Päivätyökeräys

Osallistu päivätyökeräykseen Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi

Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee jonkun, joka kuuntelee. He haluavat kertoa murheistaan, riidoista koulussa ja kotona, sekä paineista joita liittyy ihmissuhteisiin. Tärkeää on myös saada jakaa iloa. On mahtavaa, kun joku tsemppaa urheilukisaan tai toteaa kokeen jälkeen ”hieno suoritus, hyvä sinä!”

Moni jää kuitenkin yksin. Yksikin aikuinen, jolla on aikaa kuunnella, voi muuttaa nuoren ihmisen elämän.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin ja netti on tehnyt jo yli 30 vuoden ajan tärkeää nuorisotyötä. Annamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden keskustella tai kirjoittaa tehtävään koulutetun aikuisen kanssa nimettömästi ja luottamuksellisesti. Päivystämme vuoden jokaisena päivänä ja vastaamme vuosittain noin 20 000 yhteydenottoon. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, kirjoittamalla nettikirjeen tai chattaamalla.

Auta meitä vastaamaan!

Päivätyökeräys on tärkeä rahoituskanavamme, jonka turvin varmistamme Lasten ja nuorten puhelimen ja netin toiminnan. Palvelumme ovat kaikille lapsille ja nuorille maksuttomia. Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Päivätyökeräyksen tuotolla katamme muun muassa Lasten ja nuorten puhelimen puhelinkuluja sekä koulutamme päivystäjiä vastaamaan puheluihin ja nettikirjeisiin.

Toimi näin

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoita koulunne mukaan päivätyökeräykseen Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi täyttämällä ilmoittautumislomake.

Ilmoittaudu päivätyökeräykseen tästä

Tulosta työnantajalomake koululaisille

Päivätyökeräyksen yhteydessä tulisi käyttää työnantajalomaketta, jonka voitte tulostaa sivun lopusta löytyvistä liitteistä. Työstä maksettava palkka on työnantajan itse päätettävissä, huomioiden kuitenkin työn laatu ja siihen käytetty aika.

Tulosta infokirje keräyskohteesta koululaisen kotiväelle

Infokirje löytyy sivun alalaidassa olevista liitteistä.

Tilitä kerätty summa

Päivätyökeräyksessä kerätyt varat tilitetään seuraavalle tilille:

Nordea FI97 1596 3000 4004 00
viitenumero 408.

Tilityksen yhteydessä täytetään tilityslomake.

Täytä tilityslomake tästä

Vakuutus

MLL on vakuuttanut päivätyökeräykseen osallistujat tapaturman varalta. Vakuutus ei ole voimassa työhön liittyvillä meno- tai paluumatkoilla. Vakuutus on toissijainen suhteessa lakisääteisiin vakuutuksiin.

Lisätietoja

Lisätietoa päivätyökeräyksestä antaa Leila Mikkola, p. 075 324 5485,
leila.mikkola(at)mll.fi.

Lisätietoa Lasten ja nuorten puhelimesta ja netistä antaa Tatjana Pajamäki, p. 075 324 5422, tatjana.pajamaki(at)mll.fi

Ladattavat aineistot

Aiheeseen liittyvät