IKEA-yhteistyö

IKEA Suomi lahjoitti syksyllä 2020 yhteensä 500 000 eurolla lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen kohdistuvaa pitkäjänteistä työtä sekä akuuttia Covid-19-kriisinhoitoa. IKEA-visio on luoda parempaa arkea, ja sen ohjaamana yritys haluaa osaltaan tukea haavoittuvassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden kotiarjen ja valoisamman tulevaisuuden rakentamista.

Osana syksyllä 2020 tekemäänsä lahjoitusta IKEA Suomi ja MLL solmivat kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jossa IKEA Suomi MLL:n Aikaseikkailu-kerhojen pääyhteistyökumppanina mahdollistaa 3.-4.-luokkalaisten tulevaisuustaitoja vahvistavien kouluissa järjestettävien Aikaseikkailu-kerhojen toteuttamisen. Aikaseikkailu-kerhoissa harjoitellaan omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.

– Koronaviruspandemia horjuttaa monien lasten tulevaisuudentunnetta ja luottamusta. On selvästi nähtävissä, että lapsemme elävät nyt monenlaisen epävarmuuden aikaa ja he tarvitsevat aikuisten tukea tulevaisuuteen liittyvien kysymysten käsittelyyn. IKEA Suomen kanssa tehtävän yhteistyömme kautta lisäämme lasten taitoja ja luottamusta valoisampaan tulevaisuuteen. Toiminnan avulla voimme tavoittaa yli 1000 lasta kahdessa vuodessa ja koulutamme 150 opettajaa toteuttamaan kerhoja myös jatkossa, toteaa MLL:n pääsihteeri Milla Kalliomaa

Lisäksi IKEA Suomi kalustaa viihtyisiksi ja toiminnallisiksi lukuisia MLL:n lapsille, nuorille ja perheille tarjoamia kohtaamispaikkoja.

Ikean logo

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät