Terhokerhon vapaaehtoinen

Olet lämpimästi tervetullut Terhokerhoon osallistujaksi tai vapaaehtoiseksi.

Kuka voi toimia Terhokerhon vapaaehtoisena?

• kuka tahansa täysi-ikäinen, vastuullinen, leikistä ja sukupolvia yhdistävästä toiminnasta innostunut
  • alaikäinen voi toimia vapaaehtoisena yhdessä aikuisen kanssa
  • erityistaitoja tai -osaamista ei tarvita: riittää, että olet mukana omana itsenäsi ja elämänkokemuksellasi
  • toimintaan ei tarvitse sitoutua, voit tulla mukaan kerran tai useammin.

Miksi lähtisin vapaaehtoiseksi Terhokerhoon?

• Terhokerhossa voit antaa aikaasi lapsille, leikille, muille aikuisille ja tuoda sukupolvia yhteen.
  • Vapaaehtoisia on paikalla aina vähintään kaksi. Vastuun jakaminen onnistuu ja vertaistuki on lähellä.
  • Vapaaehtoisjoukko pyritään saamaan suureksi, jotta vastuukertoja ei tule yhdelle vapaaehtoiselle liikaa toimintavuoden aikana.

Miten pääsen mukaan Terhokerhon vapaaehtoiseksi?

Voit tulla mukaan Terhokerhoon milloin tahansa, osallistujaksi tai vapaaehtoiseksi. Tiedustele oman alueesi MLL:n paikallisyhdistykseltä toimiiko paikkakunnallasi Terhokerho. Jos alueellasi ei vielä ole Terhokerhoa, mutta olet innokas perustamaan sellaisen, olethan yhteydessä MLL:n paikallisyhdistykseen. Terhokerhojen toiminnasta vastaavat MLL:n piireissä perhekeskuskoordinaattorit ja heiltä saa myös tarvittaessa apua ja tukea Terhokerhoihin liittyvissä asioissa.

Katso paikallisyhdistysten ja piirien yhteystiedot täältä

Aiheeseen liittyvät