Anna lahja kotimaan lapsille

Mietittekö yrityksessänne mitä antaa tänä vuonna joululahjaksi yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle? Mitä jos tänä jouluna lahjoitattekin joululahjarahat MLL:lle ja autatte meitä työssämme kotimaan lasten, nuorten ja perheiden hyväksi?

Yrityksen on mahdollista kohdistaa lahjoitus siihen työhön, joka tuntuu itselle sopivalta. Eniten tarvitsemme tukeanne MLL:n Lasten ja nuorten puhelimessa, kiusaamisen vastaisessa työssä, mediakasvatustyössä ja vanhemmuuden tukemisessa. Lahjoituksen voi myös tehdä yleislahjoituksena, jolloin se tukee MLL:n työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Kiitoksena lahjoituksestanne lähetämme käyttöönne joulun viestintäpaketin, jonka avulla voitte helposti kertoa MLL:lle tekemästänne lahjoituksesta. Saatte viestintäpaketin sähköpostitse, kun olette tilanneet lahjoituksestanne laskun täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Tue Mannerhemin Lastensuojeluliiton työtä kotimaan lapsiperheiden hyväksi ja tee lahjoitus täyttämällä alla oleva lomake ja painamalla lähetä-painiketta. Tallennamme lahjoituksen tehneiden yhteystiedot MLL:n lahjoittajarekisteriin.
    Valitse yllä olevista kohteista se, jolle yrityksenne haluaa antaa tukensa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aiheeseen liittyvät

Lahjoituskohteet

Rekisteriseloste