Siirry sisältöön

Valitse Sydämellä -yhteistyö

MLL on mukana ainutlaatuisessa yritysyhteistyössä, jonka tavoitteena on tehdä auttamisesta arkea. Valitse Sydämellä -palvelussa asiakas tekee arjen ostoksia, joiden tuotosta osa kanavoidaan lahjoituksina kumppanijärjestöjen avustuskohteisiin. Asiakas saa itse päättää, mitä hyvää lahjoituksilla tehdään.

Valitse Sydämellä syntyi yrittäjä Ville Mäkilän halusta elää merkityksellistä elämää ja tuottaa hyvinvointia ympärilleen:

Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen etu. Mitä paremmin oma elinympäristöni voi, sitä paremmin voin itsekin. Mun mielestä yrityksen tärkein tehtävä on edistää yhteisiä asioita, auttaa ympäristöä ja ihmisiä. Yksinkertaisesti firmojen pitää tehdä enemmän hyvää, kukin omien resurssien mukaan!

Valitse Sydämellä -sivustolta voi hankkia esimerkiksi auton öljynvaihdon, kampaamopalvelun tai kiinteistönvälittäjän palvelut samaan tai halvempaan hintaan kuin suoraan yrittäjältä. Asiakkaalle palvelu on helppo paikka tehdä vastuullisia valintoja ja auttaa omaa sydämen kohdettaan. Palveluja tarjoaville yrityksille Valitse Sydämellä on asiakashankinta- ja myyntikanava.

Palvelussa mukana olevat järjestöt vaikuttavat palvelun ohjaamiseen ja kehittämiseen kokonaisvaltaisesti toimimalla yhteistoimintaryhmässä ja Valitse Sydämellä -palvelun hallituksessa. Valitse Sydämellä -palvelu on 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa, ja sen toimintaa pyörittää suomalainen Influenssi Oy. Yritys on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 50 % liikevoitostaan mukana olevien kumppanijärjestöjen avustuskohteisiin.

KORISTEELLINEN

Aiheeseen liittyvät

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös