Siirry sisältöön
MLL MySafety avaimenperä yhteistyösivulle

MySafety-yhteistyö

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen turva netin rikoksia vastaan, ja se tarjoaa Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut netissä tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. MySafetyn toimipisteet sijaitsevat Helsingin Vallilassa sekä Kuopiossa, joissa asiakkaita palvelee noin 30 asiantuntijaa. MySafety on toiminut Suomessa vuodesta 2008.

MySafetyn ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistyö alkoi vuonna 2013, ja vuosien saatossa mySafety on lahjoittanut yli 40 000 euroa MLL:n työn tukemiseen.

Ehkäistäksemme kiusaamista ja tukeaksemme kiusattuja entistä paremmin, olemme lanseeranneet varainkeruukampanjan mySafetyn kanssa. Yhdessä pyrimme keräämään 60 000 euroa lasten ja nuorten kiusaamisen vastaiseen toimintaan vuoden 2023 loppuun mennessä. Kampanjaan voi osallistua tilaamalla kampanja-avaimenperämme etuhintaan 10 €/vuosi (norm. 29 €/vuosi). Avaimenperään on kytketty mySafetyn Avainten palautuspalvelu, joka palauttaa kadonneet avaimet takaisin kotiin.

Tilaa MLL:n turva-avaimenperä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on myös yksi mySafetyn lahjoituskohteista, jonne avainten löytäjä voi halutessaan lahjoittaa Avainten palautuspalvelun löytöpalkkionsa.

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös