#TekojenTiistai - tule mukaan tekemään hyviä tekoja

Tänä vuonna TekojenTiistaita vietetään 30.11.2021. Haasta ystäväsi, perheesi, työkaverisi, yrityksesi, yhteistyökumppanisi tai vaikkapa harrastuspiirisi mukaan hyvänmielentekoihin. Tänä vuonna tavoitteena on miljoona hyvää tekoa kampanjapäivän aikana.

tekojen tiistai

TekojenTiistai on osa kansainvälistä #GivingTuesday-kampanjaa, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2012. Kampanja on perustettu vastapainoksi Suomeenkin viime vuosina rantautuneelle Black Friday -päivälle ja se pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ajan, avun, hyvänmielentekojen sekä lahjoitusten muodossa.

Kampanja on kerännyt osallistujia yli 150 maasta ja noussut maailmalla jopa joulua tärkeämmäksi lahjoitustapahtumaksi.

#TekojenTiistai on juuri sitä, mitä sinä päätät siitä tehdä!

TekojenTiistai on tarkoitettu meistä jokaiselle, myös sinulle. Vaikka koko maailman pelastaminen saattaakin tuntua mahdottomalta, voi kuka tahansa saada aikaan muutoksen yksittäisten tekojen kautta. Erityisesti pienet ja arkiselta tuntuvat teot ovat loppujen lopuksi niitä, jotka antavat eniten voimaa ja jaksamista jokapäiväisessä elämässä.

TekojenTiistain ainoa sääntö on se, ettei sääntöjä ole. Tee siis päivästä itsesi näköinen!

Muistathan jakaa hyvät tekosi somessa muillekin hastageilla #TekojenTiistai #GivingTuesday #MannerheiminLastensuojeluliitto #MLL

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Tule mukaan - tee hyvä teko

Lue lisää TekojenTiistaista