.

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsenetusivuilta.

Edut ovat voimassa 31.12.2023 asti.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille – 12 % kiinteän alennuksen päivän  hinnasta. Jäsenhinta on voimassa hotellin verkkosivujen kautta tehdyissä varauksissa ja edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä (ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassaollutta päivän hintaa). Edun saa kirjoittamalla koodin MLLALE (koskee loppuvuotta 2022) MLLJ23 (koskee vuoden 2023 varauksia) varaussivujen sopimuskoodi-kenttään. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Hotelli Helkan sivuille

Inarissa sijaitseva SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Etu on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostettaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry SIIDAn sivuille

RanuaZoo tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista. Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille

 

Takaisin ylös