Fortum-yhteistyö

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum haluaa edistää asiakkaidensa ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa.

Fortum päätti keväällä 2020 tukea kolmen keskeisen suomalaisjärjestön toimintaa yli koronaepidemian poikkeusaikojen. Yksi näistä vuosina 2020-2021 Fortumilta tukea saavista järjestöistä on Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Muita Fortumin tukemia järjestöjä ovat Vanhustyön keskusliitto ja Mielenterveyden keskusliitto.

Fortumin 50 000 euron tuki kohdennetaan MLL:n Lasten ja nuorten puhelin- ja nettipalveluille, jossa pystytään tuen avulla tarjoamaan vuoden ajan ilmaiset puhelut lapsille ja nuorille.

Valitut kohteet ovat mielenkiintoisia ja mielekkäitä. Fortum arvostaa suuresti näiden hyvää tekevien järjestöjen jokapäiväistä työpanosta ja haluaa tukea niiden pitkäjänteistä toimintaa, sanoo yhteiskuntasuhteista ja viestinnästä Fortumilla vastaava johtaja Arto Räty.

 

Aiheeseen liittyvät