Anna lahja kotimaan lapsille

Mietittekö yrityksessänne mitä antaa tänä vuonna joululahjaksi yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle? Mitä jos tänä jouluna lahjoitattekin joululahjarahat MLL:lle ja autatte meitä työssämme kotimaan lasten, nuorten ja perheiden hyväksi?

Yrityksen on mahdollista kohdistaa lahjoitus siihen työhön, joka tuntuu itselle sopivalta. Eniten tarvitsemme tukeanne MLL:n Lasten ja nuorten puhelimessa, kiusaamisen vastaisessa työssä, mediakasvatustyössä ja vanhemmuuden tukemisessa. Lahjoituksen voi myös tehdä yleislahjoituksena, jolloin se tukee MLL:n työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Kiitoksena lahjoituksestanne lähetämme käyttöönne joulun viestintäpaketin, jonka avulla voitte helposti kertoa MLL:lle tekemästänne lahjoituksesta. Saatte viestintäpaketin sähköpostitse, kun olette tilanneet lahjoituksestanne laskun täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Keräyslupa: POL-2014-15321. Lupa on voimassa 13.1.2015–31.12.2019.
Tue Mannerhemin Lastensuojeluliiton työtä kotimaan lapsiperheiden hyväksi ja tee lahjoitus täyttämällä alla oleva lomake ja painamalla lähetä-painiketta. Tallennamme lahjoituksen tehneiden yhteystiedot MLL:n yritysyhteistyörekisteriin.
    Valitse yllä olevista kohteista se, jolle yrityksenne haluaa antaa tukensa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Aiheeseen liittyvät

Lahjoituskohteet

Rekisteriseloste