Matkailu ja vapaa-aika

HopLop

HopLop on seikkailupuisto koko perheelle. HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä. Ei-asenne voidaan suosiolla jättää nurkkaan nököttämään. HopLopissa lapset saavat olla lapsia ja aikuisetkin ovat tervetulleita kirmaamaan mukaan leikkiin!

HopLop tarjoaa MLL:n jäsenille synttäriedun, jolla päivänsankari juhlii HopLop-synttäreillä veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi. Edun voi lunastaa ostamalla synttärijuhlat etukäteen hoplop.fi-verkkokaupasta koodilla MLLSYNTTÄRIT.

Etu on voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Rovaniemi).

Siirry HopLopin verkkosivuille

Elixia

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €. Alennusta ei saa pelkistä Elixia Base -keskusten jäsenyyksistä.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille

Ikaalisten Matkatoimisto

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ikaalisten Matkatoimiston sivuille

Viking Line

Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsenetusivuilta.

Edut ovat voimassa toistaiseksi.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Break Sokos Hotel Eden

MLL:n jäsenkortilla saat Eden-kylpylän palveluita Oulussa erikoishintaan:
Kylpylälippu 15 € / kpl (norm. 22 €)
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta 40 € / kpl (norm. 65 €)
Kaikista hoidoista – 10 % alennus listahinnasta (pl. fysioterapia).

Edut ovat voimassa 15.12.2021 asti.

Siirry Edenin sivuille

Hotelli Helka

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille – 12 % kiinteän alennuksen päivän  hinnasta. Jäsenhinta on voimassa hotellin verkkosivujen kautta tehdyissä varauksissa ja edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä (ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassaollutta päivän hintaa). Edun saa kirjoittamalla koodin MLLALE varaussivujen sopimuskoodi-kenttään. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Hotelli Helkan sivuille

SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus

Inarissa sijaitseva SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Etu on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostettaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry SIIDAn sivuille

Ranuan eläinpuisto

RanuaZoo tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista. Edun saa näyttämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille